Тренировки в домашни условия - 122

• 43 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Точно щях да питам какво да правя след 5.0 на Хедър, нещо подобно търся пак

# 736
Точно щях да питам какво да правя след 5.0 на Хедър, нещо подобно търся пак
Нейните 2.0 и 4.0 са също силови и хората ги хвалят много. Аз искам за лятото нещо по-кратко силово, до 30 минути, за да имам време и за добавка от хийт/кардио. Затова ще правя fit in 30 и после iron и ще добавям от 1.0 След морето може да почна 2.0 или 4.0.

# 737
Привет, момичета Blush
Минавам, за да споделя, че новата програма MAX на Карълайн много ми допада и е на път да стане втората ми любима след INTENT. Колебаех се дали всеки ден цяло тяло с редуващи се упражнения долна-горна част няма да е "нещо като нищо", но не - поне засега, след 7 тренировки, смятам, че програмата е чудесно структурирана.
Една седмица включва 5 тренировки - две от тях са с предимно базови упражнения, високи тежести и сравнително малко повторения, една е с по-изолиращи упражнения, ниски тежести и много повторения, една е "средна работа" като интензитет и една е "fun day" - корем, ръце и друго, което допълва предишните дни.
Харесва ми и продължителността - 35-38 минути, защото дава възможност да индивидуализирам всяка тренировка, като добавя нещо, от което смятам, че имам нужда - напр. допълнителни упражнения за дупе, за корем или пък кардио. Така пак оставам в рамките на 60 минути, което ми е максимумът, предвид факта, че тренирам преди работа.
Днес, ден 7, беше от дните с по-ниски тежести и много повторения. Добавих 18минутна тренировка, състояща се от комплекси за корем и ядро.

# 738
Минавам, за да споделя, че новата програма MAX на Карълайн много ми допада и е на път да стане втората ми любима след INTENT. Колебаех се дали всеки ден цяло тяло с редуващи се упражнения долна-горна част няма да е "нещо като нищо", но не - поне засега, след 7 тренировки, смятам, че програмата е чудесно структурирана.
Една седмица включва 5 тренировки - две от тях са с предимно базови упражнения, високи тежести и сравнително малко повторения, една е с по-изолиращи упражнения, ниски тежести и много повторения, една е "средна работа" като интензитет и една е "fun day" - корем, ръце и друго, което допълва предишните дни.
Харесва ми и продължителността - 35-38 минути

^^^ Благодаря за отзива, Ветрена! Много полезно за много от нас!

Ще направя нова тема и ще си отчета мижавите тренировки от последните дни! Ако имате някакви препоръки, етц. - сега е момента!

86/99 Tahoe City Strength Ride + Henley Regatta Short and Sweet Row
87/99 Cliffs of Moher to Blackehead Lighthouse Tempo Ride + Kane'ohe Steady State Row
88/99 Ao Nang Beach Jogging Intervals (на кростренжора)

НОВАТА ТЕМА

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 18:10 от Agent Provocateur

# 739
Аз нещо не намирам тази програма МАКС< дали може линк?

Общи условия

Активация на акаунт