Много разочарован от Sameday

• 21 632
  • 255
  •   1
Отговори
# 180
Ами аз съм поръчвал неща от ЕМАГ преди време и не бяха със sameday, явно това е от последната година-две.

# 181
Ами от както има боксове на Сеймдей се знае, че куриерът в Емаг е сеймдей, няма опция за друг, т.е., проспал си. Simple Smile

# 182
Миналата седмица поръчах до адрес и си дойде още на другия ден без проблем.

# 183
  • София
От няколко дни си късам нервите с тази пародия на куриер, при проследяването излиза, че пратката ми е в склад, в гугъл намерих адреса на някакъв техен склад в София. Въпросът ми е някой успял ли е да си вземе пратката директно от склад?

# 184
От няколко дни си късам нервите с тази пародия на куриер, при проследяването излиза, че пратката ми е в склад, в гугъл намерих адреса на някакъв техен склад в София. Въпросът ми е някой успял ли е да си вземе пратката директно от склад?
Не. Ако е някъде в склад - лоша работа.

# 185
  • София
Ох.
Значи вече въобще няма да поръчвам от търговец, който се занимава с тях. Пратката е от Шейн и досега бяха със Спиди. И на Шейн писах, и се обаждах сто пъти на Сеймдей, и на имейла им писах... Малоумни са. В мейла писах номера на пратката, на чие име е, телефонен номер, тези ми връщат мейл да съм им напишела номер на пратката, име и номер на тел. Идиоти.

# 186
Щом си в тази тема, сигурно си прочела вече, че има вероятност да си я получиш чак след месец... Размотават потребителите...

# 187
И аз все още чакам пратката си oт Cult Beauty, даже ми пратиха нова, защото предишната е сметнаха за изгубена и сега разбрах, че пак е през sameday.. Трябва да се преименуват на next month. Инaче всеки ден си ме лъжат как ще я получа до ден-2 и така вече седмица. Помолих ги за easybox 2 пъти, казаха, че ще ми върнат обаждане и никога не ми връщат. Сега вероятно и 2те пратки няма да ги получа.

# 188
  • София
Амин, алилуя и всичко от сорта.
След толкова разговори по телефона, писмена комуникация с офиса им и с Шейн, току-що куриерът ми донесе пратката (вчера беше последната дата за получаване). Съобщението по вайбър получих след това.

# 189
то не че и напр. бокс нау са цвете за мирисане. Винаги ми оставят пратките в другия край на града ( почти на околовръстното) - а като се обадя има свободни кутии. разговори, чакане. имам приятелка има познат дето работи там - така си ги хвърлят където падне и е свободно , да свършат по - бързо. после клиентите да се оправят

# 190
то не че и напр. бокс нау са цвете за мирисане. Винаги ми оставят пратките в другия край на града ( почти на околовръстното) - а като се обадя има свободни кутии. разговори, чакане. имам приятелка има познат дето работи там - така си ги хвърлят където падне и е свободно , да свършат по - бързо. после клиентите да се оправят
В Бокснау също имаш опции за пренасочване.

# 191
винаги това правя по телефон или през интернет

# 192
Не е нормално да е винаги, при положение, че сам си избираш локацията на бокса, където искаш доставката. Ако наистина казусът е "винаги", пиши им запитване за увеличаване броя на клетките. Конкретно от Бокснау много ценят обратната връзка с цел анализ на локациите им.

# 193
Амин, алилуя и всичко от сорта.
След толкова разговори по телефона, писмена комуникация с офиса им и с Шейн, току-що куриерът ми донесе пратката (вчера беше последната дата за получаване). Съобщението по вайбър получих след това.
Колко време ти я държаха при тях? Моята е от 24ти юли в България и се чудя дали изобщо ще дойде някога..

# 194
  • София
На 25 юли е влязла в техен склад.

Общи условия

Активация на акаунт