Слиммакс

• 18 405
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Моя позната беше в болница 14 дена от това. Писа на това същество в тик-ток и разбира се - беше блокирана. Обрив по цялото тяло, подуване на езика, имаше и обилно потене, тежка диария. Абе едвам я спасиха във ВМА беше и тя. Не си правете гаргара със здравето да купувате неща от тик-ток. Само го вижте тоя - мутра от 90-те! Аз много й говорех да не ги пие, но уви!

Съгласна съм,от изредените от Вас неща при мен беше потенето,но останалите липсваха...

# 16
В момента по нова тв дават за тази опасна добавка.
Говорят жени ,които едвам са спасени от страничните ефекти.
Да така е ! Много е опасен този препарат!
В момента аз се опитвам да се излекувам от последиците му!!!!
Страшно е момичета не го взимайте !!

# 17
Преустанових приема му,защото забелязах наистина промяна в съставките..

# 18
Преустанових приема му,защото забелязах наистина промяна в съставките..
Мисля че само една партида имаше промяна в съставките

# 19
В репортажа показаха мейл от този сайт, където твърдят, че имат регистрация в БАБХ и тнт, а проверка там показа, че такова нещо няма. Това е достатъчна червена лампа, че това се бърка в нечий гараж. А отношението на "рекламното лице" към пострадалите, дори няма да го коментирам...

# 20
Проблемите са 2 !
1. Че в "държавата" ни се позволява да се продават добавки без контрол.
2. Основният - нацията ни е толкова деградирала, че положението е ТРАГИЧНО. Всяко едно лице, включително тези тук (във форума )са с малко сиво вещество (опитвам се да не съм по-груб).

Кой нормален човек ще си купи продукт от сайт, без контакти, с 3 продукта ? Всъщност риторичен въпрос, даже едно от лицата, които даваха в днешния репортаж е медицинско или бивше медицинско лице.....

# 21
Има продължение на историята ли?

# 22
Божеее, днес гледах в по нова тв. Нямам думи!
Реших да го потърся в Тик Ток. Прочетох и някои скорошни коментара, явно са попадали на статии и други репортажи за продукта. Защо някои хора са толкова ... не искам да обиждам.

Това, че не влияе на всички, не означава, че даденият продукт е безопасен. Трябва незабавно да се спре приемът, а не да питат онзи идеот - "Да го спра ли, че малко се притеснявам" ...

Как може такова нещо да се допусне на пазара?????!? То е доказано животозастрашаващо?! Все още си върви сайтът за продажби, даже си го има и на промоция, но какво правя и аз реклама. Ще вземе някой да се реши да си го купи като чета някои коментари из тик-ток...
Нямам думи.

# 23
Тези трябва да лежат в дранголника!!!

# 24
  • София
Не само тези трябва да лежат, но и хората трябва да се образоват малко повече за собственото си здраве. Целта не е да свалиш тот килограми, а да си здрав. Това не става с един хап и мързел, а с ежедневни усилия и грижа за себе си. Не знам защо се изненадвате и възмущавате. Докато има невежество и местата за спорт не се пукат по шевовете ще има и такива "тарикати".

# 25
  • София
Ето репортажа накратко преразказан:
https://www.vesti.bg/bulgaria/opasnoto-otslabvane-desetki-postra … n-vinoven-6241938

# 26
Най вероятно това е сибутрамин, нищо ново под слънцето. И преди години имаше едно Лида, същата работа. Тук обаче е добавено и още нещо, примерно 1,3 DMAA.

# 27
Навремето ставаха чудеса с Oxyelite Pro Grinning

# 28
Навремето ставаха чудеса с Oxyelite Pro Grinning

А то какво стана с този фет бърнър? Скоро го търсих и май не успях да го намеря

# 29
  • София
От чисто любопитство питам колко време се задържаха чудесата от този фет бърнър? Така като гледам евентуално може да топи, но не може да попречи на складирането.

Общи условия

Активация на акаунт