Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 450
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
  • Телиш/Плевен
Най-хубавите ми спомени и подаръци за Коледа са от детството ми. Особено скъпи спомени имам от празниците, които съм посрещала на село с моите баба и дядо. Все още си пазя един от най-хубавите подаръци - йоника, на която дядо ми (учител по музика и ръководител на оркестър) ме учеше да свиря. Получих я за една Коледа и след това близо десетина години не съм спирала да свиря на нея.

# 466
Най хубавия подарък за Коледа, беше нещо, подарено от дъщеря ми, тогава тя беше 7 годишна и сама се беше справила

# 467
Бих искала да получа Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, защото вече е време за подмяна на стария ми робот, от същата марка.

# 468
Да! Мъжът ми ми подари преса за коса, която беше тогава 250лв , защото знаеше колко много обичам косата си. Беше я опаковал много красиво. Тогава хич нямахме пари, а тох беше събирал 6 месеца, за да ми я купи.
Жеста беше чудесен. И е с доживотна гаранция с право за смяна.
Успех на всички!

# 469
  • София
Помня, един танк Simple Smile бях дете ( ех ) мама го беше скрила при обувките.. аз го мернах, но не се издадох и после много му се радвах Simple Smile

# 470
  • В Космоса
Обичам да подарявам и да получавам подаръци, така че винаги се радвам на всичко. Още по-щастлива ме прави присъствието на близките хора в празничните дни.

# 471
Не помня кой подарък ми е бил най-любим,но всеки подарък е ценен,защото е важен жеста,остава хубавия спомен.

# 472
Помня 😁 Грамофон. Голям кеф беше!

# 473
Мъжът ми миналата година ми, подари Kindle, който е един от най-хубавите ми подаръци, защото може да събере стотици интересни книги, които да са ми винаги под ръка.

# 474
Всеки подарък от близките ми ми е скъп.

# 475
Най - ценните подаръци са щастливите моменти с децата. Още като малки
правеха толкова сладки Коледни изненади, че си ги спомняме с умиление. Сега като големи,  винаги правят страхотни изненади.

# 476
Да си призная, нямам подарък, който да ми е донесъл толкова радост, колкото ми носят подаръците, които приготвям за дъщеря ми.
Нейните блещукащи очи винаги ме изпълват с радост.
Последният ѝ такъв поглед видях, когато я заведох да види дядо Коледа в парка (тя е на 4) и го гледаше, сякаш някаква магия се е сбъднала.

Това е най-големият ми подарък, най-ценният, най-чаканият.

# 477
  • София
Всеки подарък от любимите на сърцето ми хора ме докосва. Но още си спомням един уокмен, който тате ми купи като дете.

# 478
Не помня, за съжаление.

Помня като дете как се събирахме на село с баба и дядо, а след 12 с приятелските деца.

# 479
За 8-ми март бях получила красив букет от синът (на 4г) е баща му го беше купил ,но погледът с който ми го подари няма да забравя
Беше изключително скъп подарък за мен!

Общи условия

Активация на акаунт