Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 455
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Раждането на дъщеря ми 3 дни след Коледа , мисля че е бил най-специалния и чакан подарък в живота ми ! ❤️

# 481
  • София
Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!
Да, имам спомен за такъв подарък. Като дете много исках кукла барби принцеса, но дядо Коледа ми донесе Барби по бански. Аз бях супер щастлива, но майка ми се ядосваше. След години разбрах каква е била драмата (не са изпратили каквото е поръчала), но тогава все още вярвах, че Дядо Коледа ми я е донесъл. Smile

# 482
  • Пловдив
Разбира се, че си го спомням Heart Бяха едни плюшени пантофи-котенца!
Дойдоха с около 10 годишно закъснение, но бяха толкова симпатични и топли :heart

# 483
Най-хубавият подарък беше изненадващо празнуване в хотел на Охридското езеро.  Целият хотел беше окупиран от бг туристи и се получи голяма веселба.

# 484
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, помня - Киндъл. Това е единственият материален подарък, който обичам и пазя като очите си, защото чета непрекъснато.
Всички останали подаръци, които са в сърцето ми, са нематериални. Най-голямата изненада и най-свидният спомен, беше един букет с най-милата картичка от дъщеря ми за РД, изпратен от много далече.

# 485
  • Г. О.
Всички подаръци са ми били ценни и скъпи, нямам най-любим.

# 486
  • София
Всички подаръци са ми ценни, щом са подарени с любов.

# 487
Да, помня куклата, която ми подариха - беше голяма колкото мен, когато я хванеш за ръката вървеше и казваше "Мама"

# 488
Помня една кукла, която много исках и ме накараха да я намеря, защото Дядо Коледа я бил скрил Wink Още помня как изваждам кутията изпод леглото и трепетно я отварям!

# 489
Разбира се! Един от най-ценните ми коледни подаръци беше, когато бях на около десет години. Тогава получих една прекрасна книга с приказки, която мечтаех да имам от дълго време. Когато я отворих, в нея имаше не само историите, но и красиви илюстрации, които ме потопиха в магическия свят на въображението. Тази книга не само че ми донесе радост, но и ме вдъхнови да започна да пиша свои собствени истории. Помня как всеки ден след училище се уединявах в стаята си, за да чета и пиша. Този подарък не само че ми достави удоволствие, но и ме научи на любовта към литературата. И до днес я пазя, като скъпоценен спомен от детството ми.

# 490
Не помня най-ценния си подарък, но помня, че винаги бях със цялото си семейство и за мен това е най-ценното ❤

# 491
Най- любим коледен подарък ми е бил.... Ами много са, но най се изненадах от един бански костюм от мъжа ми.

# 492
  • на последния етаж
Дълго чакана кукла Снежанка.

# 493
Подаръка, на който много се зарадвах като дете беше розово колело дино . А миналата година получих най-хубавия подарък, малко преди Коледа разбрах, че съм бременна със сега 4 месечния ни син!

# 494
Нещо кой знае какво не съм получавала. Но много се забавлявах когато децата бяха по- малки и ни правеха програми и ни правеха весели викторини. Това бяха най- хубавите моменти

Общи условия

Активация на акаунт