Вода за цялото семейство, дори за най-малките

• 3 946
  • 189
  •   1
Отговори
# 60
Детето обича да пие от бутилки, които само си е избрало от магазина (тоест жълти на цвят Simple Smile ). Сега е на 4 г., но като по-малък невероятно увеличаваше приема на вода при всяка поява на нова чаша или бутилка, а такива имам "скрити" в най-високия шкаф в кухнята.
Лично аз постоянно съм жадна и не забравям да пия вода.
На бебето пък сега предстои захранване и вода Роса ще бъде много подходяща.

# 61
Оставяме бутилките с вода на видно и достъпно място. Редовно пълня и за навън, но купувам и от малките размери, които са удобни за носене.
Водата е най-консумираното нещо у нас и редовно купуваме по 2 стека, защото свършват за отрицателно време.

# 62
  • някъде
Напомням и предлагам, иначе не се сеща да пие вода.

# 63
Като беше малка, купувах на дъщеря ми интересни чаши и бутилки. Сега е по-голяма, но отново й купувам хубави бутилки за многократна употреба, от които харесва да пие вода. Аз и мъжа ми сме "жаби" и постоянно трябва да имаме вода на работа, при разходки и пътувания.

# 64
С подсещане и с личен пример. Обяснила съм колко е важно да се пие вода и общо взето се спазва.

# 65
Старая се винаги да има шише с вода под ръка, а детето, което още е бебе, го подтиквам и го приучавам с различни чаши и непрекъснати опити.

# 66
С личен пример - винаги имаме минерална и изворна вода, пием често вода и чай. В раничките на децата винаги има по шишенце с изворна вода.
Купувам красиви,цветни пластмасови шишенца , в които сипвам от водата и така интересът е още по-голям към пиенето на течности.

# 67
Предлагам и подсещам постоянно.

# 68
Периодично напомням за пиене на вода. Винаги има шише с вода в стаята, колата, чанта и т.н.

# 69
С личен пример и приготвено шише с вода за навън.

# 70
  • I want it all and I want it now.
С личен пример.

# 71
Обяснявам защо е много важно да се пие вода и постоянно напомням. Докато стане навик.

# 72
Шишето с вода на масата/бюрото. Пред очите. Непрекъснато.

# 73
  • София
Редово подсещам, предлагам резенчета лимон/лайм/портокал за овкусяване.

# 74
Напомням често да се пие вода

Общи условия

Активация на акаунт