Тренировки в домашни условия - 122

• 45 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Аз днес също се отчитам с много лека тренировка, защото съм с мускулна треска след почти едномесечната пауза. Много внимавах, но все пак пострадаха предно бедро и гръб след 10 rounds за горна част и една собствена тренировка за долна. Съответно мога да споделя лекото кардио от днес
https://youtu.be/pFvDf1dHoXo?si=AGfMVHnVSeEWj-g0
От popsugar fit е, където не ми е останал познат треньор. Не съм ги включвала от около четири години.
В тренировката има един доста пълен участник (към 110 кг според мен). Съвестно изпълнява всичко, но се изумих колко мокра беше тениската му в края. Стряскащо е, че има толкова обездвижени хора.

# 226
  • 1st floor
Благодаря за всички предложения! Съвестно си ги записах.

# 227
  • Bristol
Ден 6 на Сидни, Go! за цялото тяло. Ползвах 5 различна тежина гирички, между 3 и 10кг... 30 мин само, но добре се раздвижих и загрях 😊

# 228
Ден 6 долна част от 5.0 на Хедър. Намалих тежестите до 7.5кг за клековете и нападите и 12.5кг за RDL. Но пък направих два кръга с кучето от 7км и си усещам краката тежки и уморени. Стопи се снегът, няма лед та се върнах към спринт-ходене. Толкова да мразя зимата! Щом се радвам на 10 градуса Grinning Миналата седмица беше минус  5.

# 229
И аз в кюпа на контузените. На болкоуспокояващи, диклак,  милгама и нещо за мазане съм. От седмица ме боли кръста след поредния ремонт у нас и тъкмо взе да минава,  когато вдигнах една лека икейска маса и се довърших. Почти завърших Iron и се чудех с какво да продължа. Но май ще намалявам драстично тежестите. И без това не ми се отразяват както ми се ще, въпреки че много ги обичам. Търся нещо с много повторения и малки тежести. Също и кардио без никакви подскоци, ако има такова. Зарязах танците заради болките в левия крак. Те поне бавно отшумяват, пу пу...
Агент, дано не е нищо счупено!

Непо Hug Ужасно съжалявам да го чуя! Бързо да минава! Виж  това дали може да ти е от полза! Ето това е целия плейлист!
Няма счупване, но доста сериозно съм си контузила ръката Sad

Та покрай мисли на бекграунд как да си рехалибилирам по-бързо ръката + мисли какво да вкарам докато заздравее и мога да се върна на програмата + твоята нужда от ниски тежести/високоповторка и едни мои спомени за една канадска програма която се казваше ECCENTRICS нещо си се зарових снощи в Ютюб и имам 2-3 интересни клипа:

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 21:16 от Agent Provocateur

# 230
Много хубави изометрични тренировки! Благодаря!
Днес калистениката на Хедър.

# 231
Бързо възстановяване на контузените!

Агент, и аз ще се възползвам от изчерпателния ти пост. Отбелязах си всичко.
Днес ранна и вечерна йога.
Утре ще видя. Май горна част.

# 232
  • 1st floor
Агент, много благодаря за клиповете! Запазвам си ги всичките. Добре, че нямаш нищо счупено и дано бързо се възстанови ръката.

# 233
Днес завърших 5-дневната програма с пудовки на Карълайн. Днешната, последна тренировка беше за горна част. Много ми беше трудно началото - суперсерия за корем, последвана от лицеви опори, но стиснах зъби...От понеделник започвам с новата програма и нямам търпение. Тази мини програмка е идеална за вмъкване между две по-дълги програми, а тренировките са "здрави" - дължина по 50 мин., но тъй като са кръгови, минават бързо.

Хубав ден!

# 234
И аз реших да започна REV от понеделник Hug
Разгледах тренировките, излезли до момента, много ми допадат. Конкретно от днешната, цяло тяло с кардио елементи, малко ме побиха тръпки, но от онези, адреналиновите. Хммм, това дали ще го мога? Дали ще го издържа, както съм занемарила кардиото през последните месеци? Ще видим Joy

Днес направих ден 23 от INTENT. Ще довърша програмата след REV.
За утре планирах един час цяло тяло с Карълайн, а неделя ще е ден за почивка и напоителна релаксираща йога.

# 235
Аз я почнах от понеделник, днес ми е почивка. Добре ми изглежда, особено горна част натоварих. Аз принципно не обичам толкова кръговите тренировки, а предпочитам да правя едно упражнение 3 пъти и после следващото и тн, но тя е сложила да има разлики в кръговете, та е по-интересно така.

# 236
  • Стара Загора
Аз изкарах първата седмица на Dig Deeper . До момента много ми харесва.Кардиото малко странно ми се видя, но е по -скоро леко раздвижващо и разпускащо от колкото натоварващо.

# 237
Днес Power pilates ,напънах се да я направя тая тренировка ,въпреки ,че намразих всяка секунда от нея -първият рунд беше безумно труден и неудобен ,повечето комплексни упражнения ми се струваха лишени от всякакъв смисъл...но... те на ..отметнах я ...Ще ходя сега да направя крачки навън.

# 238
Днес рамо + бицепс, и след това любимото Core Cardio T25.
тренировка рамо+бицепс:
1. военна преса 4х12
2. преса с дъмбели 3х15
3. повдигане встрани 4х15
4. предно повдигане 4х15
5. чуково сгъване 3х15
6. вертолет 3х15
7. бицепсово сгъване 3х13
8. задно рамо 3х15
9. Арнолд преса 2х15- довършвач. Секна ми силата, и не можах трета серия.

В този студ не ми се тича навън, и ме е страх да не огладнея. Laughing
Крачките ми са под 10 000. Ще ида пеша за капсули за миялната. Оффф...

# 239
Цоп и аз тук! 🌸
Работя в офис и седенето по цял ден не ми се отразява добре, за това реших, че е време да започна да работя по въпроса.
С килограмите съм добре, та общо взето бих искала малко да се стегна както и да раздвижвам тялото за тонус.
Миналата седмица се отчетох 3 пъти като стартирах с приложението на Памела Рийф - лека йога и пилатес упражнения както и кратки по 5 мин HIIT.
За сега ми е супер, надявам се да съм постоянна този път ☺

Общи условия

Активация на акаунт