Любители на котки - Тема 202

• 27 549
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, Мари! Дано!
А тази котка е досущ като Сакура❤️

# 136
Момичета, каква вода давате на вашите любимци?
Ние имаме хладилник с филтър и аз и давам такава. Ок ли е?

# 137
Ние имаме омекотителна и филтри на входа на водата. Такава слагам. Не че вън не пият от локва Wink

# 138
  • Между гори и планини
Изворна обикновено от тази която и ние пием.

# 139
Мога ли да заразя котките, болна съм с гърло, хрема и температура?
Досега, за 14 години с котки у дома, никога не ни се е случвало това.

Може ли накратко отговор. Ако ваксинираме  Тигре, защо ще е
Моят мъж излезе със становище, че тя вече е голяма и силна.

Активира се имунитета, ваксинират се и възрастни котки. Лъки на 12 е ваксиниран този месец.
Между другото вече застава пред хранилката like a boss, небрежен и чака да се отвори и после си яде спокойно. Само с фонтана са на нож, ноооо това е положението

# 140
Мари, чула ли си новини за Жасмин. Замислих се за тази котка. Нали ми беше в избора.
Вода и ние и котките пием от чешмата. Тук става за пиене.

# 141
А не може ли да се дoпусне, все пак, че котките могат и от старост  да умират. Или вродени болести. Не е нужно да е все епидемия и зараза.
Защо ме търсиш каза, че е занесла на ръце котката до храната. Ако е имало нещо, е щяла да забележи.
Това че и останалите котки ги няма навява за епидемия.

# 142
Аз повече от седмица не бях виждала една прекрасна трицветка, която кастрирах. Вече се тревожех за нея. Ами появи се един обяд, весела и още по-дебела🤗 Просто сутрин е студено и не бързат да напускат леговищата. Дано и в случая да е така.

# 143
Ако не сте виждали обявата
https://www.facebook.com/share/p/qK3GYUqxswmTtsAY/
Изрсботка на катерушки по поръчка от 50-80 лв.

# 144
  • София
Мари, чула ли си новини за Жасмин. Замислих се за тази котка. Нали ми беше в избора.
Ми не помня. Питай директно Ирина, ще ти отговори.

Моите пият чешмяна вода. Понякога директно от крана.

# 145

И Феро си има елха Heart

# 146
  • До хладилника, който обичам
Чешмяна вода пият, в района е добра, ние си я пием на общо основание. Сега във фонтана по-често наливам вода от филтърна кана, за да не трупа котлен камък, пак от каната сипвам в електрическия чайник и кафе машината по същата причина, та и за котките. На двора като излизат, имам чувството, че внимателно подбират най-мръсната и кална вода, която могат да намерят.

# 147
Red, предполагам това е съпругата на Пламен Христов, който изработва тези катерушки. Изглеждат прилично, но не са стабилни никак и много бързо се разнищи. Добра цена, ама и качеството е нула. Другите дето купихме от магазин и едната от Кауфланд  са пораздърпани, но като изключим, че прегриза висящите играчки още всичко друго си е на място. Та изглеждат добре, ама не си струват. При все, че Линош е под 4 кг едва я удържа и успява да я бутне. Плата е надрапан яко за въжетата да не говорим и се смъкнаха на долу, а я купихме по - късно от другите 2, трябваше ми да запълня едно местенце в хола до прозореца - клюкарника му казваме.
Ако на някой му трябва нещо за година - става.
Днес кака ми беше поставила задача да ѝ взема някои неща, че ще си разменят подаръци с децата. Поиска тефтер без редове - нали се имат за големи ходят с един тефтер по всичкология. Взех - доволна е, но взех  и на нея  подарък от мен (утре ми е именичка), като го видях се влюбих направо, само че нейния  е с редчета дано ѝ хареса. Ето го :

А вчера пък тя домъкна книги, мноооого книги, една приятелка си разчиствала библиотеката и каза, че ако ми трябва нещо ще ми го даде, та я пратих да си хареса нещо. Бяха в кашонче и Линош намаза 😄

# 148
Ясно. Хубаво е, че писа с отзив❤️

# 149
Имам въпрос,
Понеже вече сме с две котки.

Когато слагам обезпаразитяващата пипетка на врата на Мими, има ли опастност при игра, другата котка (Хели) случайно да я близне, погълне по някакъв начин докато двете си играят и хапят?

Защото нали тези пипетки се капват там, с цел котето да не може да достигне и се оближе само.

Общи условия

Активация на акаунт