Вода за цялото семейство, дори за най-малките

• 3 941
  • 189
  •   1
Отговори
# 45
Постоянно напомням и предлагам

# 46
Личния пример е най-добрия!

# 47
  • Плевен
Нямаме нужда от насърчаване. Нямаме проблем с никой в къщи с пиенето на вода. Всеки пие колкото му е необходимо за момента и когато му се допие и не приемаме вода под час и с някаква мярка (доза) все едно пием лекарства. Кой, когато и колкото поиска организма (жаждата) му.

# 48
Любимата вода вкъщи! Именно "Роса" избрахме да даваме и на малкия от раждането му. Сега често му даваме шишенцето му с вода, поставяме го на килимчето за игра, също докато се храни, за да се научи и придобие навик да пие повече вода. Успяваме за сега с тези хитринки.

# 49
Слагаме лимон във водата

# 50
Напомням и предлагам често.

# 51
  • Sofia
Диспенсърът за студена и топла вода допринесе много за това, детето да пие по-често вода.

# 52
Дъщеричката ми е малка и сама не се сеща да пие вода. Ходя след нея с чашата. Blush Предлагам непрекъснато, не само след ядене, но и през 20-30 минути.

# 53
Зависи от детето. Голямото ми прилича на мен - изобщо не пие вода. Аз самата имам нужда от подсещане. Докато малкия ми син пие сигурно по 2л на ден, а е на 2години. Сам си търси. Гледам да пия със него и напомням и на големия Simple Smile

# 54
С личен пример и подканяне да пием вода.

# 55
  • Пловдив
Всички от семейството пием основно вода и в големи количества - сокове и газирани напитки почти не купуваме и не внасяме вкъщи.

# 56
Пием много вода-на работа имам шише пред компютъра,в колата има винаги поне 2 шишета с вода,а децата ми са жабки от малки,вечер не лягат без шише с вода до леглото

# 57
С личен пример

# 58
Предимно с личен пример, когато се налага и с напомняне във вид на игра

# 59
Напомням и предлагам често.

Общи условия

Активация на акаунт