Тренировки в домашни условия - 122

• 45 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Страхотна задна фасада, Ани! Kissing Heart
Един от фитнес "бисерите" гласи, че ц*ци и за*ник се купуват, но гърба си го правим сами и затова говори много за нас. Е, твоят направо пее Blush

За теглото подкрепям абсолютно - струваше ми известни усилия да приема, че с 2 кила отгоре съм си много добре, отиват ми и постигам приличен компромис лице-тяло. Важно ми е, защото съм със суха кожа и бръчките ужасно много ми личат.

НФБ, чудесно е, че си преодоляла стреса Hug Другото ще дойде с добро хранене и ако искаш - малко намеса от добър доктор и козметик. Само гледай вътре в теб да ти е добре, то и отвън ще проличи Heart

Днес правих ден 43 от Intent, много хубава тренировка за долна част - както си я обичам, с хубави тежести и нормален брой повторения (10-12). Оправи ми усещанията от ден 41, който правих във вторник и ме потисна ужасно. Беше най-омразният ми тип тренировка - по-леки тежести, но сякаш безкрайни серии, по 90 сек, в които целим 25-30 повторения. Имам чувството, че мускулите омаляват, без да са свършили кой знае какво.
Видях, че и в следващата програма са предвидени такива (не особено ефективни при мен) издевателства и ще модифицирам смело.

# 721
Здравейте, момичета!

Няма как да не са възхитя от Ani_d...страхотна структура!

No_frame bitch, съжалявам за неволите, но след тъмнината винаги идва светлина...и при теб ще е така.

Agent Provocateur, както винаги си публикувала полезна за мен информация. Аз по цял ден седя на стол, пред компютър и имам много малко движение. Опитвам се да правя клекове и лицев опори на стена, когато се сетя и кратка разходка на обяд, но като цяло от 8 до 18 крачките ми са не повече от 1 000-1 500. Наваксвам с това, че ходя пеша до офиса.

И аз съм в стресов период, като за момента не се отразява на теглото ми, но от възрастта и аз имам леко увисване на контура от двете страни на брадичката. Лицето ми винаги е било "скулесто", но с времето започва да се "изпива". Когато качвам килограми, това винаги започва от корема и то в зоната под пъпа, което не ми е харесва.

Относно тренировките - миналата и тази седмица съм планирала по 4. Днес правих предизвикателство от приложението на Карълайн - 600 повторения за горна част. Хареса ми.

Хубав ден от мен!

# 722
  • Някъде по Дунава
Привет, дами! Не пиша напоследък, но ви следя.
Дух, добре завърнала се! Пожелавам на теб и семейството ти много здраве.
Аз продължавам с Хедър. 4.0 Последните седмици имах време само за 3 тренировки седмично, ходих и на физиотерапия, а вчера се върнах от санаториум. Там си бях взела килимче и ластици.  Два дни правих упражнения с ластици от Хедър, докато открих стая с колело и две гири по 5 кг. Успях да направя от ден 36 до ден 40. Колело карах два дни по 7 км, но когато беше хубаво времето излизахме с ММ след процедурите на разходки сред природата.

# 723
Не пиша често, че ми е малко неудобно с моята си лична програма от 30+ години, но общо взето работи при мен (комплекс упражнения за цяло тяло плюс тичане и стълбички)

Неделя спортувах последно, сега кротувам и чакам да отминат артритните болежки, че вчера миксера едва държах.

За килограмите, много се пазя да не отслабна, че веднага отиват на кино лице, бедра и ръце.

Ани е в страхотна форма, голямо вдъхновение ми е за ръце и гръб ❤️

# 724
  • Перник
...
Physical activity can mitigate mortality risks associated with insufficient sleep (less than 7 hours nightly), effectively "forgiving" poor sleep habits.

...

Това звучи успокояващо. През седмицата рядко имам повече от 5 часа сън. През уикенда понякога успявам да докарам 8.

На мен Ани ми е вдъхновението за корем. Heart Eyes

# 725
Хубаво видео, и аз обичам по-научно да е обяснено. Затова харесвам на Андрю и Габриел подкастите Grinning
Андрю е нашето Хуберманче, но кой е Габриел? Dr. Gabrielle Lyon Podcast?
https://www.youtube.com/c/DrGabrielleLyon

Бич, много съжалявам за стреса! Вкарай дихателни практики/медитация/ин йога/разходки с кучо!

Деа, и аз седя много, та затова и половината ми "тренировки" са преназначени да коригират "обездвижването", а не да "правят мускул". От кухнята до гаража имам 14 стъпала, та в нормален работен ден правя макс. 2-3000 крачки.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 18:27 от Agent Provocateur

# 726
Агент, да Gabrielle Lyon.
Аз работя само права и горещо препоръчвам. Имам stand up desk и вкъщи и на работа. Не сядам изобщо цял ден, освен 25 минути в колата. Сигурно затова краката ми са винаги изморени де и за горна част използвам  почти същите тежести като за долна. Sweat Smile Но поне не ме боли гърбът от седене.

# 727
Стресът е néfaste за всички, но топи кила и още как !  За жалост не е свързан с хубаво.  Преди по-малко от 2 години от стрес бях стигнала 48 кг.
Чета за крачките.
Натоварващо, затормозяващо и т.н. е всичко,  свързано с проклетите крачки.  Ставаш сутрин и ти виси като дамоклев меч н'ам какъв брой крачки.
Преодоляваме го и не сме слуги на т. нар. крачки.  В зависимост от възраст и състояние си приспособяваме активност.  Ми-силова ми-кардио.  Според цел и предпочитания.
Имам си купен от амазон мини крос тренажор.  Заедно с куп други джаджи.
Та този мини си стои под бюрото ми в къщи.  Въртя го цял ден, между другото.  Повече от 100 минути.   Вая крака. Получава ми се.
Пускам си таймер или за табата, или за хийт.  Имам си апаратчета за всичко.
Мисълта ми е, адаптираш според възраст, състояние и начин на живот.
Хилядите крачки не са  някаква невъзможна карма.  Досадно е само като си помислиш.
Приспособяваш интелигентно.

# 728
  • Варна
Хубаво се похвалих, че въпреки грипа не спирам и предобрих нещата в сряда.
Така ме болеше гърба, че не на мускулна треска ами на пребито.
Реших, че след месец вече мога да изпадам в геройства и видях резултата.
Днес казах няма да пропусна, но леко и без зор.
Нищо не пуснах, направих си една моя изпотяваща, но с моето темпо тренировка за цяло тяло.
Не знам защо реших, че не на 100% физическа форма както и очевидно недостатъчно опит ще се пъна. Знам де, за да видя по-скоро резултат, за да не се откажа, ама те нещата не работят така.
Другата седмица продължавам с Хедърчето докато наистина вляза в кондиция и после мисля да пробвам да си разделя тренировки на групи. Имам зони, които плачат за ремонт, колкото и да ми харесват най-много тренировките за цяло тяло ще трябва да се поизпотя първо повече, за да си позволя да стоя на тях.

# 729
За днес само ходене, 5км преди работа и 8км след.
Ели и аз така се напънах в първата тренировка от 5.0 на Хедър, тръгнах с голямата кошница.🤣 Щото нали по-бързо да стана яка. После не само мускулна треска имах, но и крампи в предно бедро, та добър урок си дадох. Постепенно и с постоянство, а не юруш на черешите.
Почнах креатинин. Отнема 3 месеца да се натрупа в доза от 5гр/ден според всичко, което съм излушала по любимите ни подкасти. Та към Коледа дано да усетя разлика Sweat Smile

# 730
Приключих седмицата - седмица 2 на Ендгейм, 3 пъти бягане, 5 йога (30 минути), 1 танци и 2 сауни 😍 Кардиото в Ендгейм ме измъчва, но ще го правя засега ... Добре поне, че е най-кратката тренировка за седмицата.

Надявам се стресът и болежките да отшумят при всички ❤️

# 731
Тази седмица нямам отчети, повали ме някакъв вирус, не тежко, но някак си нямах настройка за тренировки

# 732
Ръката продължава да ме боли и да ми съсипва всички планове. Това в комбинация със случващите се безумия ме докарва до нервен срив по няколко пъти на ден.

77/99 Blue Mountains Trail Endurance Ride
78/99 Macas Beach Foundation Workout
79/99 Tamae Beach Speed Row
80/99 Stelvio Summit Interval Ride
81/99 Dorney Lake Pick up the Pace
82/99 Ao Nang Beach Jogging Intervals
83/99 Dorney Lake Pick up the Pace
84/99 Sand Harbor Endurance Ride + Dorney Lake Drop It Down
85/99 Venice Recovery Run

# 733
  • на острова на мечтите
И мен все още не наболява ръката, та избягвам да я натоварвам. Правя планк. Класически. Увеличавам времето всеки ден.
Не следя някаква специална програма като вас. Гледам да натоварвам краката и корема. А и внимавам за счупения преди време глезен, който не търпи някой упражнения. Нивото на моите домашни тренировки е много аматьорско, но пък съм редовна и влизам в дрехи с два размера надолу. За по-малко от два месеца си е цяло постижение. Е, и хранителния режим си казва думата.

# 734
Да се разпиша и аз. Приключих 5.0 на Хедър вчера, за 14 седмици, не 12. В последните две включих и по 3 тренировки от нейната 1.0 програма, която е хийт/кардио. Равносметката е - 2кг, по 5см от талия и корем, 3см от подгръдна и 2см от бедра. Доволна съм.
Тази седмица сме в Атина за Великден, взела съм си ластици и тежести за глезени и китки, ще импровизирам. От 6ти май почва новата програма на Chris & Edi, fit in 30 та ще правя нея с допълнение от 1.0 на Хедър за кардио. До тогава ще си избера по 4 силови от Хедър и по 2 кардио от 1.0 на седмица.
От юни мисля да се пробвам най-накрая с Каролайн. Смятам, че съм готова Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт