Тренировки в домашни условия - 122

• 45 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Привет Blush
Завърших REV на Карълайн два дни по-късно от планираното и много доволна от постигнатото.
Със сигурност имах нужда от програма, която включва и кардио елементи. Мисля, че компенсирах сериозния "назАдък" в това отношение и повече няма да си позволявам да занемарявам работата за издръжливост, експлозивност и баланс.
От утре продължавам с INTENT, ден 24, горна част. Както и досега, след трен за горна част ще добавя кратко кардио (ок. 15 мин.) с висока интензивност. След долна част по традиция ще добавям корем.

Отчитам сериозен спад на среден брой крачки дневно. Напоследък просто нямам време за ходене и само се успокоявам с твърдението, че ходенето е надценено Joy Въпреки това ще се старая да поправя нещата.

# 556
Ветрена, в работен ден нямам никакво време за крачки. Вечер предпочитам да си направя силовата тренировка, отколкото да обикалям в тъмнината и студа.

Сериозно обмислям да започна с програмите от приложението.  Преди 2 седмици завърших Еpic 3, дадох си почивка по болест и подкарах Fuel, но ми се иска нещо ново и различно. Може би ще е REV или Intent.

# 557

Тази сутрин направих първата тренировка на 3-Day Split - Power Sculpt. Тренировка с леки тежести и комбинирани упражнения за горна и долна част на тялото; накрая има две упражнения за корем. Не особено трудна, но от силовите, които се чувстват леко като кардио и повишават пулса. Autumn също е както винаги - говори постоянно, но няма много лиготии.
Спринкълс, аз пробвах почти всички тренировки преди Коледа и също ми харесаха. Просто нямам 40-50 минути дневно сега. Може би през лятото ще й отделя един месец.
Минавам да благодаря на Яки, че ме подсети за nourishmovelove. Правех нейни тренировки през бременността (втори по трудност след тези на една дама, чиито тежести не мисля, че някога въобще ще достигна, бременна или не). Видях, че има доста програми за 2-3-4 седмици, включително и за след бременност. Понеже има нови майки, пускам един линк.
https://youtube.com/playlist?list=PLpa0d6IJAhbhcctb8FSSC-0EZzE-U … =ZaQUjNeowOuS8xwO

# 558
Вчера наваксах с петата тренировка от миналата седмица от 5.0 на Хедър - бицепс, трицепс и рамо + 10км ходене.
Днес долна част и 10км. Усещам мускулната треска още от сега, утре ще гледам да се разтегна.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:02 от Costa

# 559
  • Bristol
Core and mobility днес и с това свършвам първата седмица на HR12WEEKS Express. Толкова коремни преси... накрая едвам се повдигах от земята и няколкото планки направо с удоволствие ги правех 🤣
Уикенда на слънце направо скромна обиколка с колелото беше, в сравнение с по-предния уикенд, 50 км и съвсем малко катерене. Обаче си правихме снимки и като видях как съм се окръглила 🐖 опитвам се да съм на калориен дефицит от няколко дни 😔 😟

# 560
Станах схваната на като робокоп тази сутрин, особено кръста. Така ме хваща, когато съм претоварила глутеус и задно бедро и само раздвижване и ходене помагат. Та направих дълго загряване, после горна част по график и накрая 30 минути стреч за кръст с Травис. Днес свършвам работа на обяд и ще е слънчево и топло, та планирам 10км ходене , душ, следобеден сън и после още 1ч ин йога Grinning

# 561
  • Там където
https://youtube.com/playlist?list=PLCF2BO0t-_4pq3eUqsQcmJFvjVwWF … =ocnswVlDEw0QuP7j е
Аз започнах тази програма между груповите ме тренировки. Преди правех от време на време нещо с нея, но сега много ми харесва. Добавям си след това нещо от мен според настроението. Само това хаотично хранене и шоколад не знам как ще овладея...😁

# 562
48/99 Lake Bled 500-meter Chase (Slovenia) + Blackhead Lighthouse to Finavarra Martello Tower Endurance Ride (Ireland)
49/99 Кънки на лед
50/99 Lake Avis Threshold Target (Portugal) + 50/99 Supetar Coast Recovery Ride (Croatia)
51/99 Grimsel Pass Endurance Ride Part 2 (Switzerland)

Погледнах си рипортите - средно дневните крачки за Януари са ми 11728, за Февруари - Daily avg 10909, но и двата месеца ми ги дава доста активни въпреки мизерните крачки "Super active month with high intensity exercise. At this level you get advanced health benefits. Keep this up for a long and healthy life!"

Уредите на Bowflex са прекрасни! Агент, ако се използва, абонамент за фитнес зала си заслужава, поне според мен Hug
Точно там е проблема "ако се ползва". Предишното му ходене на джим трая  няколко седмици. Казах му, че ако иска абонамент за сериозен фитнес да си изкара 50%, аз ще му платя другите 50%.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 16:12 от Agent Provocateur

# 563
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Агентче, как си мериш крачките когато караш байка?

# 564
Деси, не меря крачки като карам! Просто часовника ми мери отделно крачките, отделно тренировките! И после мога да видя статистиката по дни/седмици/месеци. С Полар съм (Vantage V2)

# 565
Записвам се днес с три часа ски и два часа ски туринг нагоре.
С енерджито ми е малко сложно, защото постя и се чувствам постоянно гладна без телешко/пиле/яйца

# 566
Последните дни поради стресови ситуации и ангажименти карам само на пилатес и уин йога .Добре ми се отрази явно ,показателите ми се стабилизираха,съня ми се подобри,HRV ми е back to balanced 😀

# 567
  • 1st floor
Какъв пилатес правиш? Аз имах някакви запазени линкове тук от темата, но не беше моето. Сега правя този от 21 day fix. Все още не смея да хвана тежестите, а много ми липсват. Открих, че след болките в кръста от дясната страна, осезаемо съм загубила мобилност в лявата част, не знам защо.
Надявам се, че при теб се оправят нещата и стресът отминава.

# 568
Днес само разходки и разтягане.
НФБ, радвам се, че си успяла да балансира по някакъв начин стреса. И на мен ще ми е интересно кой пилатес правиш Blush

# 569
  • Пловдив
Здравейте, намерих тази тема и идвам с въпрос. Възможно ли е реално стягане на тялото в домашна среда? Дупето ми е най - големия проблем. Какво правите вкъщи и къде гледате упражнения? Всичко ми е ново, а и нямам време много, за да чета темите назад. Бих се радвала някоя от вас да ми съдейства с инфомация.

Общи условия

Активация на акаунт