Много разочарован от Sameday

• 21 578
  • 255
  •   1
Отговори
# 60
Аз още не съм си получил пратката от ноември, която е и платена, на всичкото отгоре. Звъня им през 2-3 дни, всеки път са шашнати как може да има такова забавяне, "ще проверим и ще ви върнем обаждане" и нищо не връщат. Едно и също. Така че... явно ще правя опити да се свържа с ЕМАГ, да ми върнат сумата. Ще е борба, защото нямат колцентър, нямат телефон, изглежда ми кауза пердута.

Сериозно ли са си разкарали кол центъра? Аз съм си говорила с тях преди време, не знаех, че вече ги няма.

# 61
Няма колцентър. Няма никакъв телефон за връзка. Има чат-робот, който е просто малоумен. Говориш си с изкуствен интелект, който ти предлага някакъв набор от опции, а твоят проблем няма нищо общо с тези опции и не можеш да пробиеш до разговор с жив човек. Просто... да се оплачеш на арменския поп.

# 62
Трябва да влезеш в Гаранционни условия на търговеца от който е продукта. Там пише телефони за контакт, включително и на Емаг.

# 63
Нямат телефон Емаг.
Има един мейл... в ОУ може да се види..но не отговарят и там.
Служител в чата...ама и там 1 от 10 ще ти свърши работа...
Тегава работа е връзката с тях.

# 64
Трябва да влезеш в Гаранционни условия на търговеца от който е продуктa
Ама аз не съм получил продукта. То в това е проблемът. А съм го платил преди 2 месеца в сайта на емаг.

# 65
Друг път пускай с наложен платеж. Така поне не гориш с парите, или не ти ги затварят поне.

# 66
  • Букурещ
Няма колцентър. Няма никакъв телефон за връзка. Има чат-робот, който е просто малоумен. Говориш си с изкуствен интелект, който ти предлага някакъв набор от опции, а твоят проблем няма нищо общо с тези опции и не можеш да пробиеш до разговор с жив човек. Просто... да се оплачеш на арменския поп.

Естествено, че има кол център, стига да познаваш функционалностите на бота, и да го заведеш до опция чат със служител (живичък човек), който ти звъни И по телефона после при нужда. Това, че Вие не успявате да работите с бота, не означава, че няма "жив" съпорт, недейте да подвеждате аудиторията!

# 67
  • София
07001 3624 - това е телефонът на съпорта на еМаг.

# 68
Естествено, че има кол център, стига да познаваш функционалностите на бота, и да го заведеш до опция чат със служител (живичък човек), който ти звъни И по телефона после при нужда. Това, че Вие не успявате да работите с бота, не означава, че няма "жив" съпорт, недейте да подвеждате аудиторията!
Хайде дай линк и ми покажи КЪДЕ НА САЙТА на eMag има написан телефон? Официално такъв няма. Това, че ти имаш някаква вътрешна информация, не означава, че останалите ПОДВЕЖДАТ.  И да, не всеки е длъжен да е имал преди това горчив опит, за да знае "функционалностите на бота". Някои хора се опарват за първи път.

# 69
Хайде дай линк и ми покажи КЪДЕ НА САЙТА на eMag има написан телефон? Официално такъв няма. Това, че ти имаш някаква вътрешна информация, не означава, че останалите ПОДВЕЖДАТ.  И да, не всеки е длъжен да е имал преди това горчив опит, за да знае "функционалностите на бота". Някои хора се опарват за първи път.

Има си посочен телефон - https://www.emag.bg/help/usloviza-za-polzvane/
Друг е въпроса дали някой ще отговори. А и са писали, че телефоните за връзка са "платени"..

# 70
Трябва да влезеш в Гаранционни условия на търговеца от който е продуктa
Ама аз не съм получил продукта. То в това е проблемът. А съм го платил преди 2 месеца в сайта на емаг.
Ясно, разбрах, че не си го получил. Казвам, че там открих инфо за телефон на Емаг.

От Емаг ли ти е предлаган продукта или друг търговец? Защото ако не е от Емаг, трябва да дириш контакти с търговеца. Влез в страницата на продукта, който си поръчал и огледай хубаво.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:13 от amy_nka

# 71
07001 3624 - това е телефонът на съпорта на еМаг.

Ти звънна ли да видиш какво казва....

Аз пък моля да не подвеждате аудиторията че има телефон на който може да говориш с Емаг.
Хайде да прозвъните преди да постнете.
Аз съм звъняла и препраща към Ема.

Неверни неща на килограм..просто вямам думи.

# 72
  • Букурещ
При над 90% неграмотно население, шанс и за Емаг няма! Никакъв! 🙈

# 73
Напълно възможно е да има дезинформация по въпроса. Който е виждал къде е написан телефона за връзка с контактния център, просто да сподели един принт скрийн, не е мега сложнотията. Може да е даден в общите условия, може да е от другаде, няма значение, да сподели нагледно къде и как го има. Ще бъде доста по-полезно от тюхкане и вайкане. Simple Smile

# 74
Няма телефон!
Има чат бот!

На чист български език го пиша.
Пак неразбрали има...ми хубу. Звънете да ви видя Joy

Общи условия

Активация на акаунт