Тренировки в домашни условия - 122

• 45 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Много мързелувам последната седмица..., утре се стягам и ще направя любимата ми ТАБАТА с Juliette Wooten. Не съм я срещала в тази тема, ако някой  познава тренировките й да сподели мнение. От скоро тренирам сама, 4 години преди това в зала в групови тренировки.

# 211
Понеделнишката тренировка долна част с Хедър +20 Мин интервали на спининга.
Анализирам факта ,че няма отделен ден за дупе и се чудя къде да вкарам такава тренировка ....

# 212
  • Bristol
Ей, масово сте на Хедър тук 😁
Аз преди Коледа ходих на танци. В петък въртяхме валс, чачача, джайв, фокстрот и тн с мъжа, каквото си спомняхме, в неделя кръста ме заболя. За първи път в живота ми се случва и много се наплаших. Та както бях се раздвижила, рязко намалих движението само до ходене, малко колоездене и стречинг. Сега пак постепенно и със страх започнах със Сидни. На нея определено бремеността й тежи, прави само най-леките варианти и често почива. 3 пъти седмично пуска нови видеа, 2 пъти добавя стари. 5 тренировки на седмица по 30 мин се получават, което мен ме устройва.
Аз за ските исках да се подготвя, но сега само се надявам кръста да не се обади и да ми развали ски ваканцията. Явно ще го давам по-полека по пистите  🤪

# 213
Понеделнишката с подута и боляща ДЯСНА китка - ще я снимам тази вечер или утре, ако не се подобри драматично. Паднах! По дупе!! На лед!!!
След като покарах добре кънки 90 мин без падания се изтърсих на собствения ни драйвуей :roll_eyes:

# 214
  • 1st floor
И аз в кюпа на контузените. На болкоуспокояващи, диклак,  милгама и нещо за мазане съм. От седмица ме боли кръста след поредния ремонт у нас и тъкмо взе да минава,  когато вдигнах една лека икейска маса и се довърших. Почти завърших Iron и се чудех с какво да продължа. Но май ще намалявам драстично тежестите. И без това не ми се отразяват както ми се ще, въпреки че много ги обичам. Търся нещо с много повторения и малки тежести. Също и кардио без никакви подскоци, ако има такова. Зарязах танците заради болките в левия крак. Те поне бавно отшумяват, пу пу...
Агент, дано не е нищо счупено!

# 215
Агент идентично се пребих м.г.след три дена ски без падане ,пред колата ...
За кръст при силна болка ,спешно  пия само диклоневроврит или нещо такова беше ,само то ме спасява.Миналата година и аз бях доста зле ,контузиите ме накачулиха яко - менискус ,врат ,кръст...май пилатес правех в началото,бях се запалила по wall pilates -а,после почнах Iron без тежести за д.ч.и с ниски за горна .В момента съм стигнала преди контузиите обем тежести почти ,но  си държа по-ниски ,за всеки случай 😅
Вчера вечерта направих това за дупе ,докато измисля къде да го вместя ,като отделна тренировка

Всеки път ме зори яко тоя уъркаут ...

# 216
Агент, дано си се разминала без навяхване или счупване!
НеПоКоРнА, тръпки ме побиват само като чуя за болки в кръста, защото това е и моето слабо място. Случвало ми се е да прищипа нерв при елементарно движение. Мен ме спасява само посещение при рехабилитатора ми. Той ми каза много да внимавам при вдигане на тежест от земята - задължително за става през клек, а не чрез свиване в кръста. Предупреди ме и да обръщам внимание как извършвам ротационни движения в кръст и това, което знаем - да ангажираме корема. Аз се старая, но още не ми е станало интуитивно това включване на коремните мускули.

Иначе, аз реших тази седмица да правя 5-дневната серия с пудовки, въпреки че нямам такива. Вчера правих ден 1 за глутеуси и задно бедро, а днес ден 2 - горна част. Упражненията са такива, че може да се правят и с дъмбели. Тренировките са кръгови и във всеки кръг има упражнения за корем.

Хубав ден!

# 217
Непокорна, бързо възстановяване ти пожелавам.
Има кардио без подскоци, потърси в ютуб Low Impact cardio. Ето една примерна тренировка от Хедър, дано ти допадне  -
 https://m.youtube.com/watch?v=lkt22sW5x7w&pp=ygURbG93IGltcGFjdCBjYXJkaW8%3D

# 218
Бързо да минават травмите, момичета Hug Аз внимавам като бабичките като ходя и като вдигам, че и аз имам кофти ляво коляно и ляво рамо, болка в гърба от спазми на десен ромбоид и бодежи в петите от ишиас Joy Ходя на физио на всеки 3 седмици и работя само права на вдигащо се бюро.
Скрит текст:

Гърбът ми е скапан от години на  ниски операционни маси, на работа трябва да ми е на нивото на гърдите, иначе направо се превивам от спазми след няколко часа операции.
Отчитам горна част днес с Хедър. Понамалих и аз тежестите, че миналата седмица си претоварих краката и гърдите и почнаха спазмите. Явно си повярвах, че съм супер фит Smile

# 219
  • Bristol
По повод дискусия преди, колко е важно да си имаш отделно пространство за тренировки. Вчера бързам да се върна от работа, да направя горна част в къщи, която перфектно се комбинира с танците после. Пристигам си, мъжът свършил работа по-рано, релаксира в хола на дивана, гледа си телевизия и реклайнера опънат. Викам си, мога и в спалнята да се упражнявам. Отивам в спалнята, там простора с дрехи опнат и нали освежавам в къщи, преместила съм и прахосмукачка там, да не я оклепам с боя 😞
В крайна сметка пропуснах вчера.
Тази сутрин се изритах по-рано от леглото, за съжаление не съм от ранобудните и отметнах горната част. Довечера мисля да отметна едно леко пилатес и да приключа с боядисването (ако това се брои за упражнение 😁).

# 220
  • Стара Загора
И без това не ми се отразяват както ми се ще, въпреки че много ги обичам. Търся нещо с много повторения и малки тежести. Също и кардио без никакви подскоци, ако има такова. Зарязах танците заради болките в левия крак. Те поне бавно отшумяват, пу пу...
Агент, дано не е нищо счупено!
Непо , разгледай тази програма на Хедър
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOodBLHJ821c5dmt1plrJyEi

# 221
Днес правих ден 40 от 4.0 Хедър - Full Body Workout (Compound Exercises)
Да чукна на дърво добре ми вървят тренировките след нова година.
Да се похваля някъде от около седмица почнах и сухо четкане на тялото. Програмата е следната: приспиване на малката, правя тренировка, сухо четкане и баня. Всичко това ме кара да се чувствам психически и физически много готино.

Скрит текст:
Нова Година - ново обещание за грижа към себе си!

Започнах сухо четкане преди около седмица с четката на ДМ с масажни елементи и естествен косъм.

За сега се движа по това клипче https://www.youtube.com/watch?v=NSfgE0dsbf8&list=WL&index=17

Отделно от 2-3 месеца в банята (бедра и дупе) ползвам тази четка и сол

Реших с четката да помасажирам малко и корема в банята и не знам дали е нормално, но се зачервява (има си мазно по него) и се чудя дали да продължа. След баня мажа корема с едно олио останало ми от бременността. И много рядко дупе и корем с този антицелулитен крем

Пожелавам гладка кожа и здраво тяло Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:53 от payla🤍

# 222
Бързо възстановяване на контузените! Да няма пак нещо ретроградно... И мен вчера ме сюрпрезира доктора като каза нищо тежко да не вдигам. Прободе ме в сърцето Sad( Аз по принцип внимавам с тежестите заради проблеми с колената (разместване на капачките) и ингвинална херния, но това ми дойде в повече...
За днес по програма ден 7 от Pump горна част - само 30 минутки беше, добавих за настроение още 15 с Мадифит.
Аз много осторожно си масажирам всеки ден лице и тяло с гуа ша масажор направо съм пристрастена.

# 223
  • Там където
Ох, завиждам на всички постоянни с масажи и мазане на кремове. Аз се сещам от дъжд на вятър и все ми е студено след душ и така всеки ден Cry А съм натрупала козметика и масажори за 1 салон Simple Smile
Не знам има ли ретроградни планети, но една астроложка, която следвам каза, че януари ще е месец на контузии, катастрофи и техническа неизправност. Като гледам за съжаление се сбъдва тази прогноза.

Непо, аз когато реша да правя "кардио" или ходене следвам едни мацки в ю тюб- едната е  BurpeeGirl , a другата Ingrid Kick. Не мога да пусна лнкове, защото пиша от служебното РС, а там всичко е забранено Simple Smile Ако ги напишеш би трябвало да излезнат. Иначе напоследък гледам и Линда пуска разни тип уолкинг тренировки. Аз правих наскоро една нейна за разгряване с ластици и добре ми беше пламнало Д-то и бедрата.

# 224
О, Бърпито, забравих я, тренирах с нея, когато бях бременна. Благодаря за напомнянето, Яки. Ето и линкът - https://m.youtube.com/@BurpeeGirlLiss/videos

Общи условия

Активация на акаунт