Тренировки в домашни условия - 122

• 45 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
С огромно удоволствие днес отчим първа тренировка (не спининг) от body fit by Amy, за след раждане. На глед доста простичка, но не ми беше леко

# 646
Costa, благодаря, че ме нахъса за кардиото. Днес мислех да не тренирам, но се отвори възможност и казвам защо да не направя едно кардио на Сидни за 30 Мин. Така се увлякох, че допълних с още 10 Мин. от една програма на Хеддър с кратки видеа. Много добре с почувствах, даже някоя от моите любимки каза един термин, който много ми хареса и си запомних - after workout feeling, днес про мен той беше максимално удовлетворяващ.

# 647
Здравейте, за днес отчитам 30 минути с Ейми за корем и Горна част.

Най-сетне взехме бягащата пътечка и днес си мислех да направя втора тренировка на нея, но ми дойде цикъла и реших да отложа. Не знам и аз до колко е добре с всичките ми кила да се метна на пътеката, може би по-скоро на бърз ход. Свалила съм не малко в сантиметри, между 6 и 2, като 6 са от корема, 3-4 от талията и 2 от бедрото, но като килограми е само -1 и все още съм много дебела. Това не ме плаши, не ме демотивира и не ме отчайва, но определено създава проблеми на глезените ми, та се замислям как точно да използвам пътеката (в тези дъждовни дни и бебе, което живее в слинга) Simple Smile

# 648
Просто ходи!

# 649
Здравейте!
Дух, добре дошла отново при нас!
Vetrena, съжалявам за неразположението и ти съчувствам. Кръстът е и моето слабо място и изпитвам страх само като си помисля за болката, която съм изпитвала. Бързо възстановяване!
Агент, съчувствам ти и на теб. При мен такава болка се е появявала при рязко накланяне на главата в едната посока. Винаги ми е отшумявала много бързо. Дано и при теб е така!

Аз днес приключих с Калистеник серията от приложението на Карълайн. Тренировките със собствено тегло, които тя програмира, са винаги изключително предизвикателни за мен. Този път също беше така. В ден 4 имаше суперсет от първо упражнение - triceps press plank, последвано непосредствено от второ упражнение - кобра лицева опора на една ръка...леле, ужасен ужас. Много ми харесаха суперсериите от упражнения за корем в двата дни за горна част...До края на седмицата ще направя пропуснати тренировки (от "насипните"). Също така вече е ясно, че новата програма, стартираща от 6-ти април ще се нарича MAX и доколкото бегло успях да прочета ще е съставена от тренировки за цяло тяло. Чакам с нетърпение...

Поздрави и успешна седмица!

# 650
  • на острова на мечтите
Днес се насилих да тренирам. Нещо ми е некомфортно. Не физически, а по-скоро настроението ми е необичайно тревожно.
Добре ми дойде, макар че не се натоварих много. Поне се разсеях.
Аз следя fitness baibbie.Уча се да дишам и да поддържам стойка. Дишането ми е проблем.

# 651
Деа Hug

Ветрена като написа "кръст" аз изохках, въпреки, че минаха години още помня колко  ужасно боли! Бяха ми предписали едни muscle relaxants, които ме унасяха и заспах докато шофирах , а децата бяха в колата с мен. Влязох в насрещното и ужасът, който изпитах тогава си остана с мен и този тип лекарства дори да умирам не ги докосвам!

Със Нимезил/Аулин позакърпих положението, но си се усеща още проблема. Дадох си 2 дни тотална почивка също. Довечера ще опитам 10-15 мин леки гири.

65/99 Healy Pass Tempo Ride
66/99 Dina Huapi Endurance Ride
67/99 Joy of Running Workout 14 (на кроса)
68/99 Loop Head Lighthouse to Kilkee Cliffs Endurance Ride

# 652
Честита нова седмица! Да е спортна и без болежки!

Аз днес ентусиазирано и с известна степен страх започнах Epic Endgame. Още помня добрите отзиви за програмата и се надявам да успея да я следвам по план. Точно в момента имам нужда от програма, в която треньорът не говори.

Дух, ходене и сън 🤗

# 653
  • Там където
Агент, аз там точно имам болки от години поради много причини. Там е трудна зона за стречинг и масаж най-много ми помага. Упражнения с пръчка също- ето тук една кака с подобни:
https://youtube.com/playlist?list=PL3Cvb62IiYvEw403p-2LzR-KP7V3K … =alCbwHo8H7Y5zuaG

Духче,, честито второ бебоче. Да са живи, здрави и послушни хлапетата. Защо ще тичаш? Просто си върви в по-бързо темпо. Според повечето проучвания и треньори е много по-ефективно от тичането за сваляне на кг и за кондиция

Пускам линк към една мацка, която открих скоро. Води се табата, но са съвсем ОК тренировките за всяко ниво на активност според мен
https://youtube.com/playlist?list=PLBvnXYxL4k-zYYicO1_DTBGOSpFQv … =ddmHPixJKpchB3fP

# 654
Дух, и от мен глас за ходенето.

Sprinkles, наскоро я завърших и сега мъча Fuel. Нея и Iron винаги ги започвам с голям ентусиазъм и после ми омръзват. Поне са кратки.
Приложението ще изчака още малко по ред причини.

# 655
Голяма съм зaспа! Ето това исках да ви покажа, и с тази кака сме тренирали доста време в темата!

PS Забравих да добавя съмари, че да спестим време:
Скрит текст:
Hormonal Health and Stress Management
Women over 40 must prioritize fat loss and hormone health through bio-individuality, stress management, and hormone balance due to significant age-related changes.

Breathwork is a highly effective 60-second stress management tool that can bring the body back into a rest and digest state anywhere, anytime.

A hormone-balancing diet for women over 40 includes moderate protein, higher fat, lower carb intake, complemented by Pilates for low-impact strength training and stress management.

Women's Health Research and Advocacy
Women are often excluded from clinical trials, leading to a lack of gender-specific health data, necessitating self-advocacy and education about their health.

Bio-individuality is crucial; women should tweak programs based on their individual needs rather than relying on cookie-cutter approaches.

Exercise and Nutrition
Pilates is a low-impact, accessible exercise providing benefits for core strength, mobility, flexibility, and endurance without expensive equipment.

Removing inflammatory foods and focusing on a whole foods-based diet can alleviate joint pain and support overall health for women.

Hormonal Balance and Lifestyle
Balancing insulin and cortisol, tier one hormones, is essential to regulate estrogen, progesterone, and testosterone.

Cutting added sugar to 5-10g per day and reading food labels can shock women at their previous sugar consumption levels.

4-7-8 breathing for 2 minutes can drastically improve sleep quality and balance the nervous system.

Dietary Considerations
High-protein recipes often contain double the carbs compared to protein, emphasizing the importance of understanding macronutrient balance.

Alcohol consumption should be an exception, not a rule, especially for those with a history of alcoholism or addiction struggles.

69/99 Fantasy Beach Endurance Ride + Upper Body Strength session + Lisbon Foundation Workout (Elliptical)

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 16:41 от Agent Provocateur

# 656
Аз пак не съм се разписвала от сума ти време!

Втората половина на февруари ни тръшна един грип с температура семейно, всички се изредиха. Като ни просветна малко отскочихме за дълъг уикенд в Триер (Германия). Още при пътуването усетих тъпа болка над кръста в ляво, но си мислех че съм се схванала, а може би е било прещипан нерв. През ноща болката стана много силна, направо не можех да мръдна, ревеше ми се и се проклетисвах как ще проваля кефа на всички и ще си откарам сама в хотелска стая и двата дни ConfusedCry
По някаква магия сутринта мърдах, мазах се и някак имаше подобрение, така че успяхме да оползотворим времето в разходки из самия град, но без хайкинг в Люксембург (щот се чувствах като стара баба, ужас).

Две седмици бяхме ок и после половинката докара друг вирус и аз от съпричастност го изтиках с него. Той все още кашля, аз съм по-добре.
Не съм спирала, но не тренирам с темповете, които искам. Едва по 2, макс 3 тренировки седмично, но сега вече съм във форма и ще опитам да следвам програмата.

За вчера отчитам: 38 MIN Full Body Strength Supersets + HIIT Finisher // Day 20: HR12WEEK 5.0
Правих я с 2 по 5кг и 2 по 10кг.

# 657
Агент, мерси за видеото. Беше ми интересно какво има да каже Отъм. И тя открива топлата вода като нас. Или поне аз. Моята траектория беше следната. Детство и тийн - в отбор по плуване, по цял ден навън тичане и на колелото и ядене на корем на каквото има и каквото ми падне, по много. На 20 - кардио, кардио, кардио, глад, кафе. Щото нали плоските задници като на Кейт Мос бяха на мода, а пък аз си имах и дупе и бедра и гръб от плуването. На 30тина пак бая кардио, но главно тичане/организирани състезания и кръгови групови тренировки. Добре че извадих късмет да са включени one-to-one сесии в членството ми, че двама батки треньори да ме открехнат, че в тежестите е тайната Sweat Smile После нервен срив>депресия >хранително разстройство. И най-накрая си открих формулата за мен, включително правилната диета и вид тренировки,подходящи за 40+. Като слушам подкастите, и при Андрю и при моята любимка Габриел, все подобен път имат повечето жени,преди да открият че възстановяването е важно и претренирането не помага за поддържане на тегло и здраве след една определена възраст.
Да се отчета, че да не е само спам. Вчера се наспах, не тренирах и си починах. Днес съм пълна с енергия та отметнах две тренировки : пилатес ядро и горна част, с един час почивка между тях и протеин. Следобеда излязох за 10км с кучкото. Най-накрая е слънчево и топло, дърветата цъфтят, птичките пеят, бая зайчета имаше на пътеката също. Напълних си душата Blush

# 658
  • Там където
Явно повечето момичета тук смЕ почти една възраст. Ами едно време такава беше мантрата на всички -:кардио за да топиш мазнините, мускулите са за мъже... Сега е друго и повечето млади дами не ги е страх от тежести, макар да има все още разни мацки размахващи 2 кг гирички за да не се напомпат😁 цял живот спортувам и до към 40 годишна възраст все кардио- то не беше Тае Бо, степ аеробика, каланвтика, фитбол и какви ли не други глупости😅 Не че лошо да се редуват силовите, особено с пилатест и стречинг.

# 659
  • на острова на мечтите
Днес тренирах малко повече. Предимно ръце . Вие като тренирате повече, как се храните? Не ви ли се усилва  апетита? Аз засега тренирам сутрин, но от утре пак се връщам на вечерни занимавки. И се пада след вечеря. Обикновено правим лека вечеря , или не вечеряме изобщо, защото сме обядвали много късно. Досега не съм забелязала да ми се е увеличи апетита, но и започнах отскоро и не се натоварвам колкото вас.
Моите гирички са от 3 кг. 😂

Общи условия

Активация на акаунт