Тренировки в домашни условия - 122

• 45 500
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Агент аз имам ужасяващи болки точно там, преминаващи в главоболие ,напрежение в очите, врата и т.н. според мен се дължи на неправилна стойка и дисбаланс в тялото .Появява се обикновено след тренировка за горна част ,особено ако се опитам да кача тежестта.Не мога да преценя къде е точно точката от където тръгва проблема .Мажа с магнезий ,противовъзпалителни ,нагрявам(вана ,топли компреси) масажирам задължително с вибриращ пистолет ,топка ,ролер.Лекарства задължително-ибупрофен понякога и от по силните ,ама сега им забравих името.Много е гадно:(

# 631
Здравейте момичета и честита първа пролет. Наскоро, преди няколко дни, минаха 3 месеца от операцията и се опитвам да се върна към тренировките. За тези няколко дни отчитам два пъти кундалини йога и два пъти по 30 минути спининг Байк у дома.

Записах се за помощ от стронгърите, че вече килограмите станаха много, ще отнеме дълго време да ги махна у този път усещам, че имам нужда от рамо до себе си, да споделям, да говоря, да търся и да намирам заедно с някой друг.

# 632
Дух, радвам се, че пишеш. Надявам се, че всичко е наред с малкото Духче. Стискам палци и пожелавам да свалиш бързо излишното.
Аз си карам по програмата на Хедър, която ще свърши скоро и се чудя с какво да продължа.

# 633
Паганне много си мила, благодаря ти. Наред е, да, но аз малко по трудно се възстанових този път. На всекидневно ниво нямам проблем, но първият месец два имах ужасно силни болки в кръста, отидох на нешо като масаж,но не съвсем - оправи ме човека, от тогава нямам проблем.

Вече месец следя калориите и си отговорих на някои важни въпроси, така че сега се надявам да продължи резултата, който извоювах до тук и да се получат вече нещата. С тренировките р трудно, малкото духче денем спи само гушнато в слинга, таткото ходи на работа и иска и той да тренира, но тази седмица беше щедър и ме дари с два пъти пи 30 минути време. От този укиенд няма да го има по няколко часа и събота и неделя, за това и там ще е трудно, но пък ще си изисквам време за мен през седмицата Simple Smile

# 634
Добре завърнала се, Дух Heart
Радвам се, че си добре и готова да помислиш за себе си Kissing Heart
Винаги можеш да разчиташ на разбиране и рамо тук!

Днес отчитам "рехабилитационна" тренировка за долна част. Ден 31 от INTENT, като терапевтичният елемент се изразяваше в намаляване на тежестите с една трета и много внимателно изпълнение. Доволна съм. Мисля, че до 2-3 дни болките в кръста и предното бедро ще изчезнат.

# 635
Добре дошла отново дух! Heart
Днес трета поред тренировка Iron-дупе .След работа мисля да направя добавката +спининг.Много съм доволна -стегнати ,ефективни и кратки тренировки.Дано пусне Iron 2 ....
Вчера- мобилност и 40 мин гребане.

# 636
Дух много се радвам да те "видя" и че си добре Blush Минала си по този път и преди, пак ще успееш Hug Трудно е с бебе да се тренира, но пък времето се оправя и бутането на количка може да се включи. Аз си спомням, че километри навъртах из София със сина докато бях в майчинство. После го метнах на бабите и се записах на групови тренировки.
Пагане аз след 5.0 на Хедър мисля да изкарам 1.0. Таман е повече кардио, та по схемата на Агент тъкмо ще ми дойде добре за чистене. По 35 минути са тренировките само и мисля да ги съчетая с по 20 минутни силови от Каролайн.
Също съм хвърлила око на тези сладури, но за след лятото. Много ми допадат тренировките им. https://youtube.com/@chrisedi?si=UaucPZZrr8FU1aBn

# 637
Costa, много благодаря за линка. За първи път попадам на тези хора, но ми се виждат хубави тренировките.
Нещо намразих кардио тренировките, имам няколко кг за сваляне и ми е неприятно да подскачам с тях, чувствам се тромава. От друга страна не е лошо да изляза от зоната на комфорт. При всички положения ще погледна и 1.0. Благодаря още веднъж!

# 638
Много ви благодаря момичета, тук съм като у дома си Heart липсвахте ми!

# 639
Дух, добре си си дошла! Да е живо и здраво и поспаливо Духчето, а ти благодари на бога, че спи във слинг и почвай с ходенето, стълбите, клякането и танцуването докато той си спи! Липсват ме тези години, честно Simple Smile аз нямах нито баби, нито нищо!

Агент аз имам ужасяващи болки точно там, преминаващи в главоболие ,напрежение в очите, врата и т.н. според мен се дължи на неправилна стойка и дисбаланс в тялото .Появява се обикновено след тренировка за горна част ,особено ако се опитам да кача тежестта.Не мога да преценя къде е точно точката от където тръгва проблема .Мажа с магнезий ,противовъзпалителни ,нагрявам(вана ,топли компреси) масажирам задължително с вибриращ пистолет ,топка ,ролер.Лекарства задължително-ибупрофен понякога и от по силните ,ама сега им забравих името.Много е гадно:(
Не знам, чочко, че съм крива и усукана пред монитора да, ама обикновено ме боли дясната плешка от това. Имам усещането, че перименото си казва думата. Даже на англ. има един симптом "frozen shoulder", пак много типичен за нашата отвратна възраст.

Иначе да, последните 3 дни преди да ме заболи имах 3 гребания, едното от които дълго (59 мин), второто кратко и интензивно (интервали), ама не греба от вчера, а и си пия магнезиите, та не виждам как. А и едностранно?
Както и да е, мерси за препоръките! Ще се третирам!

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 17:32 от Agent Provocateur

# 640
  • Бургас
Agent, миналата седмица и мен рязко ме заболя там, не е от спорт със сигурност. Мина ми с няколко намазвания с гел с 5% диклофенак содиум + В комплекс

# 641
Отчитам днес ден 48 от 5.0 на Хедър, calisthenics full body hiit and core. Много добре ме натовари, изобщо тренировките със собствено тегло са винаги по-трудни от тези с тежести. Поне за мен Sweat Smile
Пагане лично и аз мразя кардиото, затова ще го включа. Да се предизвикам и да го мразя по-малко. Също като пилатеса от Хедър - някои от упражненията ми бяха страшно трудни и почнах да ги правя допълнително в дните когато работя от вкъщи, ей така по 10тина повторения на всеки час. Много мразя да не мога нещо Joy

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 12:24 от Costa

# 642
Честита пролет, момичета! Да си е слънчево и цветно 🌱🌼🌱 Прегръдки и пожелания за бързо възстановяване от травмите!

Дух, прегръдки! Ще се наредят нещата!  Наслади се на времето с бебчо!

Последен ден на ски за това пътуване. Установих, че трябва да работя над коремните мускули. Понякога като карам ски усещам как правя чупка в долната част на гърба. От понеделник- обратно на силова програма. Все още проучвам и се колебая коя да избера 🤔

# 643
Отчитам две тренировки днес, че реших да наваксам. Pilates glute shaper и power pilates, правих ги с тежести за глезените и възможно най-тежки гири, та се получи бая натоварваща сесия. Излизаме сега с кучкото за 8км разходка.
Приключвам седмицата с 5 тренировки.

# 644
Петък и уикенда - дупе, горна част ,преход  и днес колоездене по планински терен два часа- 800  калории съм бърнала хехе Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт