Любители на котки - Тема 202

• 27 481
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, не съм писала отдавна, но ви следя. Heart  Имам код за 5% намаление за Зооплюс. Ако някой го иска, моля да ми пише, за да го дам.

# 76
Елхата е готова, обаче за сега само Кас прояви някакъв интерес, който секна като реших да го карам да позира за снимки. Мег за момента не я доближава, но да видим до кога.

# 77
На малки котета колко ваксини се слагат?

# 78
  • София
Здравейте, не съм писала отдавна, но ви следя. Heart  Имам код за 5% намаление за Зооплюс. Ако някой го иска, моля да ми пише, за да го дам.
Мисля, че кодовете са обвързани с профила. Опитвала съм да използвам код от профила на дъщеря ми и не стана. Изписа, че кодът е на друг профил.

Защо ме търсиш, мераклии за купички се намират, а ти се чудиш за нова затворена тоалетна, която струва доста повече пари. Sad А за другото, дано не е това, за което си мислиш и да се появят котетата! Беше споменала куче. Може от него да са избягали. Или някъде да се е появила по-вкусна манджа.

Преди години дъщеря ми откри Рижко и майка му. Живееха в един двор през една улица, където възрастно семейство хранеше много котки с нещо като попара. И тъй като при дъщеря ми и Рижко имаше любов от пръв поглед, започна да му дава паучове. Много скоро след това Рижко я беше проследил и се установи пред нашия вход. След 2-3 дни доведе и майка си. Simple Smile Измина доста време, откакто се преселиха пред нас, когато жена, която живее до въпросния двор ги видя и много се зарадва. Били ги отписали. Никой не е предположил, че са отишли на по-хубава манджа. Мислили, че им се е случило нещо лошо.

Вчера ядох супа. Ето така  Joy Joy Joy

Въпреки, че държах купата в ръце, Турболината се катереше по мен и се опитваше да бръкне в супата. Ще се побъркам! Не подлежи на възпитание! А много добре знае какво е "Не!" Нахална  и безстрашна е! Единственият начин да се храним спокойно е да я затворим в друга стая.

# 79
Две през интервал от време.

# 80
  • Варна
Мила преди няколко години ми изкара акъла. Клечи и реве.
Водихме я на вет тогава, забравих термините. Но мина на специална храна.
Втори път се случи. Пак я грабнахме и на вет. От стрес се изака в транспортната чанта.
Голям ужас е да глвдаш котката как клечи и плаче.
От тогава не се е случвало.
Баш от Мила да се оплача, имаме среднощни гонки. Иска да бие Тигре.

# 81
Таня, у нас все така се яде, и супа и салата пак трябва да се пази.
Днес детето яло ориз със зеленчуци / китайски/ и оставило без надзор и познайте кой похапнал.

# 82
  • София
Здравейте, не съм писала отдавна, но ви следя. Heart  Имам код за 5% намаление за Зооплюс. Ако някой го иска, моля да ми пише, за да го дам.
Мисля, че кодовете са обвързани с профила. Опитвала съм да използвам код от профила на дъщеря ми и не стана. Изписа, че кодът е на друг профил.

От попълване на анкета е, не знам дали е обвързан с профила. Ако искаш, ще ти го пратя да опиташ.

# 83
И брат ми затварят Франи, когато трябва да се хранят И тя е трицветка.
Ние елхи и украси не слагаме от около 5-6 години

# 84
  • До хладилника, който обичам
Минка бандитката отмъкна мръвката от тавата с кисело зеле вчера. Нищо не е в безопасност.

# 85
  • София
Благодаря, milasarа, но наскоро направих голяма поръчка и засега няма да поръчвам.

Баш от Мила да се оплача, имаме среднощни гонки. Иска да бие Тигре.
Да издърпаш ушите и мустаците на калпазанката Мила! Не стига, че тормози Магчето, сега и с Тигре се е захванала!

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 22:20 от Таня67

# 86
# 87

Защо ме търсиш, мераклии за купички се намират, а ти се чудиш за нова затворена тоалетна, която струва доста повече пари. Sad А за другото, дано не е това, за което си мислиш и да се появят котетата! Беше споменала куче. Може от него да са избягали. Или някъде да се е появила по-вкусна манджа.  

Дано си права. Но като гледам купичката си стои с храна. Не е добре работата. За къщичката нека са я взели. То и без това като гледам тук няма кой да я ползва.
Кучето беше някакво много рядко изключение. Тук е котешко царство при нас.

Сина красавец!

# 88
  • Между гори и планини
Много странно всички котки рязко да изчезнат. Колко бяха?
Дано не им се е случило нещо лошо...

# 89
Ако са отровени и са били много на брой, едва ли са успели да съберат всички "доказателства".
Възможено е, наистина, да са отишли на място с повече храна и подслон.

Общи условия

Активация на акаунт