Тренировки в домашни условия - 122

• 45 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, правили ли сте тренировки за корем по време на бременност и изобщо има ли безопасни такива? Качила съм доста - 7кг в 17г.с., но не ми се лепят другаде, освен на корема, аз съм доста слаба и сега просто съм с един доста изпъкнал корем. Има ли някакви подходящи тренировки или да си трая докато родя? Smiley

# 196
  • Бургас/Пз
Здравейте, правили ли сте тренировки за корем по време на бременност и изобщо има ли безопасни такива? Качила съм доста - 7кг в 17г.с., но не ми се лепят другаде, освен на корема, аз съм доста слаба и сега просто съм с един доста изпъкнал корем. Има ли някакви подходящи тренировки или да си трая докато родя? Smiley
Това шега ли е?? Естествено, че в 17 седмица ще ви е изпъкнал корема... по притеснително щеше да е , ако не е. Радвайте се, че не ви се лепят другаде. И не 7кг не са чак толкова много. Все пак сте в 5тия месец. Правете си тренировки за други части на тялото, а не за корема. Него си го оставете да расте, колкото му е необходимо на бебето:)

Мисля утре да направя 5тата тренировка на Хедър. Нещо не можах да се ориентирам на нейния сайт, та ако можете ми подстакажете - събота и неделя почивни дни ли са според нейния календар

# 197
Това шега ли е?? Естествено, че в 17 седмица ще ви е изпъкнал корема... по притеснително щеше да е , ако не е. Радвайте се, че не ви се лепят другаде. И не 7кг не са чак толкова много. Все пак сте в 5тия месец. Правете си тренировки за други части на тялото, а не за корема. Него си го оставете да расте, колкото му е необходимо на бебето:)

Мисля утре да направя 5тата тренировка на Хедър. Нещо не можах да се ориентирам на нейния сайт, та ако можете ми подстакажете - събота и неделя почивни дни ли са според нейния календар

Доста по-изпъкнал е за тези седмици, това имах предвид, питат ме дали съм в 7ми. Явно при всички е различно, благодаря.

# 198
Ани, събота е цяло тяло силова
https://youtu.be/S9hK1Gl6Evs?si=Zfo6Mobfb0IPaSx8. В неделя е почивка.
Аз Най-лесно ги намирам тренировките  в ютюб, като натисна playlist на профила й. Не ги следя от сайта й.

# 199

Ще се отчета по-късно.

# 200
Дано е безвкусна шега или елементарна провокация.
Направление ви трябва от личния лекар. За специалист. Сещате се.

Продължавам със сериозна ежедневна авторска йога. Чувствам се великолепно.

# 201
Няма да коментирам изказването, че ще прозвуча грубо и може да получа бан. Давам линк към канал за упражнения при бременност и след раждане  -  https://www.youtube.com/@PregnancyandPostpartumTV

# 202
За днес отчитам час пилатес, което си беше направо силова. След нея кардиото за седмица 1 от Боди Ревълюшан. Още не мога да си озъптя апетита от тия празници. Добре че на месо налитам.

# 203
Ден 12-ти от празничната програма на Ейми успешно е преминат.

# 204
Току -що направих цялото тяло + 30 мин гребане и излизам с милото да крачим в снега 😜
Утре дали ще пусне  Хедър тренировката за понеделник ? Умирам от любопитство ,като адвент календар ми е ...😅

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:56 от No_frame bitch

# 205
No frame, и аз съм така Joy При мен излиза тренировката в 1pm, включила съм си известията от ютюб и веднага отивам да я отворя и прегледам видеото. Grinning
Вчера груповата тренировка беше силов хийт, аз по-леко го раздавах заради крампите ми. За мое голямо удоволствие след това имаше групова yin yoga 1 час, та се разтегнах много добре. Днес ще е пилатесът, ще включа и мъжа ми за компания. На него са му много лесни тренировките на Хедър, защото нямам повече от 15кг тежест вкъщи, но се включва заради удоволствието да тренираме заедно. Когато се запознахме преди 12 години, това беше едно от нещата, които ни сближи много. Тогава ходихме на фитнес заедно всеки ден. После дойде бебето и приключи това щастие. Трябваше да минем на "разделяй и владей" тактика.

# 206
Чета ви, така за мотивация. Срам не срам, снощи отделих 20 мин за степ и гири. Успях да се скрия и само по-малкото дете се въргаляше край мен. Поради факта че бях в "коридорче" между леглото и гардероба 1 метър широчина си измислях сама какво да правя на степа, по спомен от гледани тренировки. Не знам дали има някаква полза от такива измислени тренировки, ама вероятно съм се сбогувала с някоя калория.

# 207
Неделята започна с Джилиън и седмица 1, тренировка 1, втората врътка. След това час пилатес, не много натоварващ. Ако тази седмица не разкарам каченото около празниците, дълго ще си го нося. Та днес е НВД, стомаха сит, ума забит в шкафа със сладкото. Ще бъркам извара с какао и проетин следобед, натам вървят нещата.

# 208
Този уикенд съм с Хедър. Вчера направих пилатес тренировката от новата програма. Много ми хареса, идеална за active rest days. Допълних с 25-минутно занимание за мобилност с Карълайн.
Днес беше ред на Metcon с Хедър. Чудесна е, наистина малко по-кратка от това, с което сме свикнали повечето тук, но като за неделя е супер. Работих с 10-ки (които за едно упражнение смених с 8-ци) и 4-ки.

Разгледах първата тренировка от новата програма на Карълайн. Хубава кръгова тренировка за горна част на тялото - изглежда почти напълно идентична с подобни тренировки от INTENT (там също се срещат кръгови).
През идната седмица продължавам с INTENT, която ще разнообразя с нещо динамично за цяло тяло през уикенда, а по-нататък ще го мисля. И аз предпочитам да започвам новите програми с една седмица закъснение.
Другата неделя ще реша дали да започна новата, или да довърша INTENT и да оставя REV за паузата между програмите или за лятото.

# 209
Днес два часа  снежен преход  и 40 мин уин йога с Травис .

Общи условия

Активация на акаунт