Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 463
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Като дете съм получавала много подаръци, най-яркият ми спомен е за едно синьозелено поло, което толкова много исках и харесвах /беше по времето на социализма/. Не съм лишавана, не съм презадоволявана, но така и не можах да заобичам този празник, още повече когато след години в дните около него и след него загубих баща си.
Миналата Коледа обаче ми донесе един страхотен подарък - новина, че ще ставам баба, и до момента /след моето дете/ това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало.

# 511
Най- незабравимият ми подарък бе една руска кукла ,която пееше.Беше доста отдавна, но ми е останал скъп и незабравим спомен от моята баба....🥹

# 512
  • София
Включете се в Eтап II от 23 - 29 декември:
 Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост?Първата коледна картичка нарисувана за мен от сина ми,даже имаше изрязано цвете от вестник и залепено на нея Simple Smile

# 513
Най-ценен беше миналогодишния от лекарите в болницата, в която лежах за задържане.

# 514
Най-ценни са изработените от моята дъщеря подаръци - картички и рисунки. Още си ги пазя, макар тя вече да е голяма.

# 515
 Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите! - Помня да, първият ми телефон, много исках, а родителите ми категорично отказваха, след което го получих от "Дядо Коледа", говорим за далечната 2002-ра година

# 516
Помня почти всичките си подаръци като дете, главно ходещата и говореща кукла, акордеон, едни кукли- шапчо и шапча и още много други. Понеже имам момчета, съм купувала главно коли с дистанционно, конструктори и компютри. Не е толкова важен подаръка, а чувството което носи и усмивките на децата.

# 517
Не, нямам толкова незабравим подарък.
Радвала съм се на всички Grinning

# 518
Помня всички подаръци от най-скъпите ми хора. Най-запомнящо се е първото ми куче подарено на Коледа. Бях на 6 год. Все още си спомням как баща ми го беше скрил в сакото си.

# 519
Помня. Исках плюшена играчка. Батко ми, с който се карахме и биехме постоянно, беше първа година ученик в близкия град. Подари ми  плюшено лилаво зайче ❤️. Бях на седмото небе. Още си го пазя 🥰

# 520
Аз нямам такива спомени. Като дете каквото и да пожелаех на дядо Мраз, винаги получавах нещо различно. Може би такива са били възможностите на родителите ми. Но пък се научих да не чакам на готово и каквото искам да си го осигуря сама. Имам хубави спомени за семейни събирания за различни празници и все още създаваме такива спомени.

# 521
  • Благоевград
Да, помня. Това е първата шейна, която получих от мама и тате. ☺️

# 522
  • София
Във всеки етап от живота съм имала различни любими подаръци. Ски, кола, касетофон, са едни от тях.

# 523
  • София
Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите! Тати.. и прибирането му за Коледните празници, работеше в чужбина, Бог да го прости. С него празниците бяха истински, изпълнени с уют, обич, добро настроение.

# 524
  • Бургас
Най-запомнящият се подарък и спомен от детството ми е когато ми подариха кукла Барби. Все още си я пазя.

Общи условия

Активация на акаунт