Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 434
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 870
  • In transit
Котиджа е много вкусен също, като се смеси с малко песто дженовезе или доматено песто.

# 871
Подарявам:
Скрит текст:

# 872
Котиджа е много вкусен също, като се смеси с малко песто дженовезе или доматено песто.
Ооо 100% ще е супер, ама за здрави хора,ю аз това немога да си го позволя да го ям за съжаление...

# 873
  • Mediterraneo
Някой питаше за капсулите,които ще са на промоция другата седмица и са подходящи за кафемашини Долче
Скрит текст:
густо.И аз се интересувам,тъй като точно този вид не сме опитвали,но пък 48 броя за проба 🙈 .Когато са на брошура единичните кутии никога няма налични от тях или просто бързо свършват 🤷🏻‍♀️ Единствено сме пробвали от този вид за следобедно леко кафенце и ни харесва.

Веднъж обаче взех за проба от другото еспресо и въобще не ми хареса.Ето за това говоря:

Въпрос на вкус. Радвам се все пак, че са ги пуснали капсулите и в Бг, дълго време нямаше изобщо такива. Първото показано кафе е с рядкост на водичка, второто е постоянен асортимент вкъщи.

# 874
  • оттам, откъдето започва България
Не очаквах, че на тази цена от 0.84 лв. печените пилешки гърди - 75 г опаковката, ще ни харесат.
Отивам за още, дано да има.

# 875
  • София
Здравейте, според вас в кой магазин в София има вероятност да намеря дрехи за ски?

# 876
  • Бургас
Връщам се от новия Лидл на "Демокрация" в Бургас.
Особеното е това на снимката - купон за 50%, ако пазаруваш до 19.01.
Отделно още днес са наредили всичко от брошурата в понеделник.
Има кани за вода, разни шатри, шкаф за обувки - има ги и в купоните, но важат само за този магазин.
Има много каси на самообслужване.

# 877
Здравейте, според вас в кой магазин в София има вероятност да намеря дрехи за ски?
Онзи ден бях в този на Сточна гара, пълно е и са намалени. За първи път отидох там, голям и също имаше неща от нехранителни стоки от стари брошури.

# 878
Интересно - купоните в новия магазин в Бургас са 1:1 с тези в новия Лидл в Пловдив през ноември.

# 879
  • Sofia
Някой взе ли си от количките за пазаруване преди 2 седмици?
Дали още ги има някъде?

# 880
Интересно - купоните в новия магазин в Бургас са 1:1 с тези в новия Лидл в Пловдив през ноември.

И в Младост бяха същите в София.

# 881
Някой взе ли си от количките за пазаруване преди 2 седмици?
Дали още ги има някъде?

Не съм взела, но вчера се подмяташе една разопакована в нашия филиал, в четвъртък бяха две бройки...
Да споделя за купона-награда за 1 ст., че има неточност. В условията на купона пише, че суровото барче е 30 грама, а всъщност е 50 грама. Освен това твърде лесно може да се сбърка барчето от купона със съседното с глазура (то е 40 грама по етикет), а до касите май има само от барчетата с глазура (които не ги хваща купонът за 1 ст.).
Та става ли това барче (взех с кокос)?🤔

# 882
  • Бургас
Някой знае ли къде в Бургас има ски екипи и по-точно панталони. Трябват ми за децата на 7 и 13 г. В мола няма.

# 883
  • Бургас
В Декатлон провери ли?

# 884
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт