Тренировки в домашни условия - 122

• 45 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Коя е Каролайн?

# 106

Всеобщата ни любима треньорка в темата:
Iron е една от многото и програми, пускам като пример:

# 107
Еми и днес си направих тренировката и 8км ходене в дъжда Grinning
За много години, момичета. Желая ви много тренировки и никакви травми през новата 2025 Champagne

# 108
За много години, момичета! Живи и здрави и в отлична форма!

Днес ще съм на степера, а постепенно ще включвам пак интензивни тренировки. Аз тренирам с Румяна Илиева. Искам да ви питам дали този уред от Лидл си заслужава да го купи човек?  Най-проблемна зона са краката ми, та с такава насоченост бих го ползвала. А също така - заслужава ли си 2 в 1 дъмбел и щанга? Или е по-добре да се вземат поотделно?

Скрит текст:

# 109

Всеобщата ни любима треньорка в темата:
Iron е една от многото и програми, пускам като пример:

Ужасно грозни крака, изглеждат криви и несъразмерни и не мога да разбера това само заради претренираните мускули ли е или поначало са си О-образни? Търсих да видя как са ѝ били краката, преди да започне с усилените тренировки, но не намерих.

Фигурата ѝ като цяло не е добре иначе, много правоъгълна е от кръста нагоре.

# 110
За мен Каролин има прекрасна фигура, направена с доста труд и усилия Simple Smile

За много години, момичета прекрасни. Радвам се, че бяхме заедно още една година и си пожелавам следващата да е страхотна за всички и да постигнем целите си!

# 111
Реших да посменя малко програмата и започнах празничната серия на Ейми. Такава зверска мускулна треска в най-неподозирани места не бях имала скоро. Отделно - не ми е досадна и да я правя по задължение, ами с мерак си правя серията.

# 112
Здравейте,

Честита нова година! Да е здрава и благодатна!

Бих искала да ви попитам има ли друг добър и подходящ треньор, подобен или по-добър от Руми. Тренирах с нея за кратко, сега отново искам да започна. Благодаря предварително!

П.С. Предпочитам да е на български, тъй като ми е трудно едновременно да си превеждам и да тренирам.

# 113
Реших да посменя малко програмата и започнах празничната серия на Ейми. Такава зверска мускулна треска в най-неподозирани места не бях имала скоро. Отделно - не ми е досадна и да я правя по задължение, ами с мерак си правя серията.
Дайте, моля линк към тренировката. Благодаря!

# 114

П.С. Предпочитам да е на български, тъй като ми е трудно едновременно да си превеждам и да тренирам.

Ако ти допада опитай с Рори https://www.youtube.com/@RoriFitness или Йоана https://www.youtube.com/@JoanaV

Аз съм с чудна мускулна на прасците, чак ми е трудно да вървя. Това от вчерашното кардио с Джилиън и Боди Шред-а. Утре продължавам с четвъртата тренировка. Реших след Шред, да направя и Боди Ревълюшана. Два месеца минимум ще знам какво имам по график.
Виждам, че и доста йога предизвикателства започват, ще се постарая да се включа поне при Ейдриън вечер след работа.

Здрава, щастлива и спортна 2025 на всички Simple Smile

ПС: за Ейми може би се има предвид това: https://www.youtube.com/watch?v=ZpqFvBADqnY&list=PLMHMyl3oeyh2su … Gu7ilqjQBdUZ-GrZp

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 07:10 от GVH

# 115
Дайте, моля линк към тренировката. Благодаря!
За тази става дума:
https://youtube.com/playlist?list=PLMHMyl3oeyh2su53Gu7ilqjQBdUZ- … =HSp66gO4Mj9T0Ocf
Открих я от темата, и определено ми допада. Тренировките поне до момента (ден 5) ми се струват възможни за правене (не съм в кой знае каква форма... Или съм, но повече напомня геометрична форма, отколкото физическа), дори по-леките варианти са достатъчно изпотяващи, подбрани са за равномерно натоварване на всички части, и определено не са ми досадни, дори и тези за подвижност.
След като приключи с тази програма, мисля да продължа с останалите.

# 116
  • Бургас/Пз
Честита Нова година, момичета! Да сте здрави и без никакви травми! ❤️ Честито бебче на Духчето. Аз лично до 6тия месец освен разходки нищо друго не можех да правя.
За 2024 година отчитам 154 тренировки. Това е най-слабата ми година от последните 7, но се надявам 2025 да са повече Simple Smile

# 117
Честита Нова година! Нека бъде здрава, щастлива и спокойна за всички!

Честито бебче на Дух!

Аз с нетърпение очаквам новата програма на Карълайн. Както и с другите програми, излезли в приложението до момента, ще я започна със седмица по-късно. В момента правя коледната й серия, като съм по средата.

През изминалата година успях да имам всяка седмица по поне 4 тренировки, а периодичните ми проблеми с кръста бяха само два пъти през годината (мисля, че с тренировките успях да заздравя коремното ядро). Работата ми е по цял ден пред компютър, като от известно време обмислям закупуване на бюро с повдигащ механизъм и ходеща пътека, за да вмъкна движение и докато съм в офиса.

Успешна година!

# 118
Деа, аз имам повдига що бюро и съм много доволна. Следенето с часове е убийство за гърба и кръста. Пътека нямам, не мисля че мога да ходя и да работя. Но на всекиф10-15 минути се раздвижват, правя па 10тина клека, няколко лицеви опори или няколко набирания на trx, виси ми на вратата Sweat Smile Домашният ми фитнес и офис са в една стая, та идеално се съчетават.
Някой ще почва ли на Хедър новата програма от 6ти? Да си правим компания:hugs:

# 119
  • Там където
Честита Нова Година! Да е здрава, успешна, спорна и спорТна Simple Smile Пожелавам си грозно тяло като на Каролайн през 2025 Simple Smile Simple SmileSimple Smile Извън шегите- продължавам с IRON (останаха ми 10 тренировки) и после ще видя какво да почна.... Гледам доста треньори в ю тюб почват нови програми от днес или утре.

Общи условия

Активация на акаунт