Тренировки в домашни условия - 122

• 45 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Днес сутринта Ащанга първа серия, и вечерта задна верига с Карълайн.

С храната съм почти отличничка. Laughing
П125 В110 М42
Крачки - малко под 18 000

# 241
Да се отчета и аз. В четвъртък правих само ин йога и стреч, в петък почивка, че изкарах 12ч смяна. Събота - калистеникс с Хедър и днес пилатеса. Ноу фрейм това дето си го написала за тая тренировка мога да го копирам дословно, бая се озорих на първия рунд.
Вчера и днес също навъртях съответно и по 7км и 12км бърз ход. Така че се вписвам и в съветите на Андрю от видеото на Агент Grinning
Тази седмица имах НУЛА мотивация, но в такива моменти превключвам на инат и дисциплина. Пак си направих минимума от 4 тренировки, та ще се потупам по рамото. Joy

# 242
Днес последната тренировка от седмицата на Хедър -цяло тяло ,много приятна и чил.
Сутринта след ставане 30-40 мин разтягане ,че нещо се бях одървила след ужасния пилатес 😁 и хайк в гората един час.
Коста те и коментарите под пилатеса бяха все на ужасени от първия рунд хора хахах ...

# 243
Привет отново, бях писала в стара тема. Joy

Бихте ли ми препоръчали пилатес ютуб канал, който да следвам? Blush
Търся нещо без подскоци и без много тежести, 30 минутни упражнения ми пасват на ежедневието.
Целта е стягане и тонизиране на тялото.

Ще съм благодарна да споделите линк, към изпитани упражнения, от които сте доволни. Green Heart

Преди тренирах с Руми Илиева, но имам проблем с коленете и ползвах само упражненията с ластици, и вече ми омръзнаха.

# 244
Пробвай MoveWithNicole. Прави и седмични програми с видеотата си, ако искаш да ти е по-организирано.

# 245
Привет! Днес
AM : Стреч -15 Мин +гребане -30 Мин .
ПМ: Понеделнишката тренировка крака на Хедър -седмица 3 💪 ....не мога да повярвам как мина това време ,като ,че ли вчера направих първата тренировка и ревах ,че не ми харесва хахах 🤣
Отивам навън да крача до 7000 крачки ,демек още 4 000 трябва да направя ...
Моля ви се ,някой тук беше казал нещо ефективно като добавка   за източване на задържана вода ...със всичките условности на този казус ,ако се разпознаете ХЕЛП...
Отивам в сряда на ски ,а съм страшно задържала вода  по стечение на обстоятелствата...🤷

# 246
Добавка Water Out или тинктура от глухарче, или и двете.

# 247
+ зелен чай

PS Историята помни и пиене на фурантрил за да си вляза в дънките, но не препоръчвам Simple Smile Боже, какви сме ги вършили на младини!

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 06:41 от Agent Provocateur

# 248
  • Там където
Аз съм пила Хидролес, помага много, но го пих лятото и май ме обезводни. Не мисля да го взимам пак. Тези много момичета ми ги хвалят, та почнах и аз: https://leanea.bg/- като цяо съм отточна винаги, но май помагат. В по-добра форма в края на деня са ми прасеца и глезена

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 08:57 от Qaki

# 249
  • Някъде по Дунава
Привет, дами! Отчитам първа тренировка от много време насам. Миналата година завърши с много здравословни проблеми. Не съм спортувала активно от лятото.
Последно правих третата 12 - седмична програма на Хедър, кратката версия. Сега започвам с четвъртата, ден 1 бицепс, трицепс и рамене. Допада ми факта, че вече изписва какви тежести ползва.
https://youtu.be/V668c4tB6Cc?si=NphKitThVv7GAFwi

# 250
Пробвай MoveWithNicole. Прави и седмични програми с видеотата си, ако искаш да ти е по-организирано.

Благодаря. Hug

# 251
Ден 2 от REV на Карълайн.
Страхотна тренировка за долна част. Винаги съм обичала кръговите тренировки, а в тази имаше от всичко - тежки базови упражнения като румънска тяга, клек и напади, хип тръст в две вариации и в края на кръга - динамични редуващи се клекове и напади със собствено тегло плюс комплекс от две коремни упражнения за разкош и пълнота на изживяването Grinning
Много добра програма се очертава Blush Както обикновено, имах нужда от повече стреч, затова направих един 12-минутен с Мади Морисън.
Сутринта се събудих твърде рано, криво ми беше, имам тези дни (и нощи) разни неща да мисля и премислям, но след един хубав тежичък трен денят изглежда малко по-лек Blush
Лек и спорен да е и Вашият ден, момичета Kissing Heart

# 252
Вчера щеше да е почивка, но се събудих в 5 наспана, та реших да се раздвижа и отметнах 20мин цяло тяло с Каролайн. С наполовина на нейните тежести, разбира се Grinning
Днес долна част с Хедър от новата програма. 12.5кг за RDL рунда. 10кг за нападите и 16кг пудовка за сумо клек рунда. Накрая си добавих 6х40сек български клек без тежести и излязох за 10км бърз ход с кучето. Утре ще е интересно как ще са ми краката Sweat Smile

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 17:51 от Costa

# 253
Бихте ли ми препоръчали пилатес ютуб канал, който да следвам? Blush
Търся нещо без подскоци и без много тежести, 30 минутни упражнения ми пасват на ежедневието.
Целта е стягане и тонизиране на тялото.
Free, още 1-2 идеи (аз много харесвам и пилатес и бар и йога и фюжън от тези стилове):
https://www.youtube.com/@CoachKel
https://www.youtube.com/@ActionJacquelyn/videos

Ръката продължава да ме боли, та правя основно кростренажор/спининг и се наслаждавам на безумно красивите гледки от платения абонамент на iFit. Но вчера се нервирах и опитах гребане без ръце (т.е. ръцете неподвижни, работят само краката)
8/99 Pilates & Core // Day 4: HR12WEEK 5.0 + Yoga 55 min
9/99 Ice skating 90 min
10/99 Cycling Mineral Road Ride
11/99 Portofino Interval Walk + Canyonlands Ride 40min
12/99 Chamonix Steady State Ride Part 1
13/99 Chamonix Interval Ride part 2 + Elliptical The Loch Incline Intervals 30 min
14/99 Ice skating 60 min + Elliptical Sunset Cliffs Park Recovery walk
15/99 Legs only rowing 36 min + Chamonix Train to Terrain Ride Part 3 30 min

# 254
Благодаря, Агент! HugHeart
Ще ги прегледам!

Пожелавам ти бързо възстановяване. Green HeartGreen Heart

Общи условия

Активация на акаунт