Благодаря Ви мили дами за куража и подкрепата може би не случайно се регистрирах тук в този момент за да прочета всякакви истории дори и по -тежки от моята…
На авторката пожелавам да слуша сърцето си и да вземе най-правилния избор! Колкото до мен мисля, че ще се справя въпреки всичко милата ми малка дъщеричка не заслужава това и най-вече заради нея ще направя и невъзможното възможно този филм да има благополучен край! Не искам да я лишавам от бащина грижа затова ще споделя още нещо с Вас. Мъжът ми има още една дъщеря от предишна връзка без брак (били са почти 13 год. заедно) сега детето им ще направи 6 години, запознахме се с него когато тя беше на почти 2 г. виждах отношението му към нея обич, загриженост,внимание, взимахме я първа и трета седмица в месеца и ваканциите като имаше период в който беше доста време с нас,
(когато баща и почина тя се обади, че не може да се грижи за детето,тъй като е в ужасен траур), заобичах я като мое детенце станахме си приятелки и до ден днешен,когато ме види ме целува и прегръща, казва ми колко много ме обича, но откакто се роди малката някак забелязвам ревност. Беше много щастлива, че ще става кака, но последния път се държа странно с много въпроси като “Како ти не ми обръщаш внимание”, Како ти купуваш неща само на Али” а това не е така разбира се и обясних, но не ме разбра! Не знам кога и дали ще я видя скоро, но знам че
я отгледах с много любов и мъжа ми винаги е треперил над нея и тя
много го обича. Това е и причината поради която не искам да прекратявам сега връзката им с моето дете! А колкото до бившата му през тези четири години имах много проблеми с нея и сега наскоро прочетох едно съобщение в което му беше написала, че го кани на гости когато вземе детето да прекарат тримата заедно целия ден и да остане да спи при него, след което беше цитирала любовта песен и отдолу написала муцииии, явно така са си говорили на галено. Историята е дълга, но след като намерих подкрепа във Вас реших да Ви разкажа всичко за да добиете ясна представа за ситуацията… И причината за тяхната раздяла е да си направят на пук хванала си е детето на годинка и половина и се изнесла на квартира точно до неговия блок близо. Там мисля, че не е имало побоища а просто от инат, тъй като тя имаше много властен баща, който за този малък град няма човек който да не го познава говоря за хора с много,много пари! Затова и нейното отношение към мен беше изключително арогантно имаше случай в който искаше да ме бие аз съм 155см/42 кг а тя два пъти по голяма от мен и се заканваше, да ми счупи главата да ми разбие устата това пред нейното дете, при което аз запазих самообладание и и казах, че така не е възпитано да се говори на човек, който не познава детето и е там и слуша! А заканите бяха защото защитих тогава ситуацията в която мъжа ми ме постави. Мога още много да разказвам, но няма смисъл да Ви занимавам повече всеки има проблеми и за всеки неговите са най-важни затова отново мога да кажа едно голямо благодаря!