Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 450
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
Желая да получа Xiaomi TV Max 100 2025: 100-инчов телевизор с 4K резолюция, предлагащ кинематографично изживяване у дома, защото с приятелят ми обичаме да гледаме филми, а така ще направим изживяването у дома все едно сме на кино.💚

# 406
Аз и съпруга ми ползваме Xiaomi note 13 и двамата ,аз имам часовник Active3 .Бих си пожелал прахосмукачка Xiaomi robot Vacuum  x20 max .

# 407
Имам нужда от нов телефон - Xiaomi 14 ultra

# 408
Xiaomi Robot Vacuum X20 Max,  имам нужда от домашен помощник вкъщи!

# 409
С удоволствие бих станала притежател на телефон Xiaomi 14 Ultra.

# 410
Избирам Xiaomi TV Max 100 2025, като остарея да мога да си чета субтитрите на воля.

# 411
Избирам огромният телевизорът Xiaomi TV Max 100 2025, защото мечтая за голям телевизорq пред който да се събираме цялото семейство.

# 412
Аз си мечтая за прахосмукачката робот Vacuum X20 Max, ще ми е помощник, нещо и за мама.

# 413
Вкъщи продуктите на Xiaomi са на почит - имаме телевизор, тротинетка, телефони... С удоволствие бих заменила сегашния си телефон Xiaomi с флагмана 14 Ultra.

# 414
https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-vacuum-cleaner-g20-max/ Бих желала да получа тази безкабелна прахосмукачка Xiaomi Vacuum Cleaner G20 Max, т.к. отдавна искам точно такава.

# 415
Xiaomi Robot Vacuum X20 Max - имаме по-стар модел, от който сме много доволни, но е време за смяна.

# 416
  • Mediterraneo
Телефона избирам. От години цялото семейство сме с телефони на марката, сега само преди десетина дни се наложи да купуваме поредния телефон, пак такъв избрахме. Доволни сме много.

# 417
Здравейте,
избирам Xiaomi Robot Vacuum X20 Max
1 . Не съм имала такъв тип прахосмукачка и изобщо -робот някакъв))
2. Старата ми е на доста години, доволна съм, но се повреди една част и с лепенка прикрепвам, която пък пада и филтъра пада и те така, но е мощна -Зелмер и си я влача до пълен отказ (няма да е дълго чакането)
Та...не знам колко струва този робот, ама...бих си взела вече нещо по-модерно и да ме отмени напълно , доста колежки имат и познати, доволни са, еми кат се сдобия с нещо по-така ще видят те тогава))
С две думи и много изречения-искам Xiaomi Robot Vacuum X20 Max)))
Весели празници на всички))

# 418
Много бих се зарадвала на Xiaomi Robot Vacuum X20 Max

# 419
Много бих се зарадваха на Електрически скутер-тротинетка XIAOMI SCOOTER 4 PRO ,защото е качествен, надежден с издръжлива батерия и е идеалното транспортно средство да се предвижвам до работа-бързо, икономично и екологично.

Общи условия

Активация на акаунт