С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 25 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
На мен не ми звучи чак като да сме го измислили ние:

Версията е, че е избягала от държавата заради съмнения за убийство. Действително имала друго дете, официално е установено.

# 751
И аз не схващам правото на личен живот в едно семейство като да криеш починали съпрузи и деца. Че то по тая логика си е съвсем нормално да криеш и любовниците си. Пак си е личен живот.
И тези постоянни съвети за психолог, във всяка тема, през пост. Ще кажеш, че болшинството коментиращи тук са или психолози, или посещават редовно такива.
Тайс, и чии са тези съмнения за убийство? На бабата, или на бащата?

# 752
И аз не схващам правото на личен живот в едно семейство като да криеш починали съпрузи и деца. Че то по тая логика си е съвсем нормално да криеш и любовниците си. Пак си е личен живот.
И тези постоянни съвети за психолог, във всяка тема, през пост. Ще кажеш, че болшинството коментиращи тук са или психолози, или посещават редовно такива.

Няма съмнения вече. От вчера. Съпругът бил починал след детето.

# 753
Аз съм говорила три пъти през живота си с психолог.
Бях в голям шок от нещо лошо, през което преминавах.
И трите пъти ми помогнаха много.
Редовно не ходя, защото ми е трудно да намеря време и пари, но ако пак се стигне до там, ще намеря.
Затова има професионалисти, не е нужно чонек сам да си оправя колата, пералнята, здравето, душата и семейството, ако не може.
А тези хора определено са се оплели като патета в кълчища и разговор с професионалист би им помогнал.

# 754
... Че то по тая логика си е съвсем нормално да криеш и любовниците си. Пак си е личен живот.
Ма те любовниците са за криене. И си се крият 🤣
Пък засегнатите що се сърдят, не знам, не знам 😉

# 755
  • Варна
Разговор?! Те трябва да се абонират за психолог за години напред. Ама работата вече е отървана.

# 756
Тя е излъгала мъжа си за детето, нали снощи писах. Защо лъже, тя си знае.
Аз не знам дали и да се рови по тази линия.
Тя казва на мъжа, че детето е починало при раждането. Но той ми донесе документ, че е родила живо дете.
Не знам, просто човекът е объркан и се притеснява за дъщеря си с тази майка.
Според мене трябва да се рови, т.е. да се търси официална информация, не за друго, а за да се види родителският капацитет на майката. Наранените чувства от лъжата бих ги оставила, гадно е, но не това е важното. А дали детето ще е в безопасност с майката.

# 757
  • София
Скрит текст:

Няма съмнения вече. От вчера. Съпругът бил починал след детето.
Снахата ли е признала?
Но това решава проблема на бабата.
Никой няма да даде дете на доказана убийца.
Така че бабата няма защо да си измисля.

Нова тема – https://www.bg-mamma.com/?topic=1737364

Общи условия

Активация на акаунт