Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 446
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Любимия ми телефон е Xiaomi и избирам него!

# 421
От изброените подаръци бих се радвала най-много да получа смартфона Xiaomi 14 Ultra. На първо място заради нуждата ми от нов смарт фон, а на второ заради камерата с оптични лещи, която би ми била верен спътник при пътуванията за запечатване на момента.

# 422
С удоволствие бих станала притежател на телефон Xiaomi 14 Ultra

# 423
Ползвам стария телефон на дъщеря ми. Така че Xiaomi 14T Pro би бил перфектният подарък за мен.

# 424
отдавна робот - прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X20 Max е мечтаният уред за мен Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree

# 425
Бих искала телевизорът Xiaomi TV Max 100 2025. Мъжът ми би се зарадвал адски много, а аз много искам да му направя подобен изумителен подарък.

# 426
Най-много ще се зарадвам на Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, защото ежедневното почистване след косматия ми домашен любимец би било истинско удоволствие.

# 427
Избирам прахосмукачка робот, защото ще ми спести много време.

# 428
Смарт часовникът Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE

# 429
Бих искал да получа Xiaomi 14 Ultra, защото съм го набелязал, разучила и е точно за мен. Имам нужда от нов Xiaomi .

# 430
  • София
Моят фаворит е Xiaomi 14 Ultra. И сегашният ми телефон е от марката, но от камерата му има какво още да се желае, а и вече е на повече от 2 години.

# 431
Xiaomi 14 Ultra, защото съм виждала снимки, направени с него и съм много впечатлена.

# 432
  • Монтана
Xiaomi Robot Vacuum X20 Max определено имам нужда от домашен помощник вкъщи.

# 433
Ооо,роботът-прахосмукачка ,разбира се! Омръзнало ми е да разхождам прахосмукачката в къщи,тази ще може сама!

# 434
Всичките подаръци са чудесни. Т.к. моят телефон е на доизживяване, много бих се зарадвала на нов Xiaomi 14 Ultra.
Светли празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт