Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 212
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Свети Влас
На мен не ми помагат дори много силни лекарства, който комшийката лекарка ми даде веднъж, понеже получих паник атака и ми даде уж да ги пия...

# 1 021
Didiela, това е спреят за сън, при мен помага, дано е полезен и за някой от вас.
Скрит текст:

# 1 022
Днес и аз купих от стъклените нудли. Може ли рецепта за салата с краставици? Някой я спомена

# 1 023
  • оттам, откъдето започва България
Моля, споделете салатата тук в скрит текст, да не е на лични. Simple Smile

# 1 024
  • София
И аз се интересувам от рецептите за нудли Simple Smile

# 1 025
Рецепта за салата със стъклени нудли, краставица и морков

# 1 026
Скрит текст:
Да и аз затова питам да не би да се окаже солено. Аз съм взимала едно в сиви пакетчета, но е малък грамаж и трябва да се вземат много пакети за някаква торта или чийзкейк.
Мисля скоро да правя червено кадифе, а за крема трябва много по спомен.
Скрит текст:

Не е солено, или поне почти не е солено. Точно червено кадифе и чийзкейк правя с него, идеално е. Не е и зърнесто както много други.

Крема от крема сирене и масло ли го правиш? Или сирене и сметана? Повече рецепти, които гледах са с масло и сирене, но има такива и със смената.
Ако ти е удобно дай може ли твоята рецепта направо

# 1 027
  • Бургас
Нудлите най-често ги готвя така:
Скрит текст:
В уок на силен огън запичам парчета пилешко филе, трябват им не повече от 7-8 минути. Добавям зеленчуци на ленти - чушка, лук на едри парчета, морков, тиквичка, гъби. Ако няма от всичко - каквото има. Добавям нахут - варен или от консерва. Ако няма - не добавям. Пет-шест минути на тигана, след това добавям лъжица соев сос, мед, може малко нишесте и настърган чесън. Или от готовите азиатски сосове на Лидл - този за уок, тъмният, е много добър. Оставям да се смесят за 2 минути. Смесвам със спагетите, които предварително съм заляла с вода. Отгоре ръся сусам, предварително запечен за 1-2 минути на тиган. Става чудна бърза вечеря. Без пиле, само със зеленчуци, също е супер.

# 1 028
Скрит текст:
Да и аз затова питам да не би да се окаже солено. Аз съм взимала едно в сиви пакетчета, но е малък грамаж и трябва да се вземат много пакети за някаква торта или чийзкейк.
Мисля скоро да правя червено кадифе, а за крема трябва много по спомен.
Скрит текст:

Не е солено, или поне почти не е солено. Точно червено кадифе и чийзкейк правя с него, идеално е. Не е и зърнесто както много други.

Крема от крема сирене и масло ли го правиш? Или сирене и сметана? Повече рецепти, които гледах са с масло и сирене, но има такива и със смената.
Ако ти е удобно дай може ли твоята рецепта направо

По тази го правя, но правя по голямо количество крем - двойно, понякога и тройно, защото я обичаме с мнооого крем. Задължително 24 в хладилник и аз лично сиропирам много леко блатовете, защото имам навика да ги препичам и да ги правя сухи.

# 1 029
Здравейте,
Днес си купих пасатор от Лидъл и още други неща и не се усетих, че не попитах за гаранцията, пишеше 3 години.
Касовата бележка ли трябва да пазя? То да не се налага, но ако се развали този пасатор, в Лидъл ли се ходи или до сервиз? Моля ако някой има опит да сподели.

# 1 030
Въобще не я харесвам тази торта, вкл. и във варианта на Люси.
От Лидл ползвам крема сиренето в голямата диня кутия, както и сладкарската сметана. Тук вече е въпрос на вкус какво да се направи с него.

# 1 031
аlllllimei, при нас имаше от разтворимото кафе и взех. Имаше по-малко буркани на обичайното място на кафето, но на мястото от седмичното промо имаше доста. Миже би не са заредили при вас? Като пуснат буркана ХХЛ, пак ще взема (наистина е по-изгоден, но ми трябваше спешно кафето).🙂
Мерси за инфото, аз пък съм гледала брошурата по диагонал и си мислех, че бурканът е от големите по 300гр , та затова се затичах към магазина още в четвъртък...Sweat SmileJoy
Лятото взех такъв буркан за пръв път и ми хареса, но не съм забелязала тогава да е имало голям интерес към това кафе, затова и сега очаквах да е така.
Както и да е, днес сутринта все пак бяха заредили малко и си взех едно, че и аз ще чакам голямата опаковка... BlushGrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 032
  • Пазарджик
Здравейте,
Днес си купих пасатор от Лидъл и още други неща и не се усетих, че не попитах за гаранцията, пишеше 3 години.
Касовата бележка ли трябва да пазя? То да не се налага, но ако се развали този пасатор, в Лидъл ли се ходи или до сервиз? Моля ако някой има опит да сподели.
Да,пазете касовата бележка или поне тази от Лидл плюс.Връщате го в магазина и те ще преценят дали ще Ви върнат парите веднага или ще го изпратят в сервиз.В гаранционното им обслужване е просто страхотно..

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:55 от maria1986

# 1 033
Имаше при нас от разтворимото кафе, днес ходих в магазина. Патладжан исках да купя, ама беше 9лв килото Simple Smile.

# 1 034
Подарявам+ всички по-долу (саламът е неактивен)

Подарявам седмичните купони:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт