Тренировки в домашни условия - 122

• 45 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
И при мен седмицата беше супер натоварена, та завършвам и аз с 4 тренировки. Пропуснах пилатеса за корем/ядро от тази седмица. Поне с ходенето пеша успях, повече за психическото здраве Sweat Smile
Ани, съчувствам искрено. И аз съм в същия кюп. За първи път от 34 години ми закъсня януари, после пак февруари. Обаче още от миналата година имам вълни на гадене и периоди, в които не мога да спя и според доктора ми съм в при-менопауза. Каквото такова. И това ще мине.
Пайла много ми харесва 5.0 на мен. Ще повторя втория месец задължително пак,защото има силови за всяка група и ми харесва структурата много.
Мери ти си хала непобедима, когато си на колело Blush

# 496
Момичета, дайте идеи с линкове за някакво кардио със средно към високо натоварване. Гледах в ютуб, но нищо не харесах.

# 497
Момичета, дайте идеи с линкове за някакво кардио със средно към високо натоварване. Гледах в ютуб, но нищо не харесах.
На Каролайн не са ли точно в тази категория? Хийт деня от всичките й програми. На мен са ми над нивото все още Sweat Smile

# 498

Тичане навън, колело, скачане на въже, или уреди във фитнеса. Кардио с Шон Т, Т25, но за някои това е зверство, за други средно натоварване.

# 499
Тичане на открито, най-добре пресечен терен.

# 500
  • Пловдив
Или по-"мощен" велотренажор пред телевизора. Wink Но мисля, че се пита за клип с упражнения.

# 501
Момичета, стигнах до средата на Хедър 5.0. Много съм горда и щастлива! Усещам се по-силна, по-издръжлива и на места вече почна да се появява минимален релеф, нищо че с бебешки тежести го правя!
Исках да се похваля на някого, който знае колко е трудно да започнеш и да се придържаш към нов навик Simple Smile

# 502
Момичета, стигнах до средата на Хедър 5.0. Много съм горда и щастлива! Усещам се по-силна, по-издръжлива и на места вече почна да се появява минимален релеф, нищо че с бебешки тежести го правя!
Исках да се похваля на някого, който знае колко е трудно да започнеш и да се придържаш към нов навик Simple Smile
Поздравления!
Аз също искам да се изфукам - след месец и половина редовно трениране с Ейми, която продължава да не ми омръзва, вдигнах тежестите, станах по-силна, определено мога да изпълнявам упражнения, които в началото не можех и да си помисля да пробвам, и съм намалила обиколката на талията с 2 см. Вярно, най-вероятно защото просто съм започнала да имам малко по-изправена стойка, но все е нещо.
Отделно, на профилактични прегледи се оказа, че значително ми е спаднал лошия холестерол, както и съм върнала чернодробните в златната среда, което отдавам на появилите се редовни тренировки, отколкото на промяна в режима на хранене, защото не виждам как две филии по-малко могат да имат чак такова значение.

# 503
Много ме е яд, че не се премерих в началото и не мога да направя сравнение в мерките, защото кантарът ми не мърда. А обикновено като понамаля калориите веднага се връщам на оптималните си килограми (1-2кг "излишни" ги свалям). Обяснявам си го, че расте някакъв мускул, но мъжът ми ми се подиграва, че не можело да е от това :-DDD

# 504
Но мисля, че се пита за клип с упражнения.
Може 🙂
Аз споделям какво правя и има добър ефект.

# 505
Днес долна част  глутс от Хедър.Много съм стресирана един от родителите  клекна здравословно ,неочаквано за мен ,не бях подготвена за такава ситуация психически.
От една седмица пътуваме по прегледи и операции...Гармина ми писна,че показателите са ми зле ...много ,много не го харесвах ,но оценявам точността на замерванията вече
Нямам търпение животът ми отново да влезе в релси .
Най_доброто за кардио е инвестиция в спининг байк ,пускаш тренировка и не го мислиш -20,50мин колкото време имаш ...особено ако имаш проблем с коленете ,много е полезно. Колоездене навън и бягане по пресечен терен са супер,но изискват високо ниво на отдаденост ,време ,мотивация и т.н. аз успявам само уикенда и то един  от дните...то не върви да се забиеш в гората за половин час .А вкъщи можеш да отделяш регулярно по малко време.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 15:47 от No_frame bitch

# 506
НФБ Hug Пращам позитивна енергия към теб!

Много ме радват постове като на BundleOfLove, tatyana_77 и Фея! Дори 2 филии и 20 мин на ден имат значение, ГОЛЯМО значение!

Преди няколко седмици слушах Ронда за 4x4 Norwegian Protocol и съм си запазила този клип да опитам:
https://www.youtube.com/watch?v=p0b5EvNbEe8

Реално този протокол може да се прави на всякаква машина или друга аеробна дейност.
Скрит текст:
Спомних си любимите степ уъркаути - идеални за "вдигане на пулс с кеф". Все още си пазя разни съкровища от памтивека!
Reebok the Video
Step Reebok Extreme Step with Gin Miller

Най_доброто за кардио е инвестиция в спининг байк ,пускаш тренировка и не го мислиш -20,50мин колкото време имаш ...особено ако имаш проблем с коленете ,много е полезно.
Последните 2-3 дни ми прещраква дясното коляно доста неприятно при ходене, но на байка не го усещам.... как става това чудо не знам, но ще трябва да поразровя! Но удобството да имаш 28 мин и да можеш да употребиш 21 от тях за себе си между други задачи и ангажименти е невероятно!

43/99 Lake Geneva Power up Race + Интервално ходене 6+ км
(снощи по време на мача на дребния обикалях като гламава игрищата, докато слушах SAG Awards'25)

PS Merry, от снимката ти мирише на пролет! Завидях ти искрено за кефа да караш навън! Ние днес за мъничко ще сме с положителна температура, но пролет при мен пуква реално в края на Април!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:23 от Agent Provocateur

# 507
Ветрена и Ал, съболезнования и прегръдки!

На болните и тези с травми/проблеми - бързо оздравяване и решение на проблемите Heart

Аз миналата седмица боледувах, след това оздравях и наваксвах с милион задачи на работа ... Резултат - 2 тренировки и едно бягане миналата седмица ... Храната беше ОК, но макросите гола вода ... Пфу, дано вече не се занимавам с болети. Днес времето ни е прекрасно и малко по-късно ще бягам навън. Трябва да довърша Шон ДД тази седмица. Дано! Много ми се провлачи тази програма.

Кардио програма - Шон Т - Т25.

# 508
Може ли линк за Шон Т25, че незнам как да го търся.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт