Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 206
  • 1 526
  •   2
Отговори
# 1 035
Имам купон за протеинов бар 1бр за 1.79лв. Ако някой го иска,  да пише

# 1 036
Похвалвам ръчния хляб с квас, който е на промоция другата седмица. Не помня дали е обсъждан. Има конци като козунак и е с дебела кора. Странна смесица, но е много вкусен.

Също в последно време като се коментира постоянно увеличението на хляба, клошарският щанд е супер далавера по тая линия.

# 1 037
А при вас има ли от селското хлебче със семена? От няколко седмици не съм ги виждала в Пловдив има само от тези без семенца, а те не са ми толкова вкусни.

# 1 038
  • София
А при вас има ли от селското хлебче със семена? От няколко седмици не съм ги виждала в Пловдив има само от тези без семенца, а те не са ми толкова вкусни.
София / завод Витоша имаше току що, да.
Възможно е в някои филиали ако върви по-малко да е отпаднало.
И отделно съвсем не е еднакъв асортимента навсякъде. Малките филиали също да орязани спрямо големите.
Преди бях питал за филета от риба - и снимки ми пратихте, но в обичайния ми филиал ( Канала ) такова нещо никога няма. То и там витрините и изобщо секторите са наполовина спрямо класически филиал. И оттам съдя.

# 1 039
Похвалвам ръчния хляб с квас, който е на промоция другата седмица. Не помня дали е обсъждан. Има конци като козунак и е с дебела кора. Странна смесица, но е много вкусен.

Също в последно време като се коментира постоянно увеличението на хляба, клошарският щанд е супер далавера по тая линия.

Вечер на пекарната всичко е намалено на 50% също. Понякога пускат и 70%.
 Взимала съм зеленчуков хляб за 0.49.
Днес имаше закуска пица 0.32, шоколадова поничка 0.49, кроасан със шунка 0.69, земели 0.05.

# 1 040
Ох, дано не ми ги спрат в Пловдив😭. Много са вкусни тези хлебчета. Има ли не мога да им устоя и винаги си взимам 2-3. Добре че не ходя всеки ден в магазините им 😂.
И пърленките много харесвам и хляба Солун,  той същият като пърленките, но по-голям.
Друго, какво обичам от тяхната пекарна🤔- поничкитеее.

# 1 041
  • Свети Влас
При нас в Слънчев бряг около връсното за Варна все още няма зеленчуков хляб, ще им мрънкам вече.

# 1 042
marinadp, в тоя студ едва ли ще хукна вечер, но сутрините се възползвам, ако намеря от двата ми любими хляба. Купувам и понякога замразявам. Супер е и за никакви пари.

# 1 043
  • Варна
Защо правят такива грамадански опаковки на шампоани и душгелове? Да не сме У Америка. Такоз 1 кило ако сложа на рафта в банята ще се счупи 🤪

# 1 044
  • София
Може да се пълнят стари опаковки, толкова големите едва ли са удобни за някой директно.

# 1 045
Защо правят такива грамадански опаковки на шампоани и душгелове? Да не сме У Америка. Такоз 1 кило ако сложа на рафта в банята ще се счупи 🤪
😂
При нас около празниците беше рай по клошарските ъгли.😀 Сега не чак толкова. Бях взела два пълнозърнести хляба на -50% преди около седмица, оттогава не съм засичала намален хляб. Стоят обаче цели кашончета с намалени шоколади на -20% и сякаш нямат свършване (не съм погледнала с какъв срок на годност са, но с намалението май цената им беше 2,43 лв, не е много стимулиращо май).😀

# 1 046
  • shumen
Ама тия патладжани златни направо.
Аз козметика в големи опаковки пресипвам в по малки.Тия големите не са ми удобни за носене.

# 1 047
А някой вече пробвал ли го е този яйчен шампоан, да каже как е? Загледах го преди 2 дни. Не е скъп за проба, ама е огромен.

# 1 048
Меландзането от предстоящата италианска седмица хубаво ли е?

# 1 049
  • София
Преливането на 1 л. шампоан е лесно.
Но какво правим ако не действа добре на скалпа или косата?
Много одобрявам как в ДМ Германия от всеки вид шампоан, балзам, маска има и малки опаковки по 50 мл.

Общи условия

Активация на акаунт