Тренировки в домашни условия - 122

• 45 514
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Няма нужда да четеш теми назад, в първия пост има линкове към видеа и програми, които харесваме и ползваме.

# 571
Да DeIsyYy, можете да го напрявите и вкъщи 🙂
Постоянство и резултатите ще дойдат

# 572
  • на острова на мечтите
Здравейте, намерих тази тема и идвам с въпрос. Възможно ли е реално стягане на тялото в домашна среда? Дупето ми е най - големия проблем. Какво правите вкъщи и къде гледате упражнения? Всичко ми е ново, а и нямам време много, за да чета темите назад. Бих се радвала някоя от вас да ми съдейства с инфомация.

Съвсем случайно, четейки в темата намерих нещо за Д...е.

https://youtu.be/NPVIiAvi1hM?si=K6dzVW6R-5hJU8z7
Аз съм съвсем общо взето непросветена и начинаеща в темата. Уви, всички е на английски, но горе долу се ориентирам. Преди ходех редовно на фитнес, после на йога, сега не мога. И ходенето ми е периодично, но започнах в домашни условия и сос тискам палци да не се разочаровам и да зарежа всичко. Имам ластици , гирички и пеперуда. Преди имахме два велоергометъра, но ги подарихме, че в определен момент само ги заобикаляхме.
Допада ми много "буболечка по гръб" , за стягане на корем. Мисля че помага и за крака. Отделно правя клекове за крака.
Имам проблем със счупен глезен и преди време и китката на ръката, та не мога да скачам и да правя напади.
Приятен ден.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 09:01 от danilu

# 573
Здравейте, намерих тази тема и идвам с въпрос. Възможно ли е реално стягане на тялото в домашна среда? Дупето ми е най - големия проблем. Какво правите вкъщи и къде гледате упражнения? Всичко ми е ново, а и нямам време много, за да чета темите назад. Бих се радвала някоя от вас да ми съдейства с инфомация.

Възможно е "реално стягане" у дома. Тук всички сме го правили и го правим Blush Просто имайте предвид, че то е комбинация от два процеса - намаляване на мазнините и изграждане на мускулна маса. Храненето е 70% от работата. Редовните тренировки са изключително важни, а ако говорим за дупето като приоритет - там трябва наистина редовно и наистина сериозно натоварване.
Вижте в YouTube каналите на Caroline Girvan и Heather Robertson - имат чудесни програми от по 30-50 последователни тренировки, които ще Ви помогнат да изградите стегнато и хармонично тяло, без да мислите какви упражнения да подбирате и как да ги комбинирате. За неспециалист това е трудна задача, в повечето случаи предварително обречена на провал.

Тренировката, посочена от danilu в поста по-горе е добра. Идеална е за дните, когато искате да направите нещо, но нямате тежести под ръка или пътувате и искате да потренирате за поддръжка на постигнатото до момента. Не се заблуждавайте обаче, че с нея или въобще с такъв тип тренировки ще направите мечтаното дупе. То иска добри тежести, правилна техника, здрава работа.
Искаше ми се да го кажа, за да спестя евентуални разочарования Blush

# 574

Съвсем случайно, четейки в темата намерих нещо за Д...е.

https://youtu.be/NPVIiAvi1hM?si=K6dzVW6R-5hJU8z7
Аз съм съвсем общо взето непросветена и начинаеща в темата. Уви, всички е на английски, но горе долу се ориентирам. Преди ходех редовно на фитнес, после на йога, сега не мога. И ходенето ми е периодично, но започнах в домашни условия и сос тискам палци да не се разочаровам и да зарежа всичко. Имам ластици , гирички и пеперуда. Преди имахме два велоергометъра, но ги подарихме, че в определен момент само ги заобикаляхме.
Допада ми много "буболечка по гръб" , за стягане на корем. Мисля че помага и за крака. Отделно правя клекове за крака.
Имам проблем със счупен глезен и преди време и китката на ръката, та не мога да скачам и да правя напади.
Приятен ден.
Danilu много се радвам, че се записа в темата Hug Видях ти коментара в другата ни обща тема и че се притесняваш, че не си ни на нивото. Да те успокоя, че всички сме на различно ниво, аз например на Ветрена само прахта мога да й дишам с тежкото. Или на Дез стоте преси Joy Всеки почва от някъде.
За днес отчитам поредната по план от Хедър 5.0 full body no repeat circuits. Много ми хареса, запазих си я в любими.

