Тренировки в домашни условия - 122

• 45 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Ветрена и Ал, моите съболезнования момичета. Hug
Вчера почива, само разходки в парка.
Днес ден 31 от Хедър, дупе и задно бедро. Още имах мускулна треска от нападите, та ми беше трудно днес, но не намалих тежестите, които си бях поставила за цел. GrinningHands Muscle
Днес ще е сухо и слънчево, детето е на лагер за 3 дни и съм сама най-накрая Tada  Та днес ще изляза за дълга разходка по-късно, мисля едни 15км.

# 481
Агентче, благодаря Two Hearts

Днес беше ден на Day 57: Killer Cardio & Core от 4.0 ноооо кардиото на Хедър понякога ми е доста напрягащо и се отказах след няколко упражнения.
Направих тази трен. на Мадфит - 30 MIN SLOW & INTENSE ABS - много бързо минаха 30 мин.

https://www.youtube.com/watch?v=xYoKWuCbHnw

# 482
  • Bristol
3 дни работа на открито, студено и сиво. Минавах между 7 и 10 км по баласта 😁 Като се прибрах, видях че съм хванала тен на лицето 😄
Прибрах се вчера около обяд, слънцето се беше показало, изритах се да потичам интервално 30 мин в парка. Не бях тичала от как имах проблеми с кръста началото на декември. Бях си купила нови маратонки за тичане по твърда настилка и точно ги сефтосах и тях 😊
По-късно 30 мин със Сидни, рамене и корем. Основно 5кг ползвах. Пробвах на някои упражнения 8кг. На някои успявах, на други буквално не можех да ги вдигна и бързо ги сменях 🤪 Чудя се, дали да не взема нещо междинно, 6 или 7 кг 🤔 Имам гирички 3, 4, 5, 8, 10 кг. Още от преди се чудех, дали скоковете 5-8-10 не са много големи, но буквално няма къде да ги държа вече. 3кг не съм ползвала отдавна, 4 кг ползвам много рядко вече.
Вчера си поръчах нещо, където да мога да ги подредя и да не отнема много място, по-компактно уж. Да видим какво ще пристигне.

# 483
  • на село
Записвам се в темата. От мнооого години тренирам само вкъщи. Какво ли не съм изпробвала. От почти седмица започнах да тренирам пак с Шон /основно Т25/ и направо се преродих! Не ми се вярваше че след толкова години /колко.... май 10 Hushed / и десетина килограма отгоре, ще мога да я издържа. Вярно, модифицирах някои упражнения, но пък после цял ден съм пълна с енергия, като едно време.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 19:36 от tatyana_77

# 484
40/99 Holland Lake Steady Row + Imperial Geyser Recovery Walk + Sumida River Endurance Ride
41/99 Lake Avis Easy Recovery + Podgora Overlook Interval RIde
42/99 Zermatt Interval Ride Part 1 + Henley-on-Thames Stoplight Rowing

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:08 от Agent Provocateur

# 485
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Още един запален айфитаджия Heart
След повече от пет години продължавам да съм абсолютно пристрастена Heart
Много се радвам, душко, че ти харесват.
Разгледай и тренировките на Tommy Rives Puzey, ще се влюбиш в този човек.
Аз съм с grandfathered individual account, но моите машини не са съвместими, и действам с приложението без да е свързано с тях - инсталирала съм го на компютъра (в програма, емулатор на андроид среда) и го каствам на т. нар. спортен телевизор Grinning
Понякога и с таблета действам, ама друго си е да се потопиш в обстановката на по-голям екран.
Пробвай да си създадеш собствен маршрут, сигурна съм, че и това ще ти хареса Heart

# 486
Искрени съболезнования на Ветрена и Ал!

Не съм писала от понеделник.
Понеделник беше Iron Day 9- Full Body Dumbell Cardio
Вторник- пауър йога 90 мин
Сряда- Iron, Day 11, Leg workout, Calves Included
четвъртък- пауър йога 90мин
Петък- 15км тичане навън
Събота, т.е. днес ще е горна част- пропусната тренировка за рамо + бицепс, вероятно ще тичам пак.
Неделя- задна верига

Ще отчета после оттренираното.

# 487
Още един запален айфитаджия Heart
След повече от пет години продължавам да съм абсолютно пристрастена Heart
Много се радвам, душко, че ти харесват.
Разгледай и тренировките на Tommy Rivers Puzey, ще се влюбиш в този човек.
Аз съм с grandfathered individual account, но моите машини не са съвместими, и действам с приложението без да е свързано с тях - инсталирала съм го на компютъра (в програма, емулатор на андроид среда) и го каствам на т. нар. спортен телевизор Grinning
Desi!!! Long time no see!!! Hug Много, ама много ми е приятно да те чуя след толкова време!

И много се радвам, че има кой да тормозя за тайните на iFit! Аз съм все още много боса, макар, че акаунта го създадох когато Спринкълс си купи първата машина на Nordic! Sat, Feb 6, 2021 съм направила първата си тренировка с тях според моят Гугъл акаунт, боже какво инфо може да се извади от един прост G акаунт Simple Smile)) Та засега опипвам, опитвам и си търся оптималните тренировки и тренери!

