Много разочарован от Sameday

• 21 632
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
Тази година само проблеми имам с тях. Веднъж с доставка до адрес, три пъти ми чупят поръчката (въпреки, че е добре опакована и маркирана) и сега последното е дублирано плащане. В понеделник ще разследвам дали е от тях или от банката, но досега не съм имала друг подобен случай.

# 166
Здравейте, имаме неуспешен разнос на поръчка до адрес /който е сгрешен/ и индикация, че е в "местен склад", в случая в Пловдив. Въпросът ми е някой знае ли къде е този склад в Пловдив?? Никъде не намирам информация и не отговарят на телефони и имейли. Благодаря!

# 167
Значи, трикът е още щом разбереш, че доставката ти иде с куриер на Сеймдей, да пренасочиш веднага до бокс. Добре че следя тази тема...

# 168
Да, това е трикът. Но на мен ми се случи да не може... Дойдоха ми две пратки от Shein с тях - едната я пренасочих до бокс, а за другата отказаха.
Наложи се втората да я приемат приятели от съседни населено място...
Значи, трикът е още щом разбереш, че доставката ти иде с куриер на Сеймдей, да пренасочиш веднага до бокс. Добре че следя тази тема...

# 169
Да, и при пратката на дъщеря ми /Шийн/ след опит за пренасочване до кутия изписа, че не е възможно. Но след това незнайно как, се получи съобщение, че е пренасочена и я доставиха на следвещия ден. Не се наложи ходене до склад.

# 170
Може би заради размерите. Ако очаквате нещо малко не би трябвало да има проблем. Покупките от Тему и Шейн обикновено са по-обемисти, китайците сливат даже няколко поръчки направени през дни в една опаковка.
Последно получих от Тему в Бг Пощи 3 поръчки, слети в една - нямах никакъв проблем, за моя изненада.

# 171
Проблема с пренасочването не идва от размерите, а от това дали изпращача го бил дал като опция. В моя случай, според тях, имало само опция доставка до адрес.

# 172
Като кликнеш на линка за проследяване не ти излизат въобще опции за боравене с пратката ли?

# 173
Тези защо въобще съществуват....
Вземат пратка, която е за другия край на София, не я доставят  навреме, не можеш да се свържеш с тях....наложи се да пренасочваме пратката към бокс....нямам думи....безотговорна фирма...

# 174
  • Варна
Ако нямаш линк за пренасочване не може да се пренасочи и това не зависи от големината на пратката, а от това как е зададено първоначално. Хиляда пъти си звъняхме за нов линк за пренасочване, дори след месец сами ми звъняха да ми го предложат, след като 10 пъти ми отказаха и накрая пак не я пренасочиха. През цялото време само лъжи колкото да затворя телефона и да не се занимават.

# 175
Получавам известие за доставка и то близо седмица след датата за доставка. Минава деня и не се доставя. Питам на телефона уж не смогнали. На другия ден го носят - счупено....

# 176
Най-отвратителната куриерска фирма в България. За съжаление и Cult Beauty са почнали да работят с тях и от 5 дена не мога да ми я доставят, защото е грешно пренасочена. За съжаление нямам линк за пренасочване в товарителницата..

# 177
В товарителницата линк едва ли ще има, но виж в смс-а за получаване може да има.

# 178
В Емаг почти не виждам стоки, които са с други куриерски фирми, освен sameday, за съжаление. Като търсех power Bank, който и модел да си харесам, все е със sameday.  Сега гледам разни iPads, същата работа.

# 179
Няма как да е друг куриерът, при положение, че собственикът им е един и същ.

Общи условия

Активация на акаунт