Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 458
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
Най- незабравимият ми подарък бе една руса кукла ,която говореше на немски .Simple Smile

# 496
Сервиз за хранене. Бях в детската градина.

# 497
  • София
По-скоро помня самата атмосфера при посрещането на Нова година, която навремето се празнуваше като по-големия празник - времето с близките,баницата с късмети, нещата за хапване, зарята в 12,хората, които играем.

# 498
Помня, да - кукла Наташа. Бях първи клас, а куклата висока почти колкото мен. Казваше "мама" и като легне затваряше очи. 😍

# 499
Като дете нямам никакви хубави спомени от Коледа, не помня да съм получавала нещо различно от книжка или дребно подаръче. Затова сега се старя да създавам съвсем други спомени от Коледа за моите деца. Да подаря подарък на любим човек ми носи повече емоция от това самата аз да получа.

# 500
Помня разбира се, баба ми купи Руска кукла казваше се Нина ,вървеше и говореше, бях в голяма еуфория и много щастлива.

# 501
  • Пловдив
Доста отдавна бях дете... Simple Smile и то бях дете през комунизма. Никога няма да забравя, когато Дядо Мраз ми донесе кукла-бебе. Откъде са я купили родителите ми не знам, не съм и питала. Но за онова време, това беше "неземен" подарък. Бях много щастлива!

# 502
Помня Grinning на Коледа когато бях ученичка в 7-ми клас ми подариха компютър.

# 503
Нямам ценен и обичан коледен подарък. Мойте родители нямаха навика да подаряват подаръци за Коледа и докато бях малка не съм запомнила този празник с това.

# 504
Не помня да съм получавала за Коледа нещо кой знае какво,че да го запомня.Други времена бяха.Затова пък сега аз се опитвам да правя незабравими подаръци за децата.

# 505
  • Once there was a Hushpuppy...
Всички подаръци са ми ценни, особено подбраните с внимание към мен! Най-много изпитвам носталгия към дребните на пръв поглед неща, които са оставили своя отпечатък в съзнанието ми. Това са пликчетата от детството ми, в които имаше портокалче, бананче, едно малко шоколадче, орехчета и някоя паричка от баба ми❤️ С годините останаха най-ясни и мили спомените за жестовете, а не толкова за стойността на подаръците....
Майка винаги ми слага към подаръка и картичка, това е нещо което чакам и обожавам!

# 506
  • Пловдив
Прекрасните вечери край въртящата се елха и нафтовата печка...

# 507
Може би най-хубавия и запомнящ се подарък за мен е бил един докторски комплект като дете Simple Smile Тогава нямаше много неща по магазините и се радвахме и на малките подаръци. И на празника с бллизки Simple Smile

# 508
На Коледа разбрах, че съм бременна - друг подарък не може да надмине тази емоция Blush

# 509
Помня подаръците от една конкретна Коледа сякаш от минал живот,  но не заради самите подаръци, а заради човекът, който ми ги подари.

Общи условия

Активация на акаунт