Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 143
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз имам за бадемова ако ти върши работа
Благодаря много,за Овесеното обаче търся.

# 1 186
Здравейте! Знаете ли дали продават вино(шампанско, просеко, нещо подобно) със златни частици в Лидл? Купувала съм от Кауфланд, с вкус на кайсия. Искам го за подарък, но да знам дали да предвидя друго.
Днес мернах Просеко 10лв, това във Враца, а може и аз да съм видяла друга цена, че бях без очила..

# 1 187
  • Варна - Черна гора
Здравейте! Знаете ли дали продават вино(шампанско, просеко, нещо подобно) със златни частици в Лидл? Купувала съм от Кауфланд, с вкус на кайсия. Искам го за подарък, но да знам дали да предвидя друго.
Точно това шампанско го има във Варна, филиала на ЛИДЛ на бул.Владислав Варненчик.

# 1 188
  • София
Никой ли не иска купона за 1 ст. за стъклените нудли? Изтича  днес, имам и всички други купони.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 17:39 от ♥ Димяни ♥

# 1 189
Топенето сирене с гауда много се хареса вкъщи, ММ вчера купи количество.
За ориентир - купуваме само топенето сирене на Милбона на триъгълници. От другото промоционално не съм пробвала, но Rebel като казва че е по-хубаво, ще взема 1 за проба.

# 1 190
  • оттам, откъдето започва България
+1 за топеното сирене с гауда, много е вкусно. Другия вид утре ще го пробваме. Simple Smile

# 1 191
Преди малко взех от топеното сирене с тилзит, още не е пробвано. Но съм взимала и от двата вида и не съм попадала на горчива партида.
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 192
  • София
Сирене Проволоне вкусно ли е?
Никога не съм купувала.

# 1 193
На мен Проволонето ми е ужасно смръдливо на повръщано. Аз не успях да го ям, но ММ го хареса.

# 1 194
  • Пловдив
А другите нудли само в азиатската седмица ли ги има? Взех оня ден намалени и мн.ми харесаха.

# 1 195
2 вида са в ПА - стъклените и Чоу Мейн. Седят при спагетите и булгура.
Всички останали видове нудли са само в азиатска седмица.

# 1 196
  • Троян
Пил хапки на Culinea , взимам аз само - с хубаво филе и нормална панировка. Стават ок и на фурна без мазнина .
Скрит текст:
.    
PaulieM, много ти благодаря! Hug Днес видях тези Culinea XXL, дали са същите?
Скрит текст:

Здравейте, пиша по повод тези хапки - ужасни са. Нямат никакъв вкус и нищо близо до месо. ММ ги грабна миналата седмица набързо за вечеря, ноо...няма да повторим.

# 1 197
Аз всичко що има XXL надпис - не го купувам. Ужасни са всичките артикули.
Нищо общо нямат като вкус с нормалните опаковки.

# 1 198
  • София
Аз имам за бадемова ако ти върши работа
Аз бих го ползвала, ако е с по-дълъг срок.

# 1 199
Подарявам.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 21:02 от mamaMonika

Общи условия

Активация на акаунт