Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 446
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Когато на 8г. получих цяла кора с корекомски яйца Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 451
Най-любимият ми спомен бяха огромните ледени пързалки и наличието на сняг по Коледа, а не толкова подаръците или изненадите....

# 452
Като бях дете, много исках една кукла и, тогава се наричаше, Дядо Мраз ми я донесе.

# 453
  • софия
Най-хубавият ми коледен спомен е от детството как ме дърпат в дървената шейна, омотано в одеяло, обута в омразни апрески (онези, на които вътрешният чорап се сваляше и се слагаше да съхне на печката) по софийските улици, за да отидем на гости на леля-баба. Тогава още имаше сняг, беше студено.
Беше вълшебно.

# 454
Малкият ми син, който се роди преди Коледа. Казаха, че е момиче, роди се момче Simple Smile. Хем подарък, хем изненада  получихме за Коледа.

# 455
  • Countryside
Принципно повечето ми спомени за някакви по-значими подаръци за Коледа са от детските ми и тийн години. За една Коледа да съм била 12-13г ми купиха тенис ракета. Мечтан подарък от много време, защото тренирах от може би 2-3г и много исках. Сега, може би не е кой знае какъв подарък, но за преди 20г си беше голяма работа, защото едно че ракетите бяха скъпи, друго, че нямаше голям избор, и трето че играехме с тези от клуба, алуминеви в най-добрия случай. Сега вече купуваме подаръци само за децата, а за близките обикновено носим вино, подаръчна кошница, нещо по-коледно за дома, торта и подобни. То е ясно, че ще се седи предимно на маса Joy

# 456
Помня го и още го пазя. Като бях дете  исках много кукла на която и  се прави косата получих я като бях на 6 г. ,до ден днешен 26. след то си е мил спомен запазен с леко отрязана коса 😀

# 457
  • При децата ми
Както казах вече помня едно коледно влакче на "Кока-Кола", дървено, което беше невероятно красиво! Едно пиано, и помня, че имахме много хубави коледни играчки с които украсявахме елхата.

# 458
Когато бях на 8 или 9 г получих тетрадка със страхотни корици. Обожавах я. И до ден днешен тази картинка е в главата ми и ме кара да се чувствам добре и щастлива като си я спомня.

# 459
Не помня. Всички подаръци от близките ми хора са били ценни и желани за мен

# 460
Една моя леля ми подари стъклена играчка за елха, когато бях малка. Беше много красива и за пръв път имах такава. Коледите ни бяха скромни и това беше първият по - различен и специален подарък, който получих.

# 461
Най-любимият ми коледен подарък бе касетофон. Тогава бях 12 годишна и всичките ми приятелки си имаха. Беше подарък от покойния ми дядо, толкова много ме зарадва!

# 462
Да, помня този ден, в който ми подариха истинско живо котенце, което аз много исках. Бях неописуемо щастлива.

# 463
  • Варна
  Най- ценен за мен коледен дар е усмивката на сина ми, когато му показах украсената елха, а нямаше дори изпълнени 2 месеца.

# 464
Не си спомням на колко годинки бях, но една вечер нашите ми бяха казали, че дядо Коледа ще минава с шейната и бяхме излязли на терасата да го видим в небето как минава. После, когато се прибрах вътре имах подарък шоколадчета и десертчета с плюшена играчка под елхата. Бях много щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт