💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 229
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 375
Един въпрос: тази огърлица преди играна ли е по този начин след като са гласували всички? Аз си мислех, че трябва преди гласуването да се изкара този имунитет

Да в Сезон 3 - Андрей. Тогава си спомням, че Елизабет си даде всичките грошове за гласове на въпросният съвет за да го спаси и не успя. Той извади двата допълнителни гласа и обърна Играта.

В Сезон 3 освен това, другото най-запомнящо нещо беше битката между Андрей и Морунов - малкият финал (истинският за мен) и Триглавата змия - Полското чудо, Стратимир и Рабухчиев.

# 376
  • На Изток от Рая
Един въпрос: тази огърлица преди играна ли е по този начин след като са гласували всички? Аз си мислех, че трябва преди гласуването да се изкара този имунитет
Целта е точно накрая да се извади, иначе няма да е интересно🙂

# 377
Хареса ми епизода. Аз пък искам да гледам и тактика, и стратегия, надлъгване и изненадващи ходове. Аз гледам ИВ за това плюс битките. Спортни състезания си гледам други. Затова и още ме е яд, че Анджи и Силвия разтуриха женската коалиция.

# 378
Естествено, че Добрин би се върнал от битка срещу Гешев, Раду и Микяй, но не му стиска да рискува.

# 379
Още 3 дни и мъките свършват. Един опосум ще вземе чек, ще се снима с другия, ще разделят парата.
Всяко чудо за три дни.

# 380
Замислих се, че в този сезон няма  военни, полицай, пожарникари. Или учители. Искрено ненавиждам две момчета, които са на възраст да са ми деца. Което не е типично за мен. Но ме е гнус от мисленето им. От глупавата им липса на емпатия. За какво се мислят тези двамата- че са открили топлата вода? Както сами се украсиха- няма кой друг да им го причини...И всичко от онзи лаф, че нямало лоша реклама- има, има... Ще ми е любопитно как ще се развие съдбата на тези двама хитреци. Чувствам се отвратително. Заради възрастта не са много игрите, на които мога да ги бия. НО  като шеф никога не бих ги наела. Още по-малко да подготвят когото и да било. Срам за продукцията. Ако щете срам за нацията- на фона на представянето на Пелипенко и Борисенко, на  Раду... Млъквам да не изпиша някакви глупости...

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 09:39 от victoria vassileva

# 381
  • София
Според едно "птиченце" целия съвет е бил бутафорен. Още преди него се било знаело, че Добрин има и той имунитет

# 382
  • София
Ау скапаните чинийки утре Grinning

Да, финалната седмица е най-слабият елемент и в този сезон. Това все още не могат да го променят.

# 383
сигурно само Маги не е била разбрала, защото се е чудела коя дадена дума да спази.

# 384
Аз да си кажа, че тоя сезон ми е равен на сезон 2. Сори. 22 играчи не можаха да се опълчат на двама. Явно тези двамата са с много добре стратегия.
Сезон 2 ще го запомня с нелепото отстраняване на Любо, откачената Катя и Ники Майонезата. Всичко друго е мъгла. Grinning
Този - отпадна нелепо Светлин, отртопеда не влезе... За друго не се сещам.

# 385
emiliq.nikolova88
Тези двамата са с най-голямата протекция от Фродо и Ко за всичките сезони до сега!!!Трудно е да се бориш  сам срещу продукцията Grinning

# 386
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Утре искрено се надявам Мики и Мини Маус да си ходят вече, защото тяхното е просто срамно да се гледа. Цял сезон не успяха да вземат решение с кого да играят, накъдето ги духне вятъра - натам са. То бива да си безгръбначен и безхарактерен, но това минава всякакви граници. Дава глас, размисля, иска да си го вземе обратно... Това на някаква пародия се обърна цялото нещо. Да, знам че продукцията първа започна, но и някои участници усилено подпомагат.
Мартин нямаше никакво намерение да се пуска на битка, просто говореше колкото да не заспи и най-вече да се направи на интересен. Признавам му стратегическия ход, обаче защо така водещите нищо не казаха, когато става дума за техните любими велики императори? На другите непрекъснато им се нашокват репите, на Добри с половин уста: "Много извинявай, че ще те питам, прощавай за неудобството, но това може ли да се тълкува като неволно неуважение евентуално?" Rolling Eyes
А Димо като каза, че и той е замислил нещо, си помислих, че ще има някакво реципрочно като на останалите играчи отношение и наказание. Обаче блажени са вярващите, та и аз така. Expressionless

# 387
Замислих се, че в този сезон няма  военни, полицай, пожарникари. Или учители. Искрено ненавиждам две момчета, които са на възраст да са ми деца. Което не е типично за мен. Но ме е гнус от мисленето им. От глупавата им липса на емпатия. За какво се мислят тези двамата- че са открили топлата вода? Както сами се украсиха- няма кой друг да им го причини...И всичко от онзи лаф, че нямало лоша реклама- има, има... Ще ми е любопитно как ще се развие съдбата на тези двама хитреци. Чувствам се отвратително. Заради възрастта не са много игрите, на които мога да ги бия. НО  като шеф никога не бих ги наела. Още по-малко да подготвят когото и да било. Срам за продукцията. Ако щете срам за нацията- на фона на представянето на Полиренко и Борисенко, на  Раду... Млъквам да не изпиша някакви групости...

Димитър- военен, Венци- военен (френския чуждестранен легион).
Пелипенко! Полина. Трудно име, а?

# 388
  • На Изток от Рая
Според едно "птиченце" целия съвет е бил бутафорен. Още преди него се било знаело, че Добрин има и той имунитет
Аз говоря по принцип, че тези играчки трябва да са изненада най-вече за зрителя кога ще се ползват, както беше в С4. Но предполагам участниците са се сетили, че има нещо, както Раду подсказа на синхрон.

# 389
  • софия
Отново продукцията ги покри: ако някой друг беше направил това, което Добрин - да пусне игра така явно щеше да има наказания, автоматични номинации итн.
А Ралица накрая дори била разбрала хода им SatisfiedSatisfiedSatisfied
Такъв сезон не съм гледал до сега - голям цирк
еее, Ауткаст, верно ли го каза?
Почти винаги съм съгласна с обзорите ти, ама наистина ли искаш наказание за Добри?
Беше супер логично, за мен лично очаквано от Добри. И осъзнати и от двамата МиД негативи от този ход. И все пак от мен има браво Добрин.

Това не оправдава сезона де, но според мен опитват да заложат доста промени - да не издават саботажи, да пускат коалиционни решения, много размествания за да дадат нови възможности и разни такива.....
То сега стана един буламач де, но може пък да залагат нова рамка за играта....
Засега за едни може, за други не, но следващия път може пък за всички да важи, знам ли....

Или пък Неделчо е прав (много вероятно) и наистина сменят таргета,  като превръщат ИВ в детско предаване.....

Та всъщност исках да кажа, че съм за МиД. Повече за Д. Grinning

Но и другите си ги харесвам всеки с кусурите му... Grinning

Маги ми идеше да я гушна като Ралица отпаднал Калоянчо.... Joy
Накрая с това "може ли да сменя" тотално ме обезоръжи..... Grinning
Верно му побеля косата на туй дЕте.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт