Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 470
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.София
Имам смешна случка с подаръци. В детството ми подаръците се правеха на Нова година. ( Винаги сме отбелязвали и Коледа,но без подаръци). Аз преди това изтършувам гардероби и шкафове и знам какво ще получа. Една НГ майка ми ми връчва нещо съвсем неочаквано и ми казва - ужасно съжалявам,но това е за закърпване на положението, докато ти намеря подаръка. А аз не вървеше да й кажа,че съм го видяла и знам  къде е . Добре го беше скрила и от себе си.Получих го след известно време Smile.
Към днешна дата обожавам изненадите,дори и скромни и не искам да ме питат какво искам.

# 526
Най-ценният ми и обичан подарък от детството бе една прекрасна говореща кукла Малвина. И до ден днешен това е най-красивата кукла, която съм виждала. 

# 527
  • София
Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост?
Моят скъп спомен е когато с изненада установих, че Дядо Коледа е прочел внимателно писмото ми, което препращах с корекции няколко пъти до Лапландия. Много исках детска пишеща машина - да ми направят Джуджетата, защото знаех, че не съществува. И я получих! Друг спомен имам с мечтаното колело с пенсията на дядо ми, но... ми го откраднаха от мазето.

# 528
Една незабравима изненада ми беше екскурзията в коледно време във Виена. Страхотно си изкарах и емоциите от преживяното ще са с мен завинаги.

# 529
Помня, когато разбрахме, че чакаме 3-то си дете,  по-хубав подарък не съм имала.

# 530
  • София
Най-голяма радост ми носи, когато виждам блясъка в очите на децата, когато отварят подаръците си.

# 531
Не помня. Всички подаръци от близките ми хора са били ценни и желани за мен🫶

# 532
Когато бях малка нямаше много разнообразие по магазините ,но помня един зелен пуловер ,който много си  харесвах .

# 533
Не помня да съм имала такъв подарък.

# 534
Не помня кой подарък ми е бил най-любим, но от коледа със семейството винаги остава хубав спомен.

# 535
Получавала съм много специални и лични (съобразени с моите предпочитания) подаръци. За което съм признателна на хората около мен❤️ Харесвам персонализираните подаръци, преди години нямаше такава опция. Но да получиш подарък, който перфектно се вписва в това, което си, дори да няма изписано име върху него, означава много заради мислите и времето отделени за избора. Наистина не мога да отлича конкретен подарък, доста са тези, които приемам като дарове.🎄❤️🍀

# 536
  • Варна
Помня го и още как, въпреки,че беше отдавна 😁. 🙂
Момчешко яке, по голям размер ... При написано писмо до дядо Коледа за кукла и количка 😁

# 537
  • България
Много подаръци съм имала, но един остана обичан с незабравима изненада.
Когато бях на шест години получих така желаното си камионче с дистанционно управление.
Изненадата беше, че след около два дни изчезна.
След две години го намерих, но развръзката не е в духа на Коледа и историята ще остане дотук.
Весели празници на всички!

# 538
За съжаление Дядо Коледа никога не ми е носил това, което искам. Не съм искала невъзможни неща, съвсем прости ( например моливник), но .......

# 539
Подаръка , който помня е панда , която получих в 1 група в градината . Пандата ми беше станала най добрия приятел.

Общи условия

Активация на акаунт