Вода за цялото семейство, дори за най-малките

• 3 949
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
  • Монтана
Предлагам и подсещам постоянно.

# 151
  • София
Когато децата бяха малки ги подсештах.Сега сами се сещат,че трябва да вият вода.

# 152
С личен пример, предлагам и подсещам постоянно.

# 153
Водата стои на видно място, освен това подсещам.

# 154
  • Под Слънцето
Аз пия основно Роса! В 98% от случаите. Искам да питам защо няма в разфасовки по-големи от 1,5 л? По-удобно ми е да мъкна туба, отколкото стек шишета 6 х 1,5л.

Каквото друго да напиша в отговор на въпросът, зададен в темата, няма да ме изберете. Очаквам, обаче, отговор.

Благодаря!

# 155
С личен пример. Винаги слагам шишето на масата, заедно с моето. На разходка взимам и моето, и нейното шише. Пия ли аз, веднага и тя се сеща.

# 156
Малкият е като мен, пие много вода, но на брат му постоянно трябва да му напомням. Само ходя и дудна по него с тая вода.

# 157
Споделете как насърчавате добри навици за пиене на вода у дома и най-вече как учите най-малките да не забравят колко е важно пиенето на вода!

Имаме шишета за многократна употреба, чаши и буркани със сламки и хубави дизайни. Тубата с вода стои в хола, на видно място.

# 158
Предлагам често, вече сякаш не е нужно и се сещат сами.

# 159
Аз самата пия много вода и давам пример чрез мен като я насърчавам и тя да пие често вода.

# 160
Винаги има шише и/или чаша с вода наоколо  - на масата, на нощното шкафче, на разходка в чантата.
А също и да вижда самата аз да пия.

# 161
С приложения за подсещане за пиене на вода.

# 162
Аз пия само вода, безалкохолни и сокове не обичам. Децата като малки напомнях и подканях... Вече са големи и си пият нормално вода. Винаги имат шиле в чантата.
ММ пие само газирана вода.

# 163
Винаги имам чаша и кана с вода до себе си. Старая се да пия по 3 литра вода на ден.

# 164
Постоянно напомням за пиене на вода. Казвам, че водичката е най-хубавото нещо!

Общи условия

Активация на акаунт