През АПРИЛ ще дойде бебче сладко, да зарадва мама, татко!

• 22 387
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте дами. Как са бебковците??? Аз нещо немога да си избера количка. Да се похваля избрахме имена за бебковците: Виктория и Александър.    

# 106
В момента по National Geographic повтарят филчмето за близнаците.

# 107
  • БГ
San_ya мерси сега го гледам, а за упойките ще ги предупредя 4е си искам задължително,само да не пристигна късно в клиниката и за шиенето ще си искам,абе за вси4ко .Отивам да 4ета за масажите, sissi мерси  bouquet

# 108
  • гр.Варна
Здравейте момичета!  bouquet
И аз вече съм на последното бебе в лентичката:)Не мога да повярвам.А имам чувството,че беше вчера когато бях на 3-тото:) Joy  bigdance2
За Такъв е животът-гледах го,но аз не плача на това предаване.Вижте,на Имаш поща откровено се разплаках.То наистина си е голяма драма,тази на двете момичета. Rolling EyesА бебчетата бяха толкова сладки:)  bouquet
За съня, аз нямам никакви проблеми.Ако не ходех и до ВЦ-то,щях да бъда пушка:)
Момичета, на Вас вие ли Ви се свят?В последните няколко дни ми е доста зле и честичко имам чувството,че губя почва под краката си ooooh!
Вчера капарирахме количката,която толкова мног си харесахме.Ще я платим,когато се роди бебо.Много ми харесва това,че абсолютно всичките й части могат да се перат и че е мнооооого лекичка:)
Иначе аз си ходя на работа и се надявам и тази седмица да удържа фронта:)
Лека вечер и успешна седмица на всички Ви

# 109
  • Пловдив
Здравейте! За киселините, побъркват ме когато си легна. Опитвам се да не се храня късно, по малко и единствено за сега ми помагат ябълките като че ли. Не искам да вземам лекарства.

Относно упойките, аз съм решила да раждам във ВМИ Пловдив и там съм чувала, че ги избягват, само ако много настояваш, но според мен по добре е без тях. Аз лично се страхувам от упойките, повече от самата болка, предпочитам да ми слагат обезболяващи, не мога и да си представя колко ще боли, но щом толкова жени са издържали...
Чувала съм и съм чела, че ако не се постави точно на време, може да подейства тогава когато най силните болки са вече отминали, а и може да се забави самият процес.
Сега като се замисля, да си призная, колкото по-малко време остава, толкова повече започвам да се срахувам от това дали всичко ще мине както трябва. Но в такива моменти единствено се опитвам да мисля как ще гушкам скоро бебчето си и се чувствам щастлива.

# 110
  • Пловдив
Имам предвид епидуралната, а за шиенето смятам, че е задължително да поставят местни упойки.

# 111
Христина-за виенето на свят-пак си виж хемоглобина!На финала често се получава анемия, знаете.Отпадналост, гадене, виене на свят са признаци за липса на желязо и нисък хемоглобин.

# 112
  • Пловдив
Ей, вярно го разчекнахме това къпане, ама лаф да става Simple Smile
За виенето на свят, на мен само веднъж инцидентно ми се случи (предполагам) май ми се беше вдигнала горната граница. Баща ми си изкара акъла, че бях пребледняла... И съм сигурна, че не е било от хемоглобина (мога да се похваля с перфектни стойности - 130  Blush ). От тогава нямам никакъв проблем с това.
Мая-22, хубави имена сте избрали Simple Smile А твоя корем как се развива - и на теб ли като на Ая има страшни размери ?
Хриси1303, то упойките са си личен избор. Ако се настроиш психически...постено ще си преодолееш страха. Аз се чудя единствено поради предизвикателството да изживея пълноценно раждането, но май в последно време повече клоня към обезболяването, за да не ме е страх и следващия път Simple Smile

# 113
Ето ме и мен пак дето все се губя...аз докато се появя и вие вземете че сте изписали по 3-4 теми,та докато изчета всичко...
Онзи ден бях на консултация и супер много се разстроих,първо че ми изместиха термина чак на 15ти,а уж беше 7ми...,след това ми каза да не чакам да родя бебе по-голямо от 2900,когато попитах дали все пак всичко с беба ще е наред доктора ми каза,ами да ама ти какво очакваш с твоите 1.60,някоя великанка ли???-Много обидно ми стана,не че съм очаквала великанка,просто не очаквах че ще ми го съобщят така...
Моята най-добра приятелка ми даде 3 чувала с дрехи,които вече не стават на нейната беба и затова моята е уредена с дрехи поне до 5тия си месец Simple Smile
Купихме леглото...остана матрак иначе всичко друго е намерено и приготвено
Не мога да спя много нощем,но какво да се прави...съдба

Честито на Ая и на другите мами...нека имат най-прекрасните и послушни бебета на света Simple Smile и много да ги радват Simple Smile
Ами това е засега от мен Simple Smile Доскоро Hug

# 114
alegragloria това тегло не е опасно, не се шашкай, някои неща не са толкова груби, колкото злонамерено звучат.hristina_kНа мен понякога ми се вие свят дори като седя или лежа Tired, пък не ми е много нисък хемоглобина около 105 е.
alina_nana Страхотна е количката и аз си взех Graco, но сме без кош за кола , него ще го купя отделно. Дано си я вземеш тази, която се харесала, само цените им още са космически, за разлика от Америка и западна Европа, там за по150$ си вземаш  travel sistem #Cussing out

# 115
hristina_k това за виенето на свят и на мен ми се случва... Може да ти е паднало кръвното, по принцип магнезия го сваля, ако пиеш магнезий... Но ниското кръвно не е опасно за бременните, няма страшно. Но може също да е от високо кръвно, в този случай най-добре се консултирай с лекаря си...

# 116
alegragloria, не се притеснявай за тези неща spoko, ами ако беше обратното Thinking, мен би ме било страх ако е по-голямо, а пък малките бебета после бързо наваксват.Няма място за притеснения! Peace
hristina_k, виенето на свят може да не е само от хемоглобина, а и от рязката промяна на кръвното Naughty. Ако не се лъжа, ти в началото беше с високо кръвно и ако рязко падне, дори и с малко,се чувставш некомфортно Tired. При мен е обратното. Осем месеца, а и преди това, толкова години съм си била с кръвно 80/60 и не ми е правило впечатление, а от две седмици е 100/80 и имам чувстово, че не съм на себе си, много е странно и неприятно newsm11!
maq_22_, супер именца newsm10, това ми бяха фаворитите в началото, още преди да разбера, че ще си имаме бебенце smile3522. И вярно: как ти се развива коремчето? newsm73 Момченце и момиченце на един път, това винаги ми е било мечта! smile3531

# 117
какво е това затишие???
маq_22_как ти е коремчето,тя Ая беше с огромен корем а термин  след теб и вече роди,та се чудя планували ли са те или ще си ги чакаш до последно?  иначе иманата са супер Simple Smile
benitta ako можеш сложи на мая 2 различни панделки,че тя оше вчера каза ама ние дето не разбираме,как се прави Embarassedсамо напомняме
hrisi 1303,заповядай на срещата във вторник,ще се чакаме пред ДНА в 12ч.
хаиде ..лека нощ и без киселини и тем подобни

# 118
Корема се развива с пълна сила троен на този когато бях бремена с Гогич.         

# 119
  • Пловдив
Марая, мерси за напомнянето Simple Smile
то аз даже не съм видяла Embarassed и се извинявам на Мая22 Peace
само не ми дойде на акъла в какъв цвят да я оцветя, че не е нито розова, нито синя... и си я оставих оранж  Blush

Общи условия

Активация на акаунт