# 575
Днес горна част Хедър и гребен тренажор-30 мин.
Заповядайте плей листата ми с Пилатес ,дъ бест ъв...крем де ла крем..... Smile
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHGV7icpWfa-NaJzvG-At6RcvoA2P60l_

# 576
^^^ Запазена! Мерси, НФБ!

52/99 Glendora Ridge Interval Ride
53/99 Furka Pass Endurance Ride part 1 + River Thames Steady Endurance Row

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 16:06 от Agent Provocateur

# 577
Днес два часа ски туринг и 15 мин спускане.
Много добра тренировка за цяло тяло.

# 578
Момичета, имам въпрос. Какви упражнения трябва да правя, за да станат ръцете ми по-силни и да има поне малко мускул? Набирания, упражнения с гирички? Осъзнах, че нямам никакъв мускул там и никаква сила, бицепса ми е като на пиле крачето…🤨. Дъщеря ми на 13 ме бие редовно на канадска борба…😕.

Тази седмица правя упражнения за флексибилити. Надявам се в неделя да танцувам ако успея, че в събота ще празнуваме 8-ми март 😊.

# 579
Всякакви ,хващай една програма и я почвай.Пък ако можеш да се набираш-набирай се .

# 580
  • на острова на мечтите
Costa, ❤️🤗 Нямах намерение да пиша. Просто чета и се оглеждам какво е подходящи за мен. Ако не ми беше попаднало това видео за Д..е, понеже ми се искаше да помогна на DelsyYy, щях да продължа да си ровичкам мълчаливо из темата и да търся вдъхновение най-вече. Моето ниво е под всякакво равнище. Само лятото на морето правя 10000 крачки. Иначе едвам стигам до 6000 в най- добрите си моменти. Меря с телефон, а там отчитането не е много точно, но не понасям часовници за дълго. Само на работа, защото ми трябва.

# 581
Днес с Мери отпразнувахме 8ми март в Yorkshire dales, изкачихме два върха, направо вертикални. Та отчитаме leg day Kissing Heart На кучкото му дишахме прахта.

Danilu Хедър има програма за начинаещи, повечето тренировки са само по 20 минути. Чудесно начало е, после ще ти хареса и ще ти стане навик Blush
https://youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOpFX2oTZPURRCm2AH1Z … =eN4_yh85yveXm99z

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 22:07 от Costa

# 582
  • на острова на мечтите
Благодаря,Costa 🤗
Уау, какво хубаво време при теб. Тук вали,духа силен вятър и за капак има мъгла. Но си направих 6000 крачки.
 Когато преди доста време имах куче, най-обикновена порода, и го разхождах  по баирите зад къщи, защото беше попаднал в капан, гадни ловци, и уж той с превръзка на лапата, а ме влачеше след себе си като парцалена кукла. Тежеше само 15 кг., премерен от ветеринарния лекар, аз четири пъти повече и едвам го удържах.
Днес паднах и си контузих ръката. Според мене в счупена, но в бърз апомощ казаха, че  е само травма. Засега ще правя само леки упражнения. Отивам да гледам в ютуб.

https://www.instagram.com/reel/DGvoDiSs-I2/?igsh=MWY4ZzhwdGV1a204Nw==
Гениално 😁😜

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 12:30 от danilu

# 583
Привет и от мен Simple Smile Почивах 2-3 дни, защото си правих процедура за премахване на спукани капиляри по краката (въпреки, че нямаше такова предписание, така го усетих просто).
Днес ден 8 Калистеника и ден 9 Power Pilates от 5.0

# 584
Днес само стреч и лежерна 7км разходка. Голям глад ме гони днес.
Завършвам седмицата с моя минимум стандарт от 4 тренировки Grinning  И катеренето в планината. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт