💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 888
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 150
Е то остана и да не бие с тея жилетки за Калоян Joy
А Деси сама се би Joy

Както Наталия би Светлин ли? 😏
На мен ми се стори, че водещите бяха шокирани от победата на Анджи, Димо даже вече броеше и разпределяше грошовете, с които ще се върне Калоян.

# 151
Сериозно ли сравняваме Наталия и Анджи Joy

# 152
  • Буркина Фасо
какво ще се случи ако всички поискат да си купят имунитет ?
Нямат толкова пари ВСИЧКИ 😀. Предполагам над 300 гроша струва имунитетът, а Добри си има за без пари даже
тази вечер Ралица не предложи ли  имунитет за всичките грошове на някой, които бяха +200 ?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 23:07 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 153
Ей сега гледам на запис Острова и сравнявам коремчето на едно маце с леко преливащото над банския коремче на Деси. И ми хрумна, че всъщност гледам антиреклама на храните в резиденцията, щом тези атлетични момчета и момичета така си развалят формата с тази храна...

# 154
  • На Изток от Рая
Няма нужда да се сравняват, но на последния компонент Калоян беше без жилетка🙂.

# 155
Моля оценете епизод 75 понеделник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 156
  • На Изток от Рая
Нямат толкова пари ВСИЧКИ 😀. Предполагам над 300 гроша струва имунитетът, а Добри си има за без пари даже
тази вечер Ралица не предложи ли  имунитет за всичките грошове на някой, които бяха +200 ?

Предложи само на МиД, никой няма 200+ освен Анджи в момента

# 157
Да след като беше доволно забавен преди да стигне до него. Или може би искате и там да я носеше Joy
Нямаше нужда изобщо от жилетки , не е било силово трасе

# 158
Борис от сезон 3 беше топ играч, а го победи Паулина точно заради подобно предимство. Очевидно такива жилетки и вериги са в ущърб на участниците. Има много по-адекватни начини да се балансира битката така, че за всеки да има по нещо като елемент в битката.

# 159
  • Буркина Фасо
тази вечер Ралица не предложи ли  имунитет за всичките грошове на някой, които бяха +200 ?

Предложи само на МиД, никой няма 200+ освен Анджи в момента
да, да така е. забудил съм се. Smiley

# 160
  • На Изток от Рая
Да след като беше доволно забавен преди да стигне до него. Или може би искате и там да я носеше Joy
Да, не  беше силово, но тренираният мъж е много по-издържлив от тренираната жена. Не знам как могат да ги балансират честно, все има някой ощетен, но тук последния компонент беше до психика, а при Калоян липсва. Силен е и издържлив, но психиката като липсва, винаги губиш

# 161
Аз мисля, че в днешната битка разликата в кг между участниците не беше 15 кг. А и как можеш да минаваш на басейн с жилетка, възможно е да се изпуснеш, както и стана, и след това тя да тежи 20+ кг. Май просто си измислиха претекст, за да забавят Калоян.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 01:37 от jfjallen

# 162
  • София
Супер изненада е загубата на Калата. Мисля водеше 8 на 4 и накрая леш. Анджи се бори до края и обърна.

Само не знам защо маса народ не може да бие двама души? Тук вина има Микяй, който го е яко шубе и поднесе на тепсия топ 3 на Кирчо и Кокорчо. Много жалко.

# 163
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Да, не  беше силово, но тренираният мъж е много по-издържлив от тренираната жена. Не знам как могат да ги балансират честно, все има някой ощетен, но тук последния компонент беше до психика, а при Калоян липсва. Силен е и издържлив, но психиката като липсва, винаги губиш
а как да балансираха провирането през гумите? - едни се като глисти, а Калоян е като мечок (изкуствено направен).
а как да балансират плуването? - жена-плувкиня с/у мъж, който не може да плува.

# 164
  • На Изток от Рая
Скрит текст:
а как да балансираха провирането през гумите? - едни се като глисти, а Калоян е като мечок (изкуствено направен).
а как да балансират плуването? - жена-плувкиня с/у мъж, който не може да плува.

Балансират компонентите, ето Анджи колко време загуби докато стигне ринговете, а другите само с едно протягане и го хващаха, но пък мина тунела без проблем. За жалост рядко ги балансират и в повечето случаи битката е предрешена. Но тази не смятам, че беше такава, още повече че Деси сама се отказа, а имаше начин да продължи

Общи условия

Активация на акаунт