Вода за цялото семейство, дори за най-малките

• 3 951
  • 189
  •   1
Отговори
# 75
  • Дупница
Винаги имам под ръка бутилка с вода, а малките ги подканям периодично да пият вода.

# 76
Периодично подсещам. Вода на видно място също така.

# 77
Винаги му слагам по две бутилки от 0.500 мл. вода за училище и отделно има още 0.500 в шкафа там. Няма нужда да напомням, пие доста вода.

# 78
Напомням постоянно.

# 79
Постоянно напомняме да пие вода. Има минимум от 3 шишенца на ден по 0.500 и следим да ги пие.

# 80
Едното ми дете пие повече вода и от мен, а другото често трябва да подсещам и да му предлагам. Гледам винаги да има вода около тях.

# 81
Напомням често да пие вода

# 82
Подканям, поднасям, напомням, слагам шишета в раниците.

# 83
  • SF
Бутилка вода държа на видимо място вкъщи и в работата и си нося вода в чантата. Когато ми натежи, пия! Simple Smile Не съм голям пияч на вода, а трябва, трябва, трябва и обещавам да пия повече вода!

# 84
  • Варна
С личен пример, предлагам и подсещам постоянно.

# 85
Засега нямам проблем ,дъщеря ми обича да пие вода.Аз също пия доста ,предполагам личния пример е подействал.

# 86
С припомняне и прибавяне на вода към всичко в малки количества.

# 87
  • Лясковец
Аз самата рядко пия вода,но насърчавам децата си да пият често,след спорт,след хранене,ако поискат сок казвам няма,утре ще купя има само вода и така.

# 88
  • Горна Оряховица
Купувам им готини бутилки за вода. Иначе в къщи си слагам чашите им на видно място и те сами се сещат да пия Simple Smile

# 89
Децата нямат проблем с пиенето на вода. От родилното не спират да се наливат. Проблемът е при мен. С много усилия изпивам 2-3 чаши на ден.

Общи условия

Активация на акаунт