Тренировки в домашни условия - 122

• 45 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
38/99 Lagoa Rodrigo de Freitas ( Rio de Janeiro) Row + Memory Lane Endurance Ride (Downtown Tokyo)

# 466
Здравейте, момичета.
Последния път, когато писах се похвалих че вървя добре с програмата на Хедър 4.0 и май се урочасах. На връх рож. ми ден мъжа с тежък грип бебето/детето с бронхит. Та една седмица бях без тренировки.
Днес сутринта ден 54 - гърди и рамо и преди малко завъртях и ден 55 корем и цяло тяло хийт, като направих корем, един кръг хийт и пак се върнах на корем.

Понякога ме объркват наименованията на упражненията: има ли разлика между Neutral Press (L/R) и Single press?

Имам и още един въпрос, кои муслкулни групи трябва да тренирам, че детето вече доста си тежи и изнемогвам, когато се наложи да я нося Sad

# 467
Payla, големите! И вдигни тежестите/намали повторенията за да работиш за сила!

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 15:55 от Agent Provocateur

# 468

Всъщност не зная кои групи са Големите. Мислех си, че трябва да обърна внимание на бицепс, трицепс и рамо евентуално Rolling Eyes (ох, сигурно звуча смешно)

# 469
The largest muscle groups in the body include the glutes, quadriceps, lats, hamstrings, and pectorals.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:58 от Agent Provocateur

# 470
40 мин. цяла тренировка напади неминуемо удря в коленете, особено ако човек има здравословни проблеми. Няма нужда.
Скучна ми е Хедър и не ме натоварва особено.
А ти с кого тренираш? Щото сме на 32ра страница в тема за домашни тренировки, пък нямам спомен и една да си отчела. Joy

# 471
Аз съм с Каролин Simple Smile Прегледай предишната тема.

# 472

Всъщност не зная кои групи са Големите. Мислех си, че трябва да обърна внимание на бицепс, трицепс и рамо евентуално Rolling Eyes (ох, сигурно звуча смешно)
За носене на тежко си трябва здрав гръб, което е и най-голямата мускулна група в горната част. Кръст също(ако го броим отделно от гърба).
Някой беше питал напред да програма с постепенно натоварване и без музика - body revolution на Джилиън Майкълс.

# 473
  • Там където
Аз последните дни метнах тази кратка програмка: https://youtube.com/playlist?list=PLpa0d6IJAhbhsmJMIxMOQEZgJ4FXp … =yU6Qlv7_35fzI9qL
Пускам линка към пейлиста- според мен това са кратки хиит тренировки, но не са лоши

Имам леко тъп въпрос😁 л карнитина трябва ли да е на гладно преди тренировка? Аз тренирам вечер и дори да не съм вечеряла не е съвсем на гладно...

# 474
Вчера вечерта Iron 8. Добавих суингове с пудовка 5х20, гоблет клек 4х15 и още РДЛ 3х15.
Не мога да се разбера с тези хип тръстове и това е.

Пробвах Ден 2 от фюжъна, тук ме изгуби вече. Не е за мен това. Ще ровя още в пилатеса за някакво чудо невиждано, но не е това. Лицевите направих, и упражненията за ядро, но с гиричките не става. Превъртах ги, и завърших с 250 коремни вариации.

Днес започвам с Iron 9.

# 475
Сутринта рано 45 мин домашен фитнес

# 476
Привет Hug
Не съм писала напоследък - нищо ново при мен, карам си REV на Карълайн и много ми харесва.
Добре, че са тренировките! Единствено благодарение на тях минавам прилично през труден период за семейството, загуба на скъп човек, цялата тъга и неизбежни допълнителни ангажименти. И на работа е лудница,  като за капак. След 45-50 минути физическо натоварване обаче психиката става много по-издръжлива Blush

Тази сутрин беше ред на ден 20 - кръгова тренировка за цяло тяло, комбинираща сила и кардио, като последното беше под формата на половин бърпита (sprawls, любими), подскоци от планк до клек (които замених с подскоци върху платформа и назад) и някаква ужасна комбинацийка от цели бърпита, редуващи се с подскачащи напади. Изпълнявах я много бавно и въпреки това едва я издържах. Логичен резултат от занемареното интензивно кардио миналата година Rolling Eyes Уж започнах да работя по въпроса, но явно съм доникъде.

# 477
Съболезнования Ветрена! 🖤
Днес гърди и гръб от програмата ,домъкнах си  инцидентно лежанката  от коридора (за 5-7 метра става въпрос) и си проклинам мързела ,че досега не съм я ползвала,емиии амплитудата на движение е съвсем различна,усещането -също .....нямам думи за  моето безхаберие ...😅🫣
Тренировката ми хареса ,добавих и 5 км гребане на тренажора, около половин час.

# 478
Съболезнования Ветрена ❤️
Разбирам те, в същата ситуация съм, активното натоварване ми помага да удържа.

# 479
Mоите най-искрени съболезнования за Ветрена и Ал!

39/99 Waikiki (Hawaii) Steady State Row + Imperial Palace (Japan) Endurance Ride

Общи условия

Активация на акаунт