А защо емулираш Андроид на декстопа, аз стриймвам директно от телефона си към тъп и стар, но за сметка на това голям ТВ, накичен и накачен със Roku, Chromecast  И Fire TV за поумняване Simple Smile)) Факт, както казах наскоро, че апликацията им може да ти скъса нервите от бъгавост. Но си абсолютно права, че на голям екран експириънсът е по-различен!

Отивам да търся Tommy Rivers Puzey! Ако успея да си дойда лятото ще ти се наложи да пиеш с мен Hug Hug Hug

Eхаааа!
https://www.instagram.com/tommy_rivs/?hl=en

Със глас се смея (това е при мен в Бостън!)

"An ultramarathoner who had been working as an anthropologist in Latin America with drug lords, cartels and corrupt governments and was married to a conflict resolutionist who was pregnant with their first child. Eight years later he’s a professional runner, speaker and running coach who in April finished “27th grade” and in May will graduate from Northern Arizona University with a doctorate of physical therapy. On April 17 he crossed the finish line of the Boston Marathon in 16th place, logging the fastest time of his life (so far) and having a marvelous time doing it.

“The Boston Marathon, it’s like a parade and you’re the float,” Puzey said."
https://news.nau.edu/thomas-puzey/
https://www.8020endurance.com/the-most-interesting-runner-in-the-world/

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 18:09 от Agent Provocateur

# 488
  • Bristol
Аз прекалих днес. Видях хубаво време и се метнах на колелото. 70 км по-късно и над 600м общо изкачване, едвам шавам. Утре ще се възстановявам явно. Само ръцете може да упражня с гирички, никакво кардио не искам 🤣
Скрит текст:
В далечината се вижда езерото, до което ходихме за кафе и сладкиш 😊

# 489
Аз се тръшнах с температура. 🥺
А тичах над 0°С вчера,  що съм така кекава. 🤦‍♀️
Диван чапраз с чай и лимон.

# 490
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Агентче Heart
Трябва да успееш да си дойдеш, че много ми се пият с теб всякакви неща!
Изплуват едни спомени за бебета в кошници, деца върху коне и екстремно каране по подвитошки пътища Grinning
Ще се радвам много!

Аз на приложението на iFit, което ми е на айфона нямам опция за създаване на маршрути (Create), а много се възползвам от нея. Иначе само Roku не съм закачила и сега ти ще ме вкараш в грях да видя дали пък и то не ми е нужно... и накрая ако решат да ме изгонят от вкъщи заради прекаляване... само технологиите няма да мога да си събера с дни наред Grinning
Не съм им използвала отдавна приложението, което върви с FireTv, но в началото беше с доста орязани опции.

Има много добра група във ФБ - The Official iFIT Member Community, там има много полезни неща.

Има нещо, за което хората с право се възмущават, но то не е само тяхна политика.
Машините за неоправдано късо време почват да не се поддържат от новите версии на приложението... но може би просто още сме живи тези, дето можеха да използват един хладилник 25 и повече години и затова ни прави впечатление. И все пак...нито са малко парите, нито е оправдано от каквато и да е гледна точка да не можеш да  използаш максимално дълго време уред от такъв клас и цена. Е, може unpaired, ама като свикне човек на хубавото не му е добре толкова бързо да го лишават от него.
Също не ми харесва, че вече нямат десктоп dashboard, много по-удобно ми беше за някои неща, но виждам, че и фитбит я орязаха, явно и лаптопите са вече олдскуул Grinning

Томи е вселена, ще се увериш Heart
 `

# 491
Хепииии, вчера завърших 4.0 на Хедър.
Днес и утре ще почивам и сега се чудя с какво да продължа.
Как е 5.0? Няколко момичета знам, че я започнаха.
Вариант е да пробвам и 3.0, 2.0 или 1.0

# 492
  • Бургас/Пз
Пайла, смело продължавай с 5.0 много хубава програма е.

Тази седмица успях с 4 тренировки. Вчера и днес почивам с изненадващ цикъл 11 дни преди планирания. Предишният пък закъсня  с 13 и направо ми се разказва играта. Пфууу... край няма
Утре ще си правя процедура на лицето и пак ще почивам, но от вторник съм планирала всеки ден. Да видим дали ще успея , че нещо и работният график се оказва доста натоварен.

# 493
Пайла, смело продължавай с 5.0 много хубава програма е.

Тази седмица успях с 4 тренировки. Вчера и днес почивам с изненадващ цикъл 11 дни преди планирания. Предишният пък закъсня  с 13 и направо ми се разказва играта. Пфууу... край няма
Утре ще си правя процедура на лицето и пак ще почивам, но от вторник съм планирала всеки ден. Да видим дали ще успея , че нещо и работният график се оказва доста натоварен.
Извинявам се за намесата, най-вероятно вече сте се насочила натам, но задължително отидете на преглед, след като поредни месеци цикълът Ви си прави каквото си иска.
Преди време и аз бях така, на назначеният преглед се оказа, че си отглеждам полип.

# 494
  • Бургас/Пз
Благодаря , Фея. Ходя, то какво ми остава. Даже гинеколожката ми вече се смее с мен. Нищо ми няма, просто влязох с 200 в пременото, много рязко и изведнъж. Все се надявах да стигна до 50 като при сестра ми и мама, но явно при мен ще е по-раничко. Каквото такова. Спортът засега ме държи в кондиция.

Общи условия

Активация на акаунт