Така със съпруга ми купува ме първото си жилище при огледа на апартамента той беше след ремонт и напълно обзаведен със всичко ново мебели уреди при огледа попитахме дали апартамента се продава със всичко и брокера ни каза да в обявата също пишеше това собствениците са в чужбина и така прибрахме се вкъщи мислихме и взехме решение че ще закупим това жилище защото ни устройва това че е обзаведено и оборудвано и цената покрива тези неща отидохме в офиса на брокера попитах ме пак дали е с обзавеждането и ни отговориха да дадохме капаро и започнахме процеса стигнахме до там че след няколко дни сме при нотариус за изпавядване на зделката по време на подготовката за документи собствениците са си идвали и отивали в чужбина за по седмица ... вчера пожелахме да направим вторичен оглед на имота и какво да видя изненада чисто нов смарт телевизор го няма изнесен . Чисто нов климатик който струва 3 хил лева от спалнята го няма а ние се уговорихме и на обявата пише че е сэс обзавеждане и обурудване апартамента ! Собственика е решил тайно тайно да изнася неща който са договорени в цената на имота не е казал дори на брокера за това а през цялото време съм казвала на брокерката да не взимат да изнасят неща и тя винаги ми е казвала че ги е питала и са казали че не няма само лични вещи ... и сега съм бясна цялата еуфория и настроение ми отиде на кино ... + искат 3 дни след изповядване на зделката да продължат да живеят в нашия апартамент при полужение че имат къде да останат а мен ме притеснява факта че след зделката ще изчезне още повече всичко от апартамента някой имал ли е подобен казус и ако вие бяхте на наше място как щяхте да реагирате постъпите те буквално ни ощетяват със 4 хил лева благодаря на всички отзовали се и се извинявам за грешния правопис много съм афектирана цала нощ и ден не мога да си намеря място чуствам се измамена излъгана това беше много подла постъпка