Много разочарован от Sameday

• 21 643
  • 255
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Евтино, евтино, ама им излиза скъпо на фирмите. Три пъти ми пращаха. Накрая с UPS ми пратиха и я получих ден преди да ми доставят Sameshit другите две пратки от 28ми май (25 дни по-късно).

# 151
Чакам 8 дни за доставка на 2 пратки и не смятам за нормално да направя 10 повиквания пъм куриерска фирма Sameday, за да се наредя на опашка за чакане на разговор от 8 човека и да чакам 2 пъти по 45 мин и някой да не ми обърне никакво внимание след 97 минути към телефон 0700, който ползват в последствие разбрах, че се таксува по 0.40ст. на минута трябва да заплатя 46.72 с ддс за нулева комуникация с тях, опашка от 8 човека не може да бъде обслужена за 45+ минути и автоматично затваряне на разговора след това два пъти подред, резултатът е нулева комуникация, двете пратки все още не са при мен. След обаждане от куриер на ден 7 взел само едната пратката, а другата останала в склад, доставката пак се отлага. Куриерска фирма използвана от вас Emag.bg като заместител на Speedy и Econt с нулева комуникация. След кратка проверка на google Review за тази фирма се оказва, че  има и други хора с моя проблем и оценката им е 1.1 от 5. Силно се надявам да не ми се налага повече да трябва да получавам пратки от тази фирма Sameday.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 03:01 от Kiril Kostov 750572

# 152
  • Варна
Да, всички сме в това положение. И на мен така ми затваряха след 45минути чакане, и аз съм навъртяла бог знае колко телефони. От 28май си получих пратките на 18ти юни.

# 153
  • вкъщи
Вчера не успя да ми достави пратката и казах да я остави в easy box до нас. Кога се очаква да получа кода?

# 154
Вчера не успя да ми достави пратката и казах да я остави в easy box до нас. Кога се очаква да получа кода?

А той какво каза? Те нямат пренасочване, по-вероятно е да я върнат на подателя..

# 155
  • Варна
Никога. Ако нямате опция за пренасочване е първия линк, няма да ви я пренасочат. Сигурно 20 пъти ме лъгаха. Първо не можеше да се пренасочва, после след 20 дена уж те предложиха да я пренасочат и в крайна сметка след това още няколко пъти лъгаха и не я пренасочиха.

# 156
Хора, ако имате възможност, търсете търговеца и от него изисквайте да се оправя той с куриера! Вие на него сте платили. Ако имате възможност - обаждайте се , изисквайте, пишете по няколко имейла...докато не ви обърнат внимание. На търговеца визирам.

# 157
Честно казано на Сеймдей не им пука за търговците, така че и те са безсилни срещу тях, но поне да разберат каква мъка е и да спрат да работят с тази “куриерска” фирма! Аз като писах в моя случай на търговеца, те в рамките на 30 минути ми върнаха отговор, че са се свързали с куриерската фирма и трябва до следващия ден да ми бъде доставено, ако не - да им пиша за да ми върнат парите. Еми 3 дни по-късно ми звъннаха сеймдей в края на работния ден към 18ч. и казаха, че нямало да доставят защото не им работил буса и ще я пренасочат за следващия ден (отново). Веднага си поисках парите от търговеца, те анулираха поръчката обаче сеймшит ми звъннаха на следващия ден да очаквам пратка и аз им казах, че вече съм я отказала няма да ги чакам 2 седмици - трябва да им го пише в системата. Момичето отсреща ми “оффф”-каше и ми каза “ми хубаво, щом така искате” и ми затвори.

# 158
  • вкъщи
Ей това имам,но смс йок.

# 159
Е, значи има надежда Simple Smile Sms или viber съобщение с кода ще дойде като я заредят и е готова за вземане.

# 160
Честно казано на Сеймдей не им пука за търговците, така че и те са безсилни срещу тях, но поне да разберат каква мъка е и да спрат да работят с тази “куриерска” фирма! Аз като писах в моя случай на търговеца, те в рамките на 30 минути ми върнаха отговор, че са се свързали с куриерската фирма и трябва до следващия ден да ми бъде доставено, ако не - да им пиша за да ми върнат парите. Еми 3 дни по-късно ми звъннаха сеймдей в края на работния ден към 18ч. и казаха, че нямало да доставят защото не им работил буса и ще я пренасочат за следващия ден (отново). Веднага си поисках парите от търговеца, те анулираха поръчката обаче сеймшит ми звъннаха на следващия ден да очаквам пратка и аз им казах, че вече съм я отказала няма да ги чакам 2 седмици - трябва да им го пише в системата. Момичето отсреща ми “оффф”-каше и ми каза “ми хубаво, щом така искате” и ми затвори.

Ако ще да им пука. Важното е да ви върнат парите или пратят с друг куриер. Това ми е мисълта.
Фешън дейс преди връщаха със сеймшит, след адин злополучен опит, се обадих на Фешъна и направо й казах да ми пуска товарителница за връщането със спиди.

# 161
  • Варна
Ох тия колко са безполезни и те. Да ми върнели парите за доставка или ваучер за емаг...

# 162
Смешна работа. "в размер не повече от цената на услугата за доставка" и ваучер за 5 лева!

Тъй-като следя темата и днеска изтеглих и аз късмета "доставка със Сеймдей" на вече платена поръчка, още като получих съобщение да очаквам куриер в рамките на деня, кликнах на пренасочване до бокс. Дано не ми изгубят пратката, че ще съм бясна. Техника съм поръчала и платила от производител...
Знам че има една обща куриерска фирма-изпълнител, която международните ползват и от там разпределят или рандом или с най-евтиния, с който са сключили договор (Сейма). Ако намерим коя е фирмата, която предлага на международните връзката с местните и им се оплачем, дали няма да има последствия?

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 14:12 от amy_nka

# 163
  • Варна
Щом имате пренасочване до шкаф, е по-малко вероятно да има проблем. Поне аз досега с шкафче не съм имала проблем, обаче куриер ли е мани бегай.

Относно цената на доставката, нали се сещате, че тя ми е била безплатна, защото пратката е международна и цената на продуктите беше над 200лв. Олигофрени. И с Емаг също доставката е безплатна често, особено ако имаш джиниъс ли какво беше там. И като не съм платила пряко доставка, значи ли че те имат право да ми подмятат пратките с месеци из миризливите си складове?

# 164
  • София
И аз не съм имала проблем с доставка до бокс.

Общи условия

Активация на акаунт