Тренировки в домашни условия - 122

• 45 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Много ни е приятна атмосферата в темата, момичета. Bundle of love много ме усмихна поста ти. В малките неща се крие щастието. И аз се чувствам по-стегната е силна някак си.
НФБ стискам палци всичко да мине с родителя. Шапка ти свалям, че намираш сили да тренираш. Hug Аз не успях да се събера като се разболя майка ми и оттам ми тръгна периода на депресия.
Днес глутеус и задно бедро с Хедър и си добавих любимото  10 мин дупе с Каролайн. За първи път го правих с тежести за глезените, по 0.6кг. Ще изляза и следобеда за традиционните 10км.
Вчера почивах, дълга смяна на работа и само разходка в парка.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 09:34 от Costa

# 511
записвам се с три поредни дни сутрешни ски и следобедни планински разходки плюс 20-30 мин упражнения с 1.5 л бутилки вода за ръце, гръб и корем.
Вчера почивка, днес сутринта 30 мин домашен фитнес между дивана и бюрото

# 512
  • Някъде по Дунава
Привет момичета! Аз продължавам с HR 12 week 4.0. Вчера започнах с ден 20 , задно бедро и дупе https://youtu.be/Awt9y9h-AaE?si=4on5e2cACUu5JelO
Виждам, че напоследък се коментират нейните 12-седмични програми. Да дам и моите 5 стотинки по темата. Правила съм 1, 2 и 3, като от 3 правих кратката, където упражненията са по 30 минути. Най - много ми допадна 1 и на второ място е тази - 4. Втората дори не я довърших.

# 513
Vetrena, Al, No_frame bitch, прегръщам ви!

Аз тази седмица завършвам REV и в очакване на новата програма, която ще акостира в приложението през април, ще правя предложените седмично програми. Ще се опитам другата седмица да направя обобщение относно моето мнение за програмата.

Хубав ден на всички пожелавам!

# 514
44/99 Lake Geneva Tour Steady State Ride  + Lake Geneva Tour Recovery Ride #teamrivs
45/99 Port Douglas Endurance Ride (AUS) + Antigua Walk (elliptical)

Преди няколко дни правих горна част с леки тежести (1.5 кг) по време на леките секции на колелото (все още дясната ми китка ме боли) и се бях сетила за Феята и Джо Дилан.
https://www.thejoedillondifference.com/news/default/category/cat … rySlug/newsletter

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 16:51 от Agent Provocateur

# 515
Аз често се сещам за Феята - когато мога се разхождам с гирички 😊 Даже вечерта излезнаха през деня и се разхождах с гири 😉

Още няколко дни ми остават до края на ДД. Мислех да я направя още веднъж, но започнах да се колебая ... Тренирам за един половин маратон и може би ще редувам кардио и силови дни. Трябва непременно да намеря време за йога ... Чувствам се много схваната. Мисля да пробвам поне с 15-20 минути на ден. Тази сутрин - Травис.

# 516
  • Bristol
Guinness, добре че сподели за 30 минутните тренировки HR12WEEK Express.
https://m.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOodBLHJ821c5dmt1plrJyEi
Днес пробвах първия ден, добро предизвикателство е. Основно 5 кг гирички ползвах и само за две упражнения 8кг 🤪 Ще направя още няколко от тази програма и ако ми допадне, продължавам с нея. Малко обаче ми липсва говора, за да ми напомня да дишам и да държа правилната стойка 😁

# 517
Мери и на мен ми липсваше говора на Сидни и Хедър ме дразнеше. Сега е обратното. Много съм адаптивна значи Joy  Толкова ми харесва Хедър сега, че мисля да си продължа с нея.
Днес гърди и рамене. НФБ ми напомни за лежанката, моята дори не е в коридора, ами в стаята за тренировки. Срамота, че не я използвам, при положение, че само трябва да я дръпна 1м Stuck Out Tongue Winking Eye
Предизвиках се с възможно най-тежко днес. Следобеда имах време само за една обиколка - 7км.
Големият глад ми поотмина някак си, въпреки че си тренирам все така тежко и като резултат паднах с още 2 кила. Не искам да отслабвам повече, въпреки че имам коремче, но на 44 лицето ще пострада. И с коремче се харесвам Joy Мъжът ми всеки ден ми казва, че съм секси. Стига ми

# 518
Да се отчета и аз тези седмица.
В понеделник йога за таз
Вторник Iron 13, нали е задна верига, завърших със 100 лицеви в серии, и съм със зверска МТ. Joy
 Йога следобяд и вечерта.

Сряда тичане навън 10км и почивка на горната част.
Четвъртък, т.е.днес. Започнах с преса с лост, накрая добавих 2 упражнения за бицепс.

Довечера йога.
Утре глутеус и тичане навън.

# 519
Присъединявам се към групата спортуващи у дома с гирички и пилатес, понякога в зала йога и фитнес. Ходене пеша около 10 000 крачки. Цел - сваляне на килограми, стягане и сила.

# 520
Dez, 100 лицеви Flushed Свалям ти шапка.
Днес поредния ден от 5.0 на Хедър - пилатес/ядро. Правих го с 5кг и 7.5кг и по 0.6кг на глезените, та се получи добро натоварване.

# 521
Мале, аз една лицева не мога! Добре, че открих номера с ластика на ръцете, та с него мога да направя 2-3 Grinning

Аз такова добро ядро имам, че след вчера ме боли кръст и врат, а корем почти не. Не ги правя, както трябва Sad Меко ядро.

# 522
Какъв е номерът с ластика на ръцете? Blush

# 523
Какъв е номерът с ластика на ръцете? Blush

Този номер помага при изпълнение на лицеви опори с акцент върху трицепса.
Малък затворен ластик (от тези, които обикновено се използват при упражненията за дупе) се поставя над лактите.
Изпълнявате лицевите опори с негова помощ, той Ви помага да се изтласкате нагоре.

Не съм се записвала скоро, може би защото нямам какво по-различно да споделя Blush
Правя 5 силови тренировки седмично, гледам да добавя и две йога сесии. След силова за горна част правя 15-20 минути кардио, като в момента предпочитам високоинтензивно, интервално.

И аз приключвам REV - остават ми само две тренировки. Програмата много ми допадна, аз харесвам кръгови тренировки, както и редуването на тренировки с различен интензитет - високи тежести, малко повторения и по-леки тежести, повече повторения.
След края на програмата продължавам с втори рунд на INTENT, който прекъснах по средата, за да направя REV. INTENT e любимата ми програма и я повтарям с удоволствие.
Втората такава е REV (Деа, с нетърпение чакам твоята рецензия Kissing Heart)
Мисля, че е защото ме кара да се чуствам добре - силна и енергична.
Трудно ми е с бърпитата, със скоковете от клек или скоковете с разменящи се напади, но се справям, мога ги и се радвам, докато сърцето ми изскача Joy На 52 години това е разкошно усещане Hug

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:17 от Vetrena

# 524
Vetrena, удоволствие е да те чете човек! Винаги толкова организирана! Trophy

5х силова седмично за мен е идеално, и почти съм наместила графика вече. Засега вмествах 4.

След 3 седмици Iron  за втори път (непосредствено след първия път започнах отново), съм си възвърнала изгубената сила.
Започнах деня със 100 лицеви в серии 6х15 + 1х10. Ще пробвам през ден, дано не забравя.
Днес ми е ден за глутеус, Iron 16.

Ще го направя следобед, но няма да имам време да пиша. Ще редактирам после и допълня.

Общи условия

Активация на акаунт