Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 446
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
Избирам помощник за вкъщи Xiaomi Robot Vacuum X20 Max

# 436
  • София
Бих искала да получа Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, защото вече е време за подмяна на стария ми робот, от същата марка.

# 437
  • София
Аз искам прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X20 Max.
Планирам такава покупка, защото моето роботче вече е старичко и сдава багажа. Искам този модел, защото четох много добри отзиви и защото съм фен на марката.

# 438
Xiaomi Robot Vacuum X20 Max би улеснил почистването  и би ми спестил време за други полезни неща.

# 439
Смартфон Xiaomi 14 Ultra, тъй като настоящият ми, който също е Xiaomi е за смяна.

# 440
  • София
Хм.. две деца, куче, коте, папагал и къща.. определено имам нужда от Xiaomi Robot Vacuum X20 Max 🤘🤘🤘оппа и мъж има, тааа съвсем 🥴

# 441
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen  . Искам скутера , защото много време ми отнема в чакане на автобуси  , за да ида на работа , скутера ще ми спести поне 20 - 25 минути.Grinning

# 442
Бих искала да получа телефон- Xiaomi 14 Ultra, защото имам нужда от нов. В момета също използвам Xiaomi, но по-стар модел

# 443
Бих си избрала любимия ми телефон е Xiaomi 14 Ultra

# 444

Изтеглени са първите късметлии, които печелят ваучер на стойност 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi.
Това са:

МоарейнД (от книгата)
axia

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 02.01.2025 г. като упоменат, че са победители в първия етап от коледната игра на "Xiaomi" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ email адрес

Играта на Xiaomi продължава!

Включете се в Eтап II от 23 - 29 декември:
 Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!

На 30 декември 2024 г. ще изтеглим и обявим финалните победители.

# 445
Не, не помня.
Общо взета не съм имала някакви съществени мечти за подаръци.
При нас подаръците са преди всички символични, големите неща си ги купуваме когато изникне нуждата.
Обаче преди време новата ни кола пристигна и я взехме от магазина няколко дни преди Коледа. Нарекохме я за семеен коледен подарък.

# 446
Най любимият ми спомен е как пристигаха подаръците при нас- мама ни викаше и ни черпеше със така любимите ни тогава мечета Моцарт, а тате и съседите звъняха по звънците и оставяха подаръците опаковани от дядо Коледа

# 447
  • Там...
Първият подарък от детенцето ми, купен със спестени от него парички Heart

# 448
Не помня. Всички подаръци от близките ми хора са били ценни и желани за мен Heart

# 449
  • София/Севлиево
Дъска за гладене и ютия от мама-подари ми ги преди 20 години за първата ни Коледа с мъжът ми.Мама почина на 5.05.2005 и този неин пръв и последен подарък за двама ни ми бе много скъп.

Общи условия

Активация на акаунт