Тренировки в домашни условия - 122

• 45 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, къде са тренировките на Карълайн? Може ли линк?

# 256
Вчера май не писах.
Iron 14. Страхотна тренировка, великолепна програма!
Задължително ще я завъртя още веднъж, в правилна последователност, без голяма междинна пауза през февруари.

Днес 90мин пауър йога в група, нямаше време за друго.
Утре ще правя Iron 15.

Уинкс, в youtube са програмите на Карълайн:
Iron, Day 1

# 257
  • Перник
Здравейте, момичета Simple Smile
Не съм писала отдавна, но няма нищо ново при мен - влача си Епик 2 и с това темпо към Великден може и да я приключа Grinning Ако междувременно не се прехвърля при Хедър, която толкова хвалите в последните страници Simple Smile

# 258
Mersi, Free! На тези години няма да е много бързо, опасявам се Simple Smile

16/99 24 min Гребане Lake Bled Tabatа
+
16/99 Колоездене интервали South Mole Island Australia Interwal Ride

# 259
Ден 12 от 5.0 на Хедър, горна част. Това са ми най-приятните тренировки, а най-мразя кардио хийт и долна част.
Отметнах и 10км бързо ходене.

# 260
Cоsta, колко време ти отнемат 10 км ходене?
Кръгът ми около езерата е приблизително толкова, бих искала да си сравня часовника!

# 261
Вчера май не писах.
Iron 14. Страхотна тренировка, великолепна програма!
Задължително ще я завъртя още веднъж, в правилна последователност, без голяма междинна пауза през февруари.

Днес 90мин пауър йога в група, нямаше време за друго.
Утре ще правя Iron 15.

Уинкс, в youtube са програмите на Карълайн:
Iron, Day 1

Благодаря,  Dez! 🌺

# 262
Cоsta, колко време ти отнемат 10 км ходене?
Кръгът ми около езерата е приблизително толкова, бих искала да си сравня часовника!
Моят кръг е 7км и ми отнема 1ч и 10-15минути. Когато добавя още една отсечка, за да станат 10 ми отнема още 15тина минути, но тази отсечка е равна и бърза (ако не ме спират други кучкари 😅) Иначе останалата част от терена има стълби и две мини хълмчета.
Общо взето вървя възможно най-бързо, задъхвам се много леко, но все пак мога да поддържам разговор.

# 263
Днес страхотна тренировка за рамо, като добре натоварих и секундарно трицепсите, и не сметнах за необходимо да правя допълнително.
В абсолютен възторг съм, хора! Sparkling Heart

След тренировката протеин и грахова супа, и 2 часа по-късно пауър йога 90 мин в група.
И пак супа. Голям студ, голямо нещо.

# 264
Днес страхотна тренировка за рамо, като добре натоварих и секундарно трицепсите, и не сметнах за необходимо да правя допълнително.
В абсолютен възторг съм, хора! Sparkling Heart

След тренировката протеин и грахова супа, и 2 часа по-късно пауър йога 90 мин в група.
И пак супа. Голям студ, голямо нещо.
Откъде взимате сили и енергия за тренировки, че и по 2 на ден?! Направо ви се възхищавам! Мен ме мързи и не ми се започва, предпочитам да си чета или да гледам филми. 🫣

# 265
  • на брега на морето
Всичко е въпрос на навици, Блум. Grinning
Аз мога и да не чета( ако не ми остане време). Телевизия също мога да не гледам. Но без тренировката си не мога.

# 266
Изградиш ли навик,  тялото само ще си търси дневната доза. Всичко е въпрос на дисциплина. Започни с нещо по-леко,  надграждай и тялото ще ти се отплати.

# 267
Изградиш ли навик,  тялото само ще си търси дневната доза. Всичко е въпрос на дисциплина. Започни с нещо по-леко,  надграждай и тялото ще ти се отплати.
Отвреме навреме започвам и правя няколко дни клекове, гирички или следвам една дама Perta Genko, но след няколко дни правя почивка и после не мога да започна пак. Някак нямам енергия. Скоро открих темата, чета ви и се надявам да се вдъхновя покрай вас.  По принцип всеки ден ли тренирате или два дни в седмицата почивате?

# 268
Уинск, аз започнах само с ходене миналия април, когато времето се оправи пък и си взех куче. И аз обичам да чета, отмятам по 2-3 книги на седмица, но ги слушам. Така че силно препоръчвам аудио книги, хем си "четеш", хем си в природата и се раздвижваш. Или на свещи си правиш йога, или чисти, готвиш, караш до работата или правиш клекове докато си миеш зъбите Joy
Апетитът идва с яденето и сега, ако не тренирам два дни на третият вече ме хващат лудите и се чувствам нервна, ако не тренирам.
Та почни с нещо малко и което ти носи удоволствие.
За вчера отчитам един стреч с Хедър и само разходки, имах нужда след тренировките в пон, вт и ср. Днес почивка, че ме чака 12ч смяна.

# 269
Бих те посъветвала да започнеш с някоя програма, всеки ден клекове и гирички ми звучи безцелно и несериозно, дано не те обидя. Остави Каролин за по-нататък. Виж в ю туб програмите на Сидни Къмингс или Хедър Робъртсън (намираш каналите, има ги и на първа страница на темата, отиваш на плейлисти, където са групирани тренировките). Те са опитни треньори и всяка тренировка и програма е  мислена и  обосновано структурирана по съответния начин.
Аз тренирам всеки ден по 40 минути сутрин рано, не мисля, че се претоварвам, гирите ми са между 4 и 8.5 кг. В никакъв случай не води до претрениране или нещо подобно. Както ти казах, тялото си търси тренировката. Когато съм на гости с преспиване например, не тренирам, но това се случва рядко.
От теб зависи да изградиш дисциплина и да интегрираш тренировки в ежедневието си. Не е въпрос на мотивация, тя идва и си отива, дисциплина е ключовият момент.

Общи условия

Активация на акаунт