Тренировки в домашни условия - 122

• 45 652
  • 739
  •   2
Отговори
# 300
Добро утро, момичета Hug
Тази сутрин правих горна част, ден 8 от REV на Карълайн.

Искам да се похваля, че направих велико откритие, което за много от вас вероятно е топлата вода Joy

Както често съм споделяла, силно се старая да отделям време за йога, разтягане, каквото там... не ми се получава редовно, но дерзая.
Снощи случайно ми попадна видео Ин йога с Травис Елиът и се сетих, че се е споменавал тук. Размазах се.
Правила съм йога (основно хата и тук-там виняса флоу) с YouTube треньори като боховците, Адриен, Мади Морисън, Касандра... преди години имах даже двугодишен абонамент с YogaGlo - там тренирах с Елена Брауър и др.

Никога обаче не бях опитвала Ин йога. Не съм сигурна от типа йога ли е, или от треньора, но изглежда като да е моето нещо. Бавни изпълнения, дълго задържане в поза, възможност не само да направиш асаната, но и да я почувстваш, да изследваш собствените си усещания. Разкош.

Много ще се радвам на препоръки относно видеа и програми с Ин йога и/или на Травис Елиът.

Шефи,
Давам актуален линк за постелките: https://www.sportdepot.bg/product/orion_postelka_za_ioga_183_h_6 … &complects=&_gl=1*wd8xk*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiAwOe8BhCCARIsAGKeD54xHli9pJdE6Qq2_2dm_-urZ61kGx4nn9uE_WWSx_qps050uz3C29QaAq5BEALw_wcB

Тези са същите на малко по-ниска цена: https://yogahouse.online/product/postelka-za-yoga/

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 10:39 от Vetrena

# 301
Оооо Травис.....come to mommy! HeartHeartHeartHeart
След ските -горна част ,почивка и днес мобилност.
Потвърждавам,че и аз съм фурия за възрастта си на ски,планина ,колело без да изглеждам супер фит...стига ми.

# 302
Травис Елиът е име в йогата. В София има 2-3 инструктори завършили негови тренинги. Особено готини са му винясите и стречинга.

# 303
Снощи случайно ми попадна видео Ин йога с Травис Елиът и се сетих, че се е споменавал тук. Размазах се.

Никога обаче не бях опитвала Ин йога. Не съм сигурна от типа йога ли е, или от треньора, но изглежда като да е моето нещо. Бавни изпълнения, дълго задържане в поза, възможност не само да направиш асаната, но и да я почувстваш, да изследваш собствените си усещания. Разкош.
Много се радвам , че си открила моята топла вода, Ветрена! Голям любимец ми е Травис, преди около 10 години го намерих и правих една негова 108 дневна програма (The ULTIMATE YOGI - снимана в студио БОЯНА!), след това открих и ИН йогата с него и това е най-хубавото нещо вечер на свещи да декомпресираш! И жена му ми е голяма тръпка, прекрасната Лорън (Lauren Eckstrom), също йога инструкторка!

Toва са платените му актуални програми:
https://traviseliot.com/online-programs/

Но на Ютюб все още има доста напълно безплатен контент:
https://www.youtube.com/results?search_query=travis+eliot

Включително доста ИН йога:
https://www.youtube.com/results?search_query=travis+eliot+yin+joga

Това видео е отпреди 4 дни и довечера ще го опитам:

# 304
Много благодаря за интересното инфо и линковете, Агент Kissing Heart

Мисля в следващите седмици да се старая да правя поне 2, в идеалния случай 3 практики ин йога с Травис. Идеално ще балансира другите ми занимания, а и прелестно ще ми намести чакрите. Много умиротворяващо ми подейства снощи.
Утре е ден за почивка от силови тренировки, но ще пътувам за срещи и няма да успея да отделя един час за новата йога страст. Едни 30-ина минутки обаче ще вмъкна рано сутринта.

# 305
О, запазих си и аз линка Grinning Ин йога правих в група преди да се преместим и много ми липсва.
Горна част днес с Хедър. Толкова обичам горна част и най-вече гръб  Heart Eyes
Не мога да повярвам, че вече сме в четвърта седмица от програмата. Ще ми е тъжно като свърши Animal See No Evil

# 306
Момичета, чета ви и благородно ви завиждам на спортните трепети и как сте се събрали групичка за Хедър като в добрите стари времена. Травис и аз съм го опитвала, както и другото откритие на Agent - Rebecca Pacheco.
Аз се записах на присъствен курс за възстановяване на тазовото дъно и ходя веднъж в седмицата. Звучи жалко като честота, но е единственият начин да оставя беба на ММ и да се измъкна. Другите ми опити да си правя тренировките вкъщи са още по-жалки. 😊 Успявам да вмъкна тук таме една 6 седмична постпартум програма на Мамасте фит. Хубавото ѝ е, че всяка тренировка е разделена на 3 блока + част за корем и може да се разделя според това колко плаче бебето. Има и упражнения, които може да се правят с бебето, но до там не съм стигнала, въпреки че тя стигна заветните 5 кила на една гира. Правя и малко стреч за гърба вечер, ако е решила да заспи навреме, че иначе ставам на фльонга.
Та имам много мотивация за спорт, но малко време засега.

# 307
  • Перник
Това видео е отпреди 4 дни и довечера ще го опитам:

Това съм планирала за утре Simple Smile

# 308
Днес трябваше да правя Пауър пилатеса на Хедър ,но изкарах до 15 -та минута нещо хич не ме кефи специално нейния  пилатес,тялото ми го отхвърля и ми се струват безсмислени упражненията .....  мисля да го разкарам тотално и да го сменя с дупе на Карълайн ,тъкмо се чудех къде да я вкарам тази тренировка...
Довечера съм на нещо като Тай Чи практика -енергийна гимнастика .

# 309
Та имам много мотивация за спорт, но малко време засега.
Дана, мила, всички до една сме били в твоите обувки! Радвай се на бебка и събирай сън и сили, че идват зъби и прохождане! Hug

Това съм планирала за утре Simple Smile

Grinning A clear case of synchronicity!

Довечера съм на нещо като Тай Чи практика -енергийна гимнастика .
Задължително да ни разкажеш, тези практики тепърва ще ги усвояваме и разбираме колко са полезни!

И увеличих ходенето пеша - много ми помага.
Ходи! Но може би не е лоша идея да идеш и до някой рехабилитатор? Hug

Аз вчера паднах пак на паркинга и съм бясна! Дясно коляно, китка, счупен протектор на телефона, който още не съм махнала да видя дали самият дисплей е невредим, очилата оцеляха по чудо на 3 м вляво.

# 310
И на мен не ми харесва пилатеса, но защото ми е трудно. После много добра мускулна треска имам в цялото ядро. Което ме амбицира да правя повече от него и с времето дано да не ми е толкова трудно. Та днес освен с последния power pilates от тази седмица се наказах и с първия рунд от предния път. Оня със страничния планк и тежести Joy

# 311
Agent, да си жива и здрава, и никакви падания повече! Да ти е честита и прекрасната щерка!
Благодарности за Травис, правила съм негови практики, тази ще я направя днес по-късно след Моята практика.

От днес започвам мини-ритрийт в домашни условия.
Ще довърша Iron до неделя, и от понеделник го започвам Отново, по Календар. Дори съм го принтирала, и ще отмятам дните с тикче, стара школа, с химикал.

Преди малко се регистрирах на Пролетния Йога фестивал в Острава- 4 дни йога уъркшопи, колкото ти душа иска. Sparkling Heart

NFB, това Тай Чи звучи страхотно.

Ще ви пиша отчети по дни от моя Мини Домашен Ритрийт, който ще е до 16.02.
Ден 1
Постелката зове:
7:00-9:00 Ащанга Йога Първа Серия

# 312
В края на краищата се оказа ,че май съм нещо като болна ...май за това не можах да изкарам пилатеса ...Имам тежка умора и болка в мускулите ,като последното не съм сигурна дали не е следствие от мобилността в сряда където понатиснахме малко ...
Аз така ги карам вирусите с умора само 🙃
Тай Чи -то не ми се стори нещо УАУ ,но е доста различно от всичко -двеженията са много леки и плавни ,което мен естествено яко ме нерви хахах 🤣 защото не съм свикнала ,но мисля ,че long term ще ми се отрази добре на нивата на стреса ,така че -продължавам.
Дез голям синхронисити имаме с тоя домашен ритрийт ♥️ Днес планирам да си остана в къщи да си направя микронидълинг,шиит маска ,масла за коса,йога ,вана със соли ....и така

# 313
Аз преди време съм пробвала тай чи. Бийч боди (все още) май бяха пуснали програма, thaï cheng. Честно, щях да заспя. Едва-едва се мърдаше крак/ръка, и то не постоянно. Лошото е, че всякакви такива бавни упражнения не ме разпускат. Напротив, безкрайно ме дразнят и изнервят, така че при мен няма дори психологически ползи.

# 314
  • Стара Загора
Аз ще започвам четвъртата седмица на Диг Дийпър.Имам чувството,че гърбът ми е станал по-широк.Хубава програма.Може би не ми допада това,че общо взето няма никакво разтягане на края.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 13:45 от maksimka

Общи условия

Активация на акаунт