💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 156
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 660
В последната фаза не се дават грошове за елиминиране на някого.
Секирата хем беше имунитет, хем ти даваше право да посочиш кой вместо тебе да отиде на елиминация.

# 661
Гледах Микяй в Подкаста много е интересно.

Доста притеснително разказваше всичко.

Микяй сега като гледа предаването и синхроните съжалява ,че е играл така пасивно и точно с М и Д.Слушал е как го наричат "страхлив плъх" ,а те били "хишниците" .Много добре се е чувствал при Дръзките ,до момента в който вече Гешев ги е предал и накрая племето се е разпаднало.Когато е отишъл при Храбрите искал да не се набива на очи ,да бъде по-нисък от тревата ,защото разбрал ,че там номинират силните  играчи.Затова и така "тихо " е играл.Съжалява много ,че не се е заиграл с Гешев,Раду и Анджи сега накрая и да обърнат играта ,но той бил мъж на честта и дал дума на М и Д.А и не можел да прости на Гешев предателството ,боли го много и за Павката,макар че Гешев го е потърсил да играят отново.Навън с Павката и Маги са останали много добри приятели.Разказа много смешен случай ,Дръзките след победа слизали вече на Брега на отчаянието щастливи и имало къмпингуващи хора малко по-нататък.Те видяли Павел и веднага пуснали негови песни ,Павката пък почнала да пее и станало страшен купон и веселие.Със жена си ,Микяй е от ученическите години ,вече 10 години са заедно.За Ол старс с доста недомлъвки ,може и да повтори не се знае.

# 662
Ай да не повтаря Мики маус. Стига му толкова излагане.

# 663
Не знам, но Кральо Честити съсипваше Кирчо и Кокорчо. Бяха по-ниски от тревата. След като напусна, сезонът окончателно приключи.

Кралев беше завършен простак. Мълчаха му, защото бяха по умнни от него. Къде е той и къде са те сега в играта?
 Никога няма да се забрави как се молеше на Стан за храна. Голямо мекотело. Тарикат мъж не  писка, смешко пълен.

# 664
Сезон 6 на ИВ е живото доказателство, как една творческа немощ е в състояние да затрие и най-добрия замисъл!
П-а-р-о-д-и-я! Резултатът от играта с чинийките беше ясен, преди играта да е започнала. Как пък никой не се сети да й сложи един камък, ей така за равен старт? 148 см Анджела реди купички редом до Пергелчо и голата гръд на Дробчо. От женската аудитория се очаква да "плакне очи" по голата гръд, а мъжкото съсловие да хвърля чехли по телевизора. Енджой! 
А тази вечер, уважаеми зрители предлагаме на Вашето внимание уникално забавление -  галеникът на съдбата (продукцията) и гъбките! Рунд 10-ти, скок-подсок Зайко Байко и така, до финал.

Маргаринчо може да е неграмотен, но едва ли е толкова тъп, да се радва на такава победа, въпреки че синхроните му доказват второто Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 665
Оф, Микяй, оф! Как пък все Гешев ти е на устата! Забрави гаврата с печата от страна на Маргарин. Затова и ги будеше двамата с поредния "доклад" кой какво ти е споделил.
Като ти гледам "логиката" в  стил "след дъжд качулка", не се учудвам, че си се прецакал сам за олимпиадата.

# 666
Тъстът на Добрин се вихри из ФБ в групата на ИВ- Генчо Велев  ,те го нападат ,той обаче не се оставя Joy

# 667
  Че Добрин женен ли е?

# 668
Вижте го какъв е пич! 😊 Имаше някакви снимки с по-слабо лице и по-малко брада - определено преоткривам
С брат му Йордан (вляво) си приличат.

Ето албумче, разглеждай си на воля Wink

# 669
А, тъкмо ми излезе някакво клипче от подкаста на Калоян, в което обяснява, че отделно от Караолис и той опитвал и "натиснал" Виктория неведнъж в индивидуални разговори да премине в тяхната коалиция срещу жените. Дотука с неуспешното преиначаване на фактите и постоянни обяснения, че Калоян никога не инициирал коалиционни разговори с Виктория Joy

# 670
Добрин е по-добрият от дуото. Във всички отношения. И ще помогне на "приятелчето" да спечели и да се фука колко е велик. А другарчето му се е загубило по пътя на краткия си 25 г живот. Парите ще го опиянят още.
Аз го искам в олстарс, за да го сложат на мястото му.

Утре мисля, че Раду ще е срещу Анджи. Имат си стари сметки, женски коалиции. Раду ще прати Анджи вкъщи. Тя няма грошове. Защо императрин да се пъне?

Олстарс ще е преди закриването на предаването най-вероятно. А пък каква пародия ще е като всички се знаят на редовен сезон, какво остава за олстарс. Тия постоянни въртележки, чистилища, блата острови и изолатори са заготовка за сезона на звездите. Не бих се изненадал всеки ден да разбъркват картите.

# 671
  Че Добрин женен ли е?

Сгоден е. Нали отложил сватбата, заради игрите. Гледам, че и годеницата му се подготвя физически. Може догодина тя да е първата жена спечелила игрите. Нещо като дежавю - Здравко и жена му в ББ.
Бъдещият тъст е много семпъл, сътворил е едно изречение и само копи пейст под всеки коментар против Дробчо.

# 672
  Че Добрин женен ли е?

Сгоден е. Нали отложил сватбата, заради игрите. Гледам, че и годеницата му се подготвя физически. Може догодина тя да е първата жена спечелила игрите. Нещо като дежавю - Здравко и жена му в ББ.
Бъдещият тъст е много семпъл, сътворил е едно изречение и само копи пейст под всеки коментар против Дробчо.

Елементарен като зет си!

# 673
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сколасах да изгледам и аз на запис. Между другото, в Нова плей половината епизод беше с просто скандално качество, нищо не се виждаше, добре че Димо коментира.
Малко ми домъчня за Маги като се разплака, добро дете е, но така и не успя да си отгледа гръбнак в това предаване. Докрай си остана нерешителна, податлива на обработка и без мнение. Крамарска примерно показа израстване и твърдост - в началото плачеше много, не се справяше никак добре със стратегическата игра, но когато дадеше дума, държеше на нея и не си позволяваше да се отклони от курса. Даже отпор започна да дава на Кралев, а в началото си мълчеше като я соляха и обиждаха, че е предателка.
Та не знам колко е успяла да израсне Маги в ИВ, дано си е направила някакви изводи и си е взела поуки, за да стои по-твърдо в живота и да може да проявява характер, когато се налага.

За Микяй не ми се говори. Всички тези оправдания, с които се опитва да ни замазва очите, са просто смешни и излишни. Мъчно ми е само, че Павката не прозря какъв "добър" приятел му е Мики Маус и продължава да го подкрепя и отвън.

# 674
От Кралев, "добри" и мартинка може да се сглоби половин мъж...не, шегувам се, и за 1/10 мъж не стига.  Един дол дренки са и тримата. Тръпки ме побиват( уви, в лошия смисъл).
Микяй добре мълча, да мълчи и хубавее, за друго не става. А, и да се натиска с Маги. Дано не го изгони жена му. Дори не мога да се развълнувам. Семпло, похабено участие.
Раду...за момента ме кефи, единствено цветно участие. Но сериозно се притеснявам вече за психическото му състояние. Май попревърта.  За сеир става, ама иначе и той да не ти е в къщата.
Гешев...не го харесах отначало, още не го харесвам. Нищо особено ...нормален мъж. Не, че е лошо. Simple Smile даже е хубаво. На фона на анимационните герои даже изглежда уау Мъж. Силен, сериозен, стабилен, нормален. Не, като се замисля, никак не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт