Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 197
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Ползваш за душ гел.
С какви ли не шампоани съм си мил тялото - всичко работи. То ако им погледнеш базовите съставки, няма фрапиращи разлики.
И интимен измиващ замества чудесно душ гела.

# 1 051
  • Бургас
В краен случай си миеш ръцете. Или колата Simple Smile

# 1 052
Преливането на 1 л. шампоан е лесно.
Но какво правим ако не действа добре на скалпа или косата?
Много одобрявам как в ДМ Германия от всеки вид шампоан, балзам, маска има и малки опаковки по 50 мл.

Колко пък да струва този шампоан, че и малки разфасовки да има....необосновано е. За скъпите да.

# 1 053
Малките са много по-скъпи. И не са за тестери, а за път в ръчен багаж. В България също ги има, не само в Германия.

Душ гелът ванилия за мен е прехвален във всяко отношение. Няма да купувам друга опаковка.

# 1 054
  • Бургас
Аз съм пощурена по душ гела с краставица. Падна ми се за 1 ст. Невероятен аромат, странен, но много ми харесва.

# 1 055
  • София
Нямах предвид скъпо - евтино.
Не всеки продукт става за всяка коса.
И в Бг няма такова разнообразие на малки опаковки.
От родината на Лидл и ДМ  винаги си идвах с много бройки за да експериментирам, точно като тестери.
Наясно съм с изискванията за ръчен багаж, до скоро летях всеки месец.

# 1 056
И какъв е проблемът, че голяма разфасовка няма да е твоят продукт. Дадоха достатъчно примери какво може да се направи като алтернативно ползване. А не е забранено и да се подари. Защо е нужно човек да се напъва да търси малка опаковка като не става въпрос за скъпо-евтино.

# 1 057
Крема за ръце,който се хвали,червения ли беше?

# 1 058
Крема за ръце,който се хвали,червения ли беше?
За много суха кожа хвалиха червения SOS, да. Аз лично харесвам всичките им кремове (само този с парфюм не съм използвала), но кожата на ръцете ми не е от най-сухите. SOS използвам само понякога, консистенцията му е различна от тази на другите кремове.
Да попитам, при вас има ли от крема за ръце Q10? Забелязах, че при нас се е появил крем с маслина/зехтин, надявам се, че не заместват с него Q10 (с жълто-оранжева капачка беше)?🤔
На душ гела с ванилия ми харесва ароматът, и да не става за душ гел, все ще го употребя за друго.😀

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:17 от dolce miele

# 1 059
  • Пловдив
При нас няма от похваления душ гел ванилия, но видях други 2 нови продукти.

# 1 060
А прпарат за пране на вълна има ли  някъде? Или да препоръчате някакъв на сносна цена,че Первол станал златен.

# 1 061
sasi6 в темата за ДМ много има доволни от тяхната марка гел за пране на вълна и фини материи.
Аз ако взема душ гел/шампоан голяма опаковка и не ми понася или не ми харесва, отива за миене на колата, за течен сапун, даже и вместо веро съм ги ползвала и за миене на пода.

# 1 062
Аз даже използвам кауфландското веро (прозрачното с балсам) и вместо сапун.☺️ Много ми харесва как мирише. Напомня ми на единия вид течен сапун от Лидъл, който изчезна преди години (също беше прозрачен). Иначе всякакъв шампоан се отразява чудесно на пуловерите.🙂
Кой е душ гелът с краставица, може ли снимка?🙂 Обичам и аромат на краставица, досега нищо с аромат на краставица не ме е разочаровало.
Определено ще пробвам и новите шампоани за суха коса (моята е точно суха, а и с тези сладки аромати на папая и банан как да не ги пробвам😅).

# 1 063
Някой търсеше душ комплект от 85 лв, но не си спомням кой и за кой град ставаше дума.
В София, Лидл Царица Йоанна (срещу Домко) имаше днес в двата цвята 3 броя.

# 1 064
Днес и аз видях, че имаше вече заредени от душовете (забелязах черните, не знам дали ги е имало и в сребристо), а също и смесители. От смесителите видях много бройки в черно и един в сребристо (но отдолу може да е имало и още). Аз се чудя...този черен цвят как се чисти?🤔

Общи условия

Активация на акаунт