Тренировки в домашни условия - 122

• 45 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Леле много се запалих за това приложение...искам го...страхотно звучи ..
Сигурно може да се купи без да имаш уред -как се казваше? На нордик ли беше колелото?
За днес -гребане и power pilates(все така ми се струват нелепи тези тренировки)

# 421
Ден 26 от 5.0 на Хедър глутеус и 7км бързо ходене, 1ч10мин ми отне днес. Зор ми беше тренировката днес, събудих се уморена и цял ден просто имах чувството, че ако спра за 5 минути ще заспя на място. Ще си легна днес с детето още в 7:30 Joy
И аз имам гребен тренажор и пробвах и аз да греба в разни известни канали. Издържах 10 минути. Но много ме радва, че сте си намерили нещо, което ви кефи. Аз съм така с кучето и моите разходки. Нищо не ми пълни душата повече от това да виждам една вирната опашка и две наострени уши на две крачки пред мен Grinning Аз си слушам и книга докато ходя. По 2-3 книги минавам на седмица. Иначе кога ще намеря време да седна и да чета?! Никога.

# 422
  • на брега на морето
Аз така слушам да уча езици докато карам колело. Стигнах до китайски. Joy ( след като реших, че немският ми е на достатъчно добро ниво за работата ми). А китайски - щото вече не знам какъв език остана( от популярните). Joy Не че ми трябва за работата, но си е добро предизвикателство за един полиглот като мен.

# 423
Dig Deeper (Back & Abs) в 5 сутринта. Довечера отивам да бягам в залата, защото днес тук е кучешки студ. След това може и на сауна Heart

Благодаря за мотивиращата информация, Агент!

Аз вечер се "приспивам" с книгата на Трейси Симс, за да имам сутрин мотивация да стана и да тренирам. Когато греба слушам италиански - това ми е новата занимавка откъм езици на мен Blush

# 424
Отчитам се вчера с ден 21 и днес 22 от Хедър. Мислех, че вчера нищо не съм направила, не знаех дали изобщо съм си натоварила задното бедро. Е днес знам...

# 425
Costa,  адмирации за организираността! Много се впечатлих. Ще се опитам да лягам по-рано. Чета по нощите аз.

Отчитам се болна. Два дни спах, днес живнах, и отчитам 5км разходка (замръзна ми физиономията и се прибрах бързо и безславно), и йога.

# 426
Да ! Респект за организацията Коста ...нямам думи....часът е 10:15 ние сега ще започваме домашната по АЕ ,после ще ям и пия трета чаша вино
Добавям и уин йога на Травис -30 м.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:43 от No_frame bitch

# 427
Мерси момичета, но не заслужавам комплиментите. Да не забравяме, че ми отне 6-7 години да се справя с депресия и хранително разстройство и през това време си седях на задника и рядко успявах да се наритам да тренирам. Част от стратегиите, които вкарах са точно ранното лягане и никаква телевизия /екрани вечер. Страх ме е, че ако седна да гледам нещо ще почна пак да се тъпча. Нормалните хора няма нужда да са толкова организирани. Кучето също много помага, вали не вали то си иска разходка поне по веднъж на ден и в началото те изкарва навън. После идва навикът и удоволствието. Като си легна с детето в 7:30-8 и съм се наспала до 4:30 Joy  И имам чувството, че съм си дала едни 2ч само за мен всяка сутрин.
Тази сутрин ден 26 от Хедър, рамо и гърди. Бая лицеви опори имаше, повечето успях на пръсти, което отчитам като сериозен прогрес в сравнение с преди 2 месеца. Днес работя от вкъщи и ще имам време и за 10км следобеда.

# 428
  • Bristol
Много ми тежат планките и лицевите опори, вчера това правих... надявам се с времето да им свикна и да ми носят удоволствие като ги правя.

# 429
Costa, явно ти правиш основните неща в подредбата на ежедневието правилно и действаш ефикасно и организирано. Това много улеснява всичко останало, включително и тренировките.

# 430
Costa, не е вярно, че не заслужаваш комплиментите. Депресията е болест, хранителните разстройства също, и изискват много упоритост и силна воля да се справи човек. А и на никой “нормален” човек няма да му навреди да е по-организиран… Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 17:10 от Firebird26

# 431
Costa, на мен ми стана мъчно след прочетеното. Кучето да ти е стимул да въртиш крачки, да си лягаш рано, за да не седнеш на дивана с храна и цялото ти ежедневие да е подчинено на изразходване на енергия. Не виждам удоволствие, а усилия да не те налегне чувство на вина.

# 432
Costa, на мен ми стана мъчно след прочетеното. Кучето да ти е стимул да въртиш крачки, да си лягаш рано, за да не седнеш на дивана с храна и цялото ти ежедневие да е подчинено на изразходване на енергия. Не виждам удоволствие, а усилия да не те налегне чувство на вина.
Не е подчинено на изразходване на енергия, а на поддържане на психическо здраве. Като отида на почивка нямам проблем да лежа на плажа с часове без да изразходвам енергия. Не ми липсва гледането на телевизия, това си е загуба на време. Вместо това слушам книги.
Би ли ти било мъчно за алкохолик, който вече не седи на дивана вечер да пие? Вместо това си ляга и става сутрин да тренира? Grinning
Въртенето на крачки ми носи удоволствие, не е за отслабване или изразходване на калории.
Общо взето мога да кажа, че в момента съм щастлива и удовлетворена. А бях го забравила това чувство. Проблемите ми се отключиха, когато се разболя тежко майка ми и в последствие след мъчително боледуване почина. Преди това животът ми беше като сега - много движение, тичане по състезания и редовни тренировки.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 16:33 от Costa

# 433

Oх, Лино, защо ти е така крива оптиката?
Много "мъчно", наистина, че човек е направил рационален избор в своя полза. Joy
За себе си каза в пъти повече, отколкото за Коста.

Днес йога за таз. Довечера пак йога, за друго нямам сили.

# 434
Costa Hug много, много се радвам, че си намерила сила на волята да излезеш от омагьосания кръг на депресията и хранителното разстройство (в моята глава тези двете са доста органично свързани!)

Мотивирате ме да си вдигна от прахоляка испанския! Много ме мотивирате! Мелина, колко езика владееш!?!

Спринкълс, като каза сауна споделих ли това:

PS ММ мечтае пенсиониране в Италия, но аз лично мисля, че и Мексико е опция.

Бич, да, можеш да ползваш апликацията без уреди, които се свързват и са контролирани от нея, но да те предупредя за 2 негатива:
1. На телефон и смарт ТВ този апп е ужасно нестабилен, понякога крашва или не записва коректно тренировката и това ме дразни неописуемо.
2. Тези екзотичните тренировки (май) са включени само във PRO пакета, който не е с най-приятната цена.
https://www.ifit.com/blog/membership-ifit-changes/
... не се хвърляй презглава преди да си поразровила англоговорящите форуми. Предупредена си!

35/99 Tahoe Meadows Endurance Ride + Kafue River Speed Chase Rowing

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 17:17 